Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę programistą, sponsorem, pomocnikiem itp.

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę: Programistą / webmasterem
Kontakt: Pw / [email protected]
Informacje: Zostanę programistą aplikacji desktopowych / gier 2D lub webmasterem. Znam HTML, CSS, JavaScript, PHP, oraz JQuery, C++, Javę, SDL oraz SFML
Status ogłoszenia: Aktualne

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuję: programisty
Kontakt: GG: 53389931
Informacje: Strona połączona z vps.. Strona ma polegać na tym, że będą tam przyciski i, że jak je klikniemy do wykonuję tam jakąs komendę :)

Opublikowano

Poszukuję: programisty
Kontakt: gg:2713691
Informacje: Oczekuje znajomości tworzenia stron profesjonalnie, jako wynagrodzenie oferuję współwłascicielstwo w projekcie i zyski z niego.
Status ogłoszenia: aktualne.

Opublikowano

Poszukuję: webmaster, napisanie strony mniej więcej takiej jak clicksell czy cskeys24.pl do sprzedazy kluczy csgo
Kontakt:

mail: [email protected]

Steam: http://steamcommunit...61198200022523/

Informacje: Poszukuję osoby która potrafi napisać stronę pod sprzedaż kluczy i skinów bez bota bede potrzebował panel do dodawania skinów i podłączenia płatności praz wszystkim co potrzebne. 

Status ogłoszenia: Aktualne

Opublikowano

Poszukuję: Osoba która zainstaluję oraz skonfiguruje jackpota od csgo.network 
Kontakt: pw forum, [email protected]   gg:42350976
Informacje: W zamian oferuję zapłatę w skinach lub hajs. 
Status ogłoszenia: aktualne

Opublikowano

Szukam kogos kto pomoze mi postawic stone w HTML posiadam szablon lecz potrzebuje drobnych pomocy jezeli ktos by mial chwile czasu prosil bym o kontakt GG:50990190

Opublikowano

Zostanę: Programistą, administratorem

Kontakt: GG 44809409, PW na MPC

Informacje: 

Z chęcią mogę pomóc w tworzeniu projektów w Pythonie, na Django.

Mogę także pomóc z ustawianiem i konfigurowaniem serwerów gier na Linuksie.

za darmo btw.

space-core-o.gif

Opublikowano

Witam

Poszukuje kogoś kto pomoże mi w drobnych sptrawach w postawieniu strony HTML posiadam szablony ale potrzebuje je przerobić pod moje serwery bo zrobiłem reaktywacje i mam stare szablony moje gg:50990190

Opublikowano

Poszukuję: WebMastera
Kontakt: 43699580
Informacje: Witam. Szukam osoby która napisze mi stronę WWW pod projekt który właśnie planuję ruszyć. Na stronie miałoby się znajdować logowanie, system news, system zgłoszeń na poszczególne sprawy(Piszę zgłoszenie na temat rekrutacji to idzie to do właściciela a jeśli ktoś zada ogólne pytanie każdy administrator na stronie może na to odpowiedzieć). W Panelu Administracji jest możliwość odpowiadania na zgłoszenia, możliwość dawania NEWS oczywiście Właściciel musi potwierdzić ten news. I to by było na tyle. Projekt jest ciekawy i zainteresowanie może być na prawdę ogromne :)

Opublikowano

Poszukuję: Osoby która stworzy stronę typu www.csgodouble.com
Kontakt: Skype Robson1243  lub gg 6585890
Informacje: Poszukuję osoby która by zrobiła stronę typu csgodouble.com . Zasady strony te same jedyną zmianą jaka miała by być to oprawa graficzna i dźwięk . Wszystko wyjaśnię po skontaktowaniu się ze mną . 
Status ogłoszenia: AKTUALNE

Opublikowano

Poszukuję: programista front-end (bootstrap)
Kontakt: prywatna wiadomość 

Informacje: osoby która zajmuję się front-end bootstrap, i napiszę ze mną średni projekt. Więcej informacji na pw.
Status ogłoszenia: aktualne

Opublikowano

Poszukuję

Poszukuję: Programisty, Webmastera

Kontakt: Tutaj

Informacje: Potrzebuje osoby która zna się od podstaw na stawianiu stron internetowych, ponieważ mam ciekawy projekt.

Status ogłoszenia: AKTYWNY

Opublikowano

Zostanę: twórcą strony / bloga / sklepu / forum dyskusyjnego o tematyce różnorodnej
Kontakt: GG: 53988939
Informacje: BEZPŁATNE / PŁATNE (zależnie od wkładu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...