Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard]

Rex_

Nowa Ankieta!:)  

471 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dasz Nam Drugą Szansę?!

• Tak!:)
      239
    • Nie!:(
      143
  2. 2. Zagrasz Na Naszym Serwerze Od Nowa?!

• Tak!:)
      273
    • Nie!:(
      153

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałam że od piątku otrzymać kod aktywacyjny na forum, prosiłam "pewnego" pana by mi pomógł, ale widać że nawet nie da się doprosić konta na forum.

Szkoda, szkoda.

Jeśli mi ktoś zaraz napisze że "Spam" to go strzelę ..

Nigdzie nic nie ma!

Czekałam tak długo na pomoc i nic, dlatego rezygnuję z tego serwera. 

Opublikowano

Nie wiem niektórzy piszą czy dziś będzie IS uzupełniony piszę że tak więc na razie dodaje bronie na szybkiego a potem ustawie aktualne ceny ... więc spokojnie .

Czemu wgl bojowy i trutka +9 w is ? Przecież to jak c**j widać ze serwer pod kase.

Skąd bronie na 30 i czy dropia jakieś serwerowe szkaty , w ile wbije ten 35

sygna.png

Opublikowano

Czemu wgl bojowy i trutka +9 w is ? Przecież to jak c**j widać ze serwer pod kase.

Skąd bronie na 30 i czy dropia jakieś serwerowe szkaty , w ile wbije ten 35

NA SERWER ZOSTANĄ WPROWADZONE GRUNTOWNE ZMIANY ROBIMY TO WSZYSTKO DLA WAS ABY GRAŁO SIĘ LEPIEJ O NIC SIĘ NIE MARTWCIE :)

Opublikowano

Co z reklamą?

21 online i ja mam tu wbić? No proszę Was, może i serwer fajny i wgl ale zajmijcie się nim od strony ilości graczy bo jak dla mnie teraz to jedno wielkie ( nie wyrażę się) 

Zrobicie reklame bede mial z kim grac, zagram 

Opublikowano

Co z reklamą?

21 online i ja mam tu wbić? No proszę Was, może i serwer fajny i wgl ale zajmijcie się nim od strony ilości graczy bo jak dla mnie teraz to jedno wielkie ( nie wyrażę się) 

Zrobicie reklame bede mial z kim grac, zagram 

Serwer przejdzie gruntowne zmiany ! :)

Opublikowano

Rex a jakby zrobić restart serwera na 20? 

Mozę ludzie by wbili z chęcią bez bugów bez niczego?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Najlepiej zrobić restart all.

Tylko z reklamą, bo strasznie słabo wystartował.

Spodziewałem się większego zaangażowania przy starcie.

Zwłaszcza że to Hard, no i wiadomo, by zachęcić do gry to coś serwer musi rozkręcić.

Bo niby na takiego easy nie jest trudno rozkręcić reklamę, a z hardami jest to bardzo trudne.

No co więcej powiedzieć, moim zdaniem powinniście zacząć od 0 i wystartować z wielką reklamą....

Bo inaczej, tak jak ktoś tutaj pisał, serwer bez przyszłości.

Powodzenia.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Info z ShoutBoxa!!!!

Napiszę wam info o 20:00 co dokładnie zostanie wprowadzone i kiedy Będzie only dobrze ? :-Mentor dodał

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ja czekam razem z gildia FirstToFight ale jak będzie reset to wam tego nie wybaczymy ~Novvek ^^

Niestety Restart wszystkiego :P

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

No to jak restart to prawdopodobnie nie zagoszczę a szkoda fajnie sie zapowiadało. 
Propozycja dla adminów zróbcie wiekszy drop antyka i jesionka

Opublikowano

O której start? 

PS - Nie podoba mi się to, że było parę bugów itp. 10 narzekało i GM ich posłuchał i wszystko zresetował. Może jakieś odszkodowanie dla graczy z TOP 10? ;-;

Grałem 7 godzin.. Tyle czasu poszło na marne.. Nie wiem czy zawitam. 

Tak na przyszłość. Jak już robisz serwer to zrób go dobrze... /FallTryPL

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

O której start? 

PS - Nie podoba mi się to, że było parę bugów itp. 10 narzekało i GM ich posłuchał i wszystko zresetował. Może jakieś odszkodowanie dla graczy z TOP 10? ;-;

Grałem 7 godzin.. Tyle czasu poszło na marne.. Nie wiem czy zawitam. 

Tak na przyszłość. Jak już robisz serwer to zrób go dobrze... /FallTryPL

napisałeś że 10 narzekało czyli około 40% serwa...

Opublikowano

Kolego z gory sorry ale zeby dowiedziec sie kiedy jest start nie bede zakladal konta na forum... Tez jest to glupota blokowanie tak podstawowych dzialow z tematami... Ja zawitam prosze o jasna infromacje kiedy start !:) Zapraszam wszystkich nie zniechecajcie sie resetem:D

Opublikowano

Kolego z gory sorry ale zeby dowiedziec sie kiedy jest start nie bede zakladal konta na forum... Tez jest to glupota blokowanie tak podstawowych dzialow z tematami... Ja zawitam prosze o jasna infromacje kiedy start ! :) Zapraszam wszystkich nie zniechecajcie sie reset

Dzis albo jutro!

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...