Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard]

Rex_

Nowa Ankieta!:)  

471 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dasz Nam Drugą Szansę?!

• Tak!:)
      239
    • Nie!:(
      143
  2. 2. Zagrasz Na Naszym Serwerze Od Nowa?!

• Tak!:)
      273
    • Nie!:(
      153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nikt w administracji nie jest dzieckiem xD wejdźcie chociaż na ts zanim wysuniecie taki wniosek

Dokładnie takie wnioski wyciągają a nawet z nikim z nich nie rozmawiali :D

Polecam, polecami jeszcze raz polecam! Super serwer, zapraszam Wszystkich do gry :)  

Dziękuje za miłe słowa:)

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie 75 na hardzie w IS?

A i jeśli myślicie ze reklama na jakimś gównie typu metin2list albo bannery u kamera coś dadzą to się mylicie i to bardzo.

Reklamujemy wszędzie gdzie się da jest obecnie 65 Online a jest 00:19 :)

i nie ma broni w is :D

Opublikowano

F5 !! :)

Zapraszamy na serwer sutro o Godzinie 16:00 Konkurs OX 2 tury do wygrania kostiumy bojownika lub też inne wspaniałe nagrody :)

Opublikowano

Polecam. Fajny serwer. Ciągle dodawane nowości. I już 100+ osób Online!

753571408619460352037.jpeg

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na niezdrową konkurencję.

Nie będę tolerował reklamowania tego gówna na moim fanpage, jeżeli sytuacja się powtórzy to poniesiecie tego konsekwencje.

Dla moda: Jest to informacja która ma dotrzeć do administracji a nie groźba bo nie mam zamiaru nikogo zabijać.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na niezdrową konkurencję.

Nie będę tolerował reklamowania tego gówna na moim fanpage, jeżeli sytuacja się powtórzy to poniesiecie tego konsekwencje.

Dla moda: Jest to informacja która ma dotrzeć do administracji a nie groźba bo nie mam zamiaru nikogo zabijać.

Jakim cudem reklama ich serwera znalazła się u ciebie na fp ? skoro nikt u nich na fp nie reklamował z tego co mi wiadomo może to po prostu jakiś gracz a nie administracja ? 

Opublikowano

Te twoje 100 luda tak szybko uciekna jak wbili na gierke... wiec serwer przyszlosci nie ma, zadbaj o konkteta to moze wejda

nie 100luda nie 100 luda :)

Opublikowano

nie 100luda nie 100 luda :)

Wbijam do domu, o pogram sobie w wolnym czasie na Sariosie, i co ? Wchodzę, a tam błąd, życzę powodzenia, nie pierwszy raz już wbijam i OFF. Powodzenia, serwer bez przyszłości..

Opublikowano

Wbijam do domu, o pogram sobie w wolnym czasie na Sariosie, i co ? Wchodzę, a tam błąd, życzę powodzenia, nie pierwszy raz już wbijam i OFF. Powodzenia, serwer bez przyszłości..

Bez przyszłości bo co ? Bo hosting miał problemy ? Gratulacje .

Tak jak up :) Serwer bez przyszłości.

Tak jak Up :) 

Opublikowano

To nie jest główny problem :) Ktoś wcześniej już poruszył ten temat.

Opublikowano

Nie ośmieszaj się... Hosting ? Co Ty gadasz, człowieku non stop przerwy bo sobie coś dodajecie jak niby nigdy nic, OFF bo tak, i za parę godzin serwer dopiero online, takie rzeczy załatwia się na Becie, a nie jak już start był, rozumiem może raz na miesiąc by nowości wgrać, ale nie codziennie.. Sory to nie dal mnie.

Opublikowano

Nie ośmieszaj się... Hosting ? Co Ty gadasz, człowieku non stop przerwy bo sobie coś dodajecie jak niby nigdy nic, OFF bo tak, i za parę godzin serwer dopiero online, takie rzeczy załatwia się na Becie, a nie jak już start był, rozumiem może raz na miesiąc by nowości wgrać, ale nie codziennie.. Sory to nie dal mnie.

No to nie dla ciebie nie jest ciągle wyłączony ciągle jest only ! :) Zapraszamy ciągle OX`y I inne eventy 

Opublikowano

Oni chyba stawiają serwer od nowa ^^ Pewnie nikt jeszcze nie grał na tym serwerze z administracji, że nawet na starcie handlarka była zbugowana.

Opublikowano

to ma być hard?

bojowiec na start i eq +9 ... ?

niczego nadzwyczajnego nie ma...

"liczba graczy przekroczyła 100+ ! "

WOOOOOOW i to ma być zachęta?  jedynie z kim można tam się bić to chyba moby.

Opublikowano

I dlaczego teraz serv jest off? Serv mi się podoba ale te przerwy to jakaś masakra ....

Do 14-15 będzie off

Oni chyba stawiają serwer od nowa ^^ Pewnie nikt jeszcze nie grał na tym serwerze z administracji, że nawet na starcie handlarka była zbugowana.

Nie nie stawiamy od nowa . :)

to ma być hard?

bojowiec na start i eq +9 ... ?

niczego nadzwyczajnego nie ma...

"liczba graczy przekroczyła 100+ ! "

WOOOOOOW i to ma być zachęta?  jedynie z kim można tam się bić to chyba moby.

Zapraszam o 14-15 ! :)

Opublikowano

Wbiłeś zobaczyłeś ? Raczej nie na ślepo oceniłeś xD.

Widzę po prezentacji -_- ... po co mam wbijać jak wejdę na tysiąc innych serwerów na których jest to samo :) 

Pozdro ...

Opublikowano

Widzę po prezentacji -_- ... po co mam wbijać jak wejdę na tysiąc innych serwerów na których jest to samo :)

Pozdro ...

Jeśli jest to samo to po co na inne wbijesz co :) ? Wbijaj tutaj fajnie się gre mógłbyś przynajmniej spróbować :P

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...