Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard]

Rex_

Nowa Ankieta!:)  

471 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dasz Nam Drugą Szansę?!

• Tak!:)
      239
    • Nie!:(
      143
  2. 2. Zagrasz Na Naszym Serwerze Od Nowa?!

• Tak!:)
      273
    • Nie!:(
      153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy reklama ?

Dziś zrobię przelew na reklame po przez wyświetlanie baneru na mpcforum na dole. + opłata filmu na youtobe:)

Serwery metin 2 nie powinny byc zakladane przez nieudacznikow, tak jak w tym przypadku. 

Po co reklamowac, prawda? :)

Mógł byś się ogarnąć ? :)

A tak po za tym ! Informacje z Sariosa! :)

Zapraszam Wszystkich Na Stronę Po Więcej Informacji Z Sariosa! :)

xxxx

http://sarios.pl 

Cześć, 

wiec tak jak po nazwie newsa możecie się domyślić że na serwerze będą raty ! Ale nie będą to takie jak zwykle 50% ! :)

Mamy dla was wspaniałe 2 Godziny, bardzo zajebi**e 2 godziny RAT!! 

Mianowicie od 16:00 do godziny 18:00 będą na serwerze Raty wysokości 100% 

100% - Expa

100% - Dropu

100% - Yang

100% - Yang Bomba!

Jak widzicie! Zapowiadają się 2 godziny ekscytującej Gry na Sariosie !

Więc Przygotuj się! 

A jeżeli zaczynasz gre na tym Wspaniałym serwerze to zaproś kolegów bo jest to wspaniały moment aby się wybić z poziomem! :)

Pozdrawiam i widzimy się o 16:00 

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam ten projekt jeżeli można to nazwać projektem . 4 osoby online na ch1 o godzinie 13:00 a Właściciel udaje ze wszystko jest ok , tylko reklamy brakuje , a cale MPC hejtuje ten serwer i dobrze robi ,

To sa screen jak sie odnośni do graczy :

http://zapodaj.net/33bb849175a92.bmp.html

http://zapodaj.net/6a8671495d27f.bmp.html

Jak ktoś gra jeszcze odradzam , szkoda czasu na zdobywania itemow , eq itp bo serwer nie ma prawa stac dłużej niz miesiąc ;)

Opublikowano

w d***e mam komy- zagram obczaje zobacze :)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Jak dla mnie to jest taki sam jak inne hardy :P nie zagram lecz powodzenia :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę że serwer się pozytywnie rozwija. Dzisiaj w nocy wprowadzimy legendarne bronie (Na 30 i 75lvl). Zapraszam do gry.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer fajny, jeśli poprawiliście wszystkie błędy/bugi. 

Polecam wystartować od nowa z porządną reklamą.

Powodzenia.

Opublikowano

Serwer jest zajefajny polecam w 100% to jest hard/medium jest proo zapraszam!!!

post-1016012-0-17012600-1411647405.jpg

zxc

Opublikowano

mam tam konto eq i 3 postacie,ale nie chce mi się grać ze względu że nie ma graczy na tym serwerze nie ma z kim handlować dropić też nie ma sensu bo nikt nie kupi KU gdyż nie ma komu sprzedać tego.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

ja gram  mam surke bm i trochę szkoda że mało osób gra bo nie mam od kogo ku kupić bo kasa to leci jak głupia, zrobię filmik na yt ,zareklamuje na go na fb na swoim serwie w cs może trochę ludzi dołączy bo na prawdę warto .

zxc

Opublikowano

Widzę jest coraz więcej osób odkąd zareklamowałem go na  serwerach  do cs i na fb jeszcze na yt , na innych serwerach metin2(mam wszystkie serwery które działają ,jest troche)   i na kilku forach zareklamuje go bo szkoda żeby taki zajefajny serwer padł bo gram od 2006 rokuj w metka i ten serwer jest jednym z najlepszych ,jest jeden problem to dt prywatne i wieża mistyków bo wymagane jest 3 osoby w pt wolałbym żeby były 2 w pt czy da rade to zmienić ???,po za tym serwer jest proo i polecam go w 100% .

Mój nick na serwerze : xBilbordjer  gram : surą BM  na fladze : Jinno

Nie długo ruszamy z serwerem BF2

post-1016012-0-88761600-1412011896.jpg

zxc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest bardzo ciekawy, prezka jest bardzo dopracowana, administracja serwera spisuje się bardzo dobrze, polecam zagrać na tym serwerze, możecie spędzić fajny czas na tym serwerze :) Polecam polecam ten serwer :)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...