Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard]

Rex_

Nowa Ankieta!:)  

471 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dasz Nam Drugą Szansę?!

• Tak!:)
      239
    • Nie!:(
      143
  2. 2. Zagrasz Na Naszym Serwerze Od Nowa?!

• Tak!:)
      273
    • Nie!:(
      153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaja jakieś broń 75 i 65 w isie? Może tęczaka dodaj za 100 zł co robi wszystkie skile na P odrazu, albo w ogóle butelki z lvlem lub yangi... 

Bronie są w is bo IS to zapomoga dla graczy a chyba oczywiste jest to że na serwerze można zdobyć bronie na 75 i 65 tak samo ze zbrojami .. 

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dropi jakas szkatułka serwerowa ? ( Jak coś sory za zbędny spam, ponieważ się nie doczytałem ) 
Skąd dłonie kryta i szycia oraz błogosławieństwa boga smoków ( obrona, atak, życie, int )

Opublikowano

Dropi jakas szkatułka serwera ? ( Jak coś sory za zbędny spam, ponieważ się nie doczytałem ) 

Chodzi ci dokładniej np o Szkatułkę Sariosa ? .. 

jeżeli tak to mam zamiar dodać :)

Pamiętajcie o 18:00 Start Serwera i przed rozpoczęciem gry uruchomcie Autopatchera !! :)

Opublikowano

To masz do 18 czas by dodać. Pamiętaj, że ludzie chcą server na którym gra się przyjemnie: co za tym idzie : bez monotonnego siedzenia i dropienia czegoś w m1 ( np usunięcie ulepek do 34 poziomu, lub zwiększenie ich dropu), polecałbym również dodanie 100% szansy na ulepszenie do +6 lub 5. Fajnie bybyło gdyby dodania i miany dropiły właśnie z tej szkatułki np. po 2 sztuki czy tam ile uważasz. Ale szkatki serwerowe to jużc hyba obowiązek 

Opublikowano

Chodzi ci dokładniej np o Szkatułkę Sariosa ? .. 

jeżeli tak to mam zamiar dodać :)

Pamiętajcie o 18:00 Start Serwera i przed rozpoczęciem gry uruchomcie Autopatchera !! :)

Tak chodzi mi o taką szkatułkę ;).

Co będzie z niej dropić ? rady, egzo, pd, rękawica, monetka, dopalacze ? 

Skąd dłonie kryta i szycia oraz błogosławieństwa boga smoków ( obrona, atak, życie, int )

Opublikowano

Tak chodzi mi o taką szkatułkę ;).

Co będzie z niej dropić ? rady, egzo, pd, rękawica, monetka, dopalacze ? 

zobaczycie będzie to niespodzianka a kryta oraz szycia dłonie lecą z metków a błoga z ox można wygrać! :)

Opublikowano

Start o 18 ;)

Jest ts ? 

Tak jest ts przeczytaj dokładnie prezentacje następnym razem... ( taki sam jak adres strony tylko z przedrostkiem ts3.)

Zagram :> BBG <3 wbijamy !

Dzięki za miłe słowa

To start o 18:00 czy 20:00 ?

start o 18:00 z poślizgiem :/

Opublikowano

Z chęcią zagram. Strasznie mi się spodobała prezentacja i administrator, który nie ma gdzieś przyszłych graczy. <3

Czekam z niecierpliwością :D  // Shandy

Jestem jaka jestem i ty tego nie zmienisz.

Opublikowano

Lepiej bedzie startnac o 20

A po co chcesz czekać kolejne 2h..? 

O której w końcu ten start? przesuńcie o 30 min/1h.. a nie jakieś ''z poślizgiem :/''

No bo mnie szlag trafi..doładowałem sm'y za 24 zł, a wy znowu usunęliście konta? Ja chce moje 200 sm -.-

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Przepraszam za opóźnienie proszę włączyć autopatcher i możecie wchodzić do gry ! :)

Opublikowano

Wbije, właśnie pobieram. Szybkość pobierania 10/10 tylko mógłby być inny wygląd strony bo jest tragiczny.. ^^

Będzie zmieniona w najbliższym czasie 

Przypominam serwer Wystartował Zapraszam!! 

Po wejściu do clienta nie będzie pokazywało channeli lecz Serwer jest włączony !! 

Opublikowano

Bugi na starcie:

Nie da się kupić prawie nic u handlarki, ( 0 yang )

na surce dostałem miecz +0?

z metków nie mam dropu? 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...