Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sarios.pl [Dedyk] [Hard]

Rex_

Nowa Ankieta!:)  

471 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dasz Nam Drugą Szansę?!

• Tak!:)
      239
    • Nie!:(
      143
  2. 2. Zagrasz Na Naszym Serwerze Od Nowa?!

• Tak!:)
      273
    • Nie!:(
      153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę po prezentacji -_- ... po co mam wbijać jak wejdę na tysiąc innych serwerów na których jest to samo :)

Pozdro ...

Tylko że był nowy start serwera wiec nie pisz o tej prezentacji ;]

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli jest to samo to po co na inne wbijesz co :) ? Wbijaj tutaj fajnie się gre mógłbyś przynajmniej spróbować :P

Podaj mi jedną nowość wyróżniającą ten serwer z grona wielu innych serwerów.

Tylko jedną nowość czego nigdzie indziej nie ma :) 

- Tak, myślałem nic nie ma :)

Opublikowano

Podaj mi jedną nowość wyróżniającą ten serwer z grona wielu innych serwerów.

Tylko jedną nowość czego nigdzie indziej nie ma :)

- Tak, myślałem nic nie ma :)

-System Pasów 

-System Run

-Questy Fabularne

-System bankowości nowy

-Tabela bonusów ulepszona

-System ignoracji

Serwer Włączony zapraszam! :)

https://www.youtube.com/watch?v=RfLnLJy6yKc Takie o :)

Opublikowano

Cokolwiek na tym serwerze zrobiliście sami oprócz dodania map (które też nie są robione przez was)?

-System Pasów 

-System Run

-Questy Fabularne

-System bankowości nowy

-Tabela bonusów ulepszona

-System ignoracji

gdzie tu coś waszego? w dodatku po raz setny pisze, nie ma takiego czegos jak IGNORACJA. Jest ignorancja i nie znaczy tego o czym myślicie.

Strona główna wygląda jak zaprogramowana przez Sebe2000PL podczas lekcji informatyki, styl wypowiedzi w newsach także - cóż, może to ta sama osoba..

47 online, bardzo dobrze, gracze przejrzeli na oczy i nawet nie tracą czasu na takie serwery.

@down

albo mam schizofrenie albo jeszcze wczoraj była inna strona główna :)

a teraz dodaliście jakieś badziewie, które ma co drugi prywatny serwer

pewnie też udostępnione przez kogoś za darmo, "pożyczyliście" sobie jak wszystko na waszym serwerze.

Opublikowano

Według mnie ten serwer długo nie pochodzi. Taki hard bez reklamy jest niczym :)

Staramy  sie z reklamą, więc spokojnie ;]

Prezentacja jako tako, serwer także... Życzę powodzenia :)

Dzięki :)

Opublikowano

Nie grajcie na tym, nie ma najmniejszego sensu, zero nowosci, zero graczy na serwerze.   Ż   E   N   A   D   A

Opublikowano

Nie grajcie na tym, nie ma najmniejszego sensu, zero nowosci, zero graczy na serwerze.   Ż   E   N   A   D   A

To sam nie graj nie pisz innym i nie układaj innym życia człowieku . Żenująca jest twoja wypowiedź .:)

Opublikowano

To sam nie graj nie pisz innym i nie układaj innym życia człowieku . Żenująca jest twoja wypowiedź .:)

50 graczy online i jeszcze tym na stronie sie chwalicie zenua.
Opublikowano

50 graczy online i jeszcze tym na stronie sie chwalicie zenua.

a co mamy okłamywać graczy ? ... Że gra więcej podkręcając licznik .. ?

Opublikowano

Taka jest Strategia dodać 200 graczy do obecnej ilości na serwerze i serwer będzie przyciągał ludzi jak muchy do gówna ^^

NA TYM SERWERZE GRA JEST BEZ SENSU , Chyba że naprawicie bug z SM i zrobicie reset postaci. Bo gracze bugują sobie SM i mają ich po 1200+ co jest niesprawiedliwe dla innych graczy. 

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Taka jest Strategia dodać 200 graczy do obecnej ilości na serwerze i serwer będzie przyciągał ludzi jak muchy do gówna ^^

NA TYM SERWERZE GRA JEST BEZ SENSU , Chyba że naprawicie bug z SM i zrobicie reset postaci. Bo gracze bugują sobie SM i mają ich po 1200+ co jest niesprawiedliwe dla innych graczy. 

haha tego bugu nie ma już dawno kolego :)

Opublikowano

Miała byś reklama od startu serwera, a Menor poleciał sobie w ..... nie ma tej reklamy i jej nie będzie. 

NIE POLECAM ! :)

Opublikowano

BYŁEM NA TS i słuchałem graczy(przedwczoraj na przykład). Albo ludzi w ***** robicie, albo jest kolejny bug :)

Bugu z SM nie ma na serwerze bo nie dropią wiec jak może być bug ? :D

Miała byś reklama od startu serwera, a Menor poleciał sobie w ..... nie ma tej reklamy i jej nie będzie. 

NIE POLECAM ! :)

Dziś wykupuję u Żabka :)

Witam!
 Dziś o 14:00 do godziny 16:00 zostaną uaktywnione Raty wysokości 50% na 2 Godziny! Wiec przygotuj postać na 2 godziny monotonnego Expa, Dropienia i Zbierania Hajsu bo hajs się musi ZGADZAĆ! 
Wiec Zapraszam już na 14:00. 

Ponad to ! 
Dziś ukaże się kalendarz Eventów Sarios.pl w którym będą zawarte najbliższe Eventy/Zua/OX/Idole ITP!
Opublikowano

Pytanie do administracji odnośnie strony :

4.Dodam Questa którego sami odkryjecie

Co to jest? Ku*wa jakiś totolotek ? Mam szukać questa jakiego dodacie ? Chyba coś nie tak..

Opublikowano

Zobaczcie jak was w c***a robia :)

http://demilus.pl/

porownajcie stronke tego serwera ze stronka tego wyzej.

... takie same.

Chce z was wyciagnac tyle kasy ile sie da :)

Jakiej kasy głombie jak is prawie jak za darmo jest po za tym na serwie można sm wydropić z metinów wiec co ty wiesz człowieku a strone sponsor dawał. Gimbie:)

Opublikowano

Serwery metin 2 nie powinny byc zakladane przez nieudacznikow, tak jak w tym przypadku. 

Po co reklamowac, prawda? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...