Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe AlioS2 + Algoria

Shaggy*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki dosyć ciekawie zrobione, widać autor plików zna się dosyć na rzeczy.

Jeżeli ktoś użyję tych plików i z głową prze edytuję będzie dobry serwer.

56678109855556665757.png

FanPage serwera Neudia.pl:

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TY nie rozumiesz, że jak nie dodasz liba to nic Ci nie zadziała!?..

nie rozumiesz ze lib wgrany? Już sobie poradziłem z kostiumami/fryzami :)

Opublikowano

Jak czytam część komentarzy to się łapie za głowę, skoro nie potraficie sobie poradzić z prostymi błędami to nie zabierajcie się za pliki gotowego serwera ! 

Odsyłam do plików Terenozo albo by Badar <Taki #dzołk> i do roboty!

Dzieciaczek < Shaggy >zrobi wam wszystko, a potem będzie startowały serwery (czyt. SyF) typu Imgram. Kurde jakoś wszystkie wypadły mi z głowy...

Ps. Shaggy jak chcesz to Ci mogę ogarnąć kilka fajnych AUTORSKICH teksturek ;>

Pozdrawiam Wasz Kochany Janek

Pisze z Xperii którą kupiłem za wasze #hajsy

A co do plików... 80% (Balantia) 20%(Questy wyproszone)10%(Skrypty kupione przez Shaggego)

-ALE JANEK CO TY MASZ Z MATEMATKI SKORO WYCHODZI TU 110% !?

-Oj Przepraszam przypomniały mi się słowa Shaggego ,,Na Aliosie zarabiam 3k zł/mies,, przy 40 online ;( #Pozdro_dla_kumatych 

#hajs_z_gimga

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Jak czytam część komentarzy to się łapie za głowę, skoro nie potraficie sobie poradzić z prostymi błędami to nie zabierajcie się za pliki gotowego serwera ! 

Odsyłam do plików Terenozo albo by Badar <Taki #dzołk> i do roboty!

Dzieciaczek < Shaggy >zrobi wam wszystko, a potem będzie startowały serwery (czyt. SyF) typu Imgram. Kurde jakoś wszystkie wypadły mi z głowy...

Ps. Shaggy jak chcesz to Ci mogę ogarnąć kilka fajnych AUTORSKICH teksturek ;>

Pozdrawiam Wasz Kochany Janek

Pisze z Xperii którą kupiłem za wasze #hajsy

A co do plików... 80% (Balantia) 20%(Questy wyproszone)10%(Skrypty kupione przez Shaggego)

-Oj Przepraszam przypomniały mi się słowa Shaggego ,,Na Aliosie zarabiam 3k zł/mies,, przy 40 online ;( #Pozdro_dla_kumatych 

#hajs_z_gimga

A co do plików... 80% (Balantia) 20%(Questy wyproszone)10%(Skrypty kupione przez Shaggego)

Badzo mądra wypowiedź, naprawdę :) 80+20+10=100 GRATULACJE. 

Co do pików, dzięki za wstawkę, questy ogólnie fajne, game2089 takie połatane, bardzo mi się podobają, polecam wszystkim wykorzystać oraz stawiać serwery Alios10, Lastivia2 (bierzcie, póki domeny wolne!) ;c

footer_logo.png

Opublikowano

Badzo mądra wypowiedź, naprawdę :) 80+20+10=100 GRATULACJE. 

Co do pików, dzięki za wstawkę, questy ogólnie fajne, bardzo mi się podobają, polecam wszystkim wykorzystać oraz stawiać serwery Alios10, Lastivia2 ;c

Chłopie Ty zamiast tego Gold Membera powinieneś dostać złoty elementarz pierwszoklasisty, jeśli się nie mylę czytania ze zrozumieniem uczą już w 1 klasie podstawówki. 

Wiedziałem ze trafi się taki ananas.

Jeśli to dla Ciebie są Ciekawe questy to również GRATULUJE.

Pochwaliłbym się zawartością folderu ,,pliki,, na moim dysku, ale nie będę robił smaka osobie która jest w bonzo hacked team bo jeszcze mi zablokuje kartę graficzna.

Pliki są bezużyteczne tak jak ich właściciel oraz musk @Rapils

BTW. ze słowem hacked to Ty masz tyle wspólnego jak zapomnisz hasła od Windowsa i wkładasz płytę żeby je przypomnieć ;3

Pozdrawiam i odsyłam do nauki zostało jeszcze klika dni wakacji 

Janek

Opublikowano

Chłopie Ty zamiast tego Gold Membera powinieneś dostać złoty elementarz pierwszoklasisty, jeśli się nie mylę czytania ze zrozumieniem uczą już w 1 klasie podstawówki. 

Wiedziałem ze trafi się taki ananas.

Słyszałem o projekcie "Nasz elementarz", ale czy aby napewno drukowana zostanie wersja Gold? Jak tak to linka proszę na pw.

Ananasa to ty możesz mieć na czole, od tego zacznijmy :) Używając tak oczojebnych kolorów, musiał mi się tam wzrok zatrzymać w TWOIM poście. Nie wiem czy odpisywałeś komuś, na jego głupotę, w każdym razie mogłeś to jasno ukazać.

Jeśli to dla Ciebie są Ciekawe questy to również GRATULUJE.

Ironia - pojęcie, które wprowadzają bodajże w 4 klasie podstawówki, polecam się cofnąć, skoro ty wytykasz mi błędy :)

Pochwaliłbym się zawartością folderu ,,pliki,, na moim dysku, ale nie będę robił smaka osobie która jest w bonzo hacked team bo jeszcze mi zablokuje kartę graficzna.

Czym się pochwalisz, autorskimi teksturami, które oferowałeś shaggiemu? Chyba bym się zdziwił, jakbym zobaczył zawartość. Jeśli on cię szanuje to albo random, albo ktoś kto umi sklejać coś do kupy :)

Pliki są bezużyteczne tak jak ich właściciel oraz musk @Rapils

Dzięki, nie wiem co mam wspólnego z tymi plikami, aczkolwiek dzięki za określenie bezużyteczne, które doskonale pasuje do Ciebie w społeczeństwie.

BTW. ze słowem hacked to Ty masz tyle wspólnego jak zapomnisz hasła od Windowsa i wkładasz płytę żeby je przypomnieć ;3

Wydaje mi się, że znajome mi są jeszcze inne sposoby przypomnienia hasła, ewentualnie usunięcie go z poziomu Linuxa na penku. Nie wiem po co przypierdzieliłeś się do mojej sygnatury, to tak jakbym ja się przypierdzielił to Twojego nicku, albo avatara, z którym na pewno masz mało wspólnego :)

Tym oto postem mam nadzieję, że część twoich dygresji zostało sprostowanych. Jeżeli będziesz mieć jeszcze jakieś ale to zapraszam na pw, a nie do tematu, który ma służyć czemu innemu, prawda?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wracając do tematu, pliki są dobre dla osób, które się dopiero zaczynają bawić z metinem od strony technicznej, miejmy nadzieję, że ktoś zrobi z nich pożytek, nie to co shaggy :)

footer_logo.png

Opublikowano

Czym się pochwalisz, autorskimi teksturami, które oferowałeś shaggiemu? Chyba bym się zdziwił, jakbym zobaczył zawartość. Jeśli on cię szanuje to albo random, albo ktoś kto umi sklejać coś do kupy :)

Po pierwsze w tak idiotycznym poście jak twój nie da się wyczytać ironii jednak z mojej wypowiedzi jak najbardziej, podkreśliłem autorskie, skoro nie zrozumiałeś o co chodzi to się nie udzielaj, stwierdzam ze w d***e byłeś gówno widziałeś.

Dzięki, nie wiem co mam wspólnego z tymi plikami, aczkolwiek dzięki za określenie bezużyteczne, które doskonale pasuje do Ciebie w społeczeństwie.

Czy powiedziałem ze masz coś z nimi wspólnego ? stwierdziłem ze jesteś intelektualnym zerem. 

Wydaje mi się, że znajome mi są jeszcze inne sposoby przypomnienia hasła, ewentualnie usunięcie go z poziomu Linuxa na penku. Nie wiem po co przypierdzieliłeś się do mojej sygnatury, to tak jakbym ja się przypierdzielił to Twojego nicku, albo avatara, z którym na pewno masz mało wspólnego :)

Jeśli masz jakiś problem z moim avatarem bądź nickiem to z przyjemnością mogę Cie zaprosić do mojego miasta, A nawiązując do nicku jest to imie mojego priesta który posiadał swojego czasu jedno z największych elo w europie #wow #shadow #wotlk. Śmieszy mnie określenie hacker to tak jak nazwać ekspedientkę w aptece chirurgiem.

Nie będę Ci nic pisał na pw, bo potem stwierdzisz ze jestem ,, napinaczem ,, kiedy stracisz argumenty do walki ze mną. 

A teraz skąd mogę stwierdzić ze jesteś ta ekspedientka ? Wypowiadasz się w każdym temacie z plikami gdybyś był coś wart posiadałbyś je przed udostępnieniem na MPC ;)

Nawiązując do tematu W plikach niema nic nowego powszechnie dostępne questy z mpc i e***, podstawa pod pliki Balantia, tekstury z zagranicznych for 

aczkolwiek dzięki za określenie bezużyteczne, które doskonale pasuje do Ciebie w społeczeństwie.

Musiałem jeszcze poruszyć ten temat, stwierdzasz ze jestem bezużyteczny w społeczeństwie ? Chyba nie wiesz z kim piszesz, oraz na jaki temat. Nigdy nie prosiłem aby ktokolwiek nazywał mnie hackerem, a takie przypadki się zdarzają zawsze poprawiam ludzi, nigdy nie zasłużyłem na tego typu tytuł, a ktoś taki jak Ty tym bardziej. Jeśli jestem tak bardzo bezużyteczny powiedz mi czemu około 50% społeczeństwa metina mnie zna? Nie będę tu wypisywał swoich osiągnięć bo będzie to narcystyczne, ale zawsze możesz zapytać znajomych jeśli jakiś wartościowych posiadasz nie mam tu na myśli pseudo techników którzy stawiają serwery na gotowcach  :)

​Edit2: Kolega słabo prowadzi dyskusje :(

1.891551408969818688473.jpg

2.731431408969818688473.jpg

3.263051408969818688473.jpg

Opublikowano

Czy ktos juz rozwiazal problem z kostiumami ?
@ Jest problem jak wybieram postac WOJOWNICZKI to jej praktycznie nie ma nie tylko na cliencie Aliosa/lastivi tak jakby to byla wina PC czyli postac stoi w ziemi (wbita).

Jeśli to dla Ciebie są Ciekawe questy to również GRATULUJE.

Skoro taki CVVaniaczek to pochwal sie co TY potrafisz zrobic i udostepnij :) Gadac to kazdy potrafi.,
Ps. Widze ze matematyka jest Ci naprawde obca. :D

image.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wiadomo jak naprawic te kostiumy i postac Wojownik Kobieta? ;x

Client Lastivii i przekonwertować wpisy z clienta do mysql (item_proto).

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

ale w item proto klientowym zmieniałem antiflagi i nie wiele to pomogło  8S

Dobra, zaraz to zrobie i dam znać tutaj czy śmiga :P

//Edit ok naprawione, sorry za spam.  ;)

Opublikowano

Pliki klasyczne, nie ma nic ciekawego, Destivia na tym stoi

Nie Destivia stoi na plikach lastivii :)

Moich plikach i bez mojej zgody,ale dobra xD

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...