Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe AlioS2 + Algoria

Shaggy*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłem chyba mam do tego prawo.

To znaczy,że jak kupie samochód to nie będę mógł jeździć nim,bo kiedyś był tego człowieka od którego kupiłem?

Prawka Ci jeszcze nie pozwolą zrobić, co dopiero prowadzić ten Twój "Zakupiony samochód" =]

Co do tematu, dziękuje bardzo za wstawkę, zaraz zobaczę co i jak w tym aliosie :)

footer_logo.png

Opublikowano

Jest to moja własność intelektualna i została udostępniona Tobie za pewną opłatą. Możesz z tego korzystać, ale nie rozpowszechniać. 

Opublikowano

Prawka Ci jeszcze nie pozwolą zrobić, co dopiero prowadzić ten Twój "Zakupiony samochód" =]

Co do tematu, dziękuje bardzo za wstawkę, zaraz zobaczę co i jak w tym aliosie :)

Syf pliki szczerze.

Ja podałem tylko przykład.

Jest to moja własność intelektualna i została udostępniona Tobie za pewną opłatą. Możesz z tego korzystać, ale nie rozpowszechniać. 

Oky,to jak reupniesz pliczki bez questa to wtedy może być,ponieważ ja mam wolny upload ;/

Możesz też skierować sprawe do sądu rejonowego.

Opublikowano

Syf pliki szczerze.

Ja podałem tylko przykład.

Oky,to jak reupniesz pliczki bez questa to wtedy może być,ponieważ ja mam wolny upload ;/

Możesz też skierować sprawe do sądu rejonowego.

Kim Ty k***a jesteś pajacu!? Udostępniasz questy które są własnością innych w tych swoich spierdolonych sf.. Robisz jakieś inne gówno aka jakiś tam serwer easy co jebnie na starcie, bo shagi kupuje zabezpieczenie przed bashem w auth od terenzo ^_^ ( taka kryptoreklama startu aliosa xD ) . I PO 2 IDIOTO UDOSTĘPNIASZ PRACE ENDYMIONA PYSKUJESZ DO NIEGO, A POTEM BEDZIESZ CHCIAŁ COŚ OD NIEGO KUPIĆ I MU SPAMOWAŁ NA GG CZY CI SPRZEDA ...

Opublikowano

Kim Ty k***a jesteś pajacu!? Udostępniasz questy które są własnością innych w tych swoich spierdolonych sf.. Robisz jakieś inne gówno aka jakiś tam serwer easy co jebnie na starcie, bo shagi kupuje zabezpieczenie przed bashem w auth od terenzo ^_^ ( taka kryptoreklama startu aliosa xD ) . I PO 2 IDIOTO UDOSTĘPNIASZ PRACE ENDYMIONA PYSKUJESZ DO NIEGO, A POTEM BEDZIESZ CHCIAŁ COŚ OD NIEGO KUPIĆ I MU SPAMOWAŁ NA GG CZY CI SPRZEDA ...

No ok.

PS/ Jak tam czyste Aline2 aka Mentis2.

Nie będę się z tobą tutaj rozprawiał.

Trochę kultury kolego.

Od jakiego terenzo?

Opublikowano

Popieram w 100% @Endymion_ nie ładnie tak udostępniać jego pracę, za darmo na którą poświęcił swój czas.

Tyle, że on to kupił.

Ej to mam pytanie. Ktoś kupi od kogoś sf i będzie chciał je wrzucić na mpc. Będzie mógł to zrobić? Czy to "kradzież intelektualna"?

Anyway, jakbyście chcieli sprawy sądowe to obie strony będą mieć problemy (pliki serwerowe są kradzione od Ymira).

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

postawilem serwer na plikach terenza rozpakowalem plik mt2 wrzucilem w ftp i mam  " zostaniesz polaczony " ;x

Pokaż ps.

Wpisz w SSH/Putty ps i pokaż procesy SS.

Lub wyłącz firewalla.

Komendą: /etc/rc.d/ipfw stop

Opublikowano

Pewno cd /usr/home/mt2 && ./start.sh  ^_^

Asfen jaki technik, wie jak odpalić :D

@topic

Pliczki AlioS2 nic ciekawego kompletna porażka, czysta balantia + kilka swoich questów, ogólnie nie postawiłbym na nich serwera.

Opublikowano

Jednak na Algorii postawiłeś,więc po co ten hejt:P

Asfen ciota zrobił 15 nick w swojej karierze,Boże kochany...

Dobra @1361622928-U485574.png_Shaggy zakopmy ten topór wojenny :D

Na Algorii postawiłem racja, i jej nie hejtuje a mianowicie jest tam kilka małych bugów  :rolleyes:

A AlioS2 i tak dla mnie to czysta balantia ;cc

Opublikowano

Pliki już wgrane. Wszystko działa +

Mam kilka problemów. Jakieś porady ;) :

-kostiumów nie można zakładać. Sprawdzałem chyba wszystkie. 

-Peta wydaje mi się że nie można expić

*Jaki tu jest max lvl wgrany. Widzę że 105. Był wgrywany jakiś diff na max lvl ?

Opublikowano

Pliki już wgrane. Wszystko działa +

Mam kilka problemów. Jakieś porady ;) :

-kostiumów nie można zakładać. Sprawdzałem chyba wszystkie. 

-Peta wydaje mi się że nie można expić

*Jaki tu jest max lvl wgrany. Widzę że 105. Był wgrywany jakiś diff na max lvl ?

Kostiumy nie dzialaja, system smoczych kamieni jest w eq, ale nie dziala, nie ma moobow na mapie 100, metina na mape 100 nie dziala, ogolnie nowych moobow na mapy nie widac. Reszty mi sie nie chce wymieniac ; d

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Kostiumy nie dzialaja, system smoczych kamieni jest w eq, ale nie dziala, nie ma moobow na mapie 100, metina na mape 100 nie dziala, ogolnie nowych moobow na mapy nie widac. Reszty mi sie nie chce wymieniac ; d

Sam nie działasz.

Dziwne,że serwer stoi 5 miesiący.

Szkoda,że niektóre osoby z tego forum są tak niedojebane,że nie potrafią wgrać gotowca na serwer(pewnie hamachi).

Szkoda mi was troszku,ale cóż.

@ AW

Wszystko działa.

Nie masz clienta aliosa pewnie geniuszu.

Opublikowano

Sam nie działasz.

Dziwne,że serwer stoi 5 miesiący.

Szkoda,że niektóre osoby z tego forum są tak niedojebane,że nie potrafią wgrać gotowca na serwer(pewnie hamachi).

Szkoda mi was troszku,ale cóż.

@ AW

Wszystko działa.

Nie masz clienta aliosa pewnie geniuszu.

to daj linka do clienta, bo mi też to nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...