Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe AlioS2 + Algoria

Shaggy*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam nie działasz.

Dziwne,że serwer stoi 5 miesiący.

Szkoda,że niektóre osoby z tego forum są tak niedojebane,że nie potrafią wgrać gotowca na serwer(pewnie hamachi).

Szkoda mi was troszku,ale cóż.

@ AW

Wszystko działa.

Nie masz clienta aliosa pewnie geniuszu.

Nie ma co się spinać _Shaggy. Kostiumy nie działają ale nie powinno być problemu z naprawą. Co do reszty błędów tzw. brak mobów na mapie 100 no to nie problem bo gotowe regeny znajdziemy na mpc ;)

Jak na prawie kostiumy to dam znać co i jak trzeba zrobić ;p

To nie wina clienta bo mam aktualnego z strony głównej

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co się spinać _Shaggy. Kostiumy nie działają ale nie powinno być problemu z naprawą. Co do reszty błędów tzw. brak mobów na mapie 100 no to nie problem bo gotowe regeny znajdziemy na mpc ;)

Jak na prawie kostiumy to dam znać co i jak trzeba zrobić ;p

To nie wina clienta bo mam aktualnego z strony głównej

Boże wy ciemnoty :P

Binke,czyli plik .exe z clienta wymienić na inny,bo jest zepsuty.

To tyle,aby naprawić stalki/kostiumy itd.

Jest to wina clienta :)

Opublikowano

Tak tak, aa i nie uruchamiajcie patchera w kliencie, bo wgl nie bedziecie mogli sie zalogowac, patcher zmienia pliki root i locale na zupelnie inny serwer ;d :D

ps. Shaggy nie pruj sie, po prostu napisalem to co zauwazylem ^.- 

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Jak tu wgrać mysql ?

Serio nie wiecie takich rzeczy?

Wrzuć do /var/db/mysql pliczek mysql.tar.gz (raczej tak,ale nie pamietam jak to pakowałem).

W putty/vb itd. wpisz CHMOD -R 777 /var/db i tyle.

Tylko usera swojego zostaw w ścieżce /var/db/mysql/mysql,bo będziesz miał problemy i nie będziesz umiał tego rozwiązać.

Opublikowano

To tak :
System Pasow Dziala
System Petow Dziala
System Wierzchowcow ( te na start dziala po usunieciu zawartosc folderu object )
Mapa 100lv Nie dziala
Kostiumy nie dzialaja ( tak jak to pisal " Kierownik :D " winda .exe. @@@ To nie wina Clienta posiadam 3 Clienty i na kazdym to samo ^^ jakby ktos rozwiazal to prosze powiedziec jak na Pw badz w temacie bede wdzieczny. :)

Ogolnie pliki fajne :)

jtyhle.jpg

Opublikowano

To tak :

System Pasow Dziala

System Petow Dziala

System Wierzchowcow ( te na start dziala po usunieciu zawartosc folderu object )

Mapa 100lv Nie dziala

Kostiumy nie dzialaja ( tak jak to pisal " Kierownik :D " winda .exe. @@@ To nie wina Clienta posiadam 3 Clienty i na kazdym to samo ^^ jakby ktos rozwiazal to prosze powiedziec jak na Pw badz w temacie bede wdzieczny. :)

Ogolnie pliki fajne :)

Mapa 100lv. działa ale musisz dodać wpisy do indexu

Kostiumy działają.

Poprawioną binke .exe która odpalacie serwer macie w innych cliencie lub cliencie lastivii.

Opublikowano

Mapa 100lv. działa ale musisz dodać wpisy do indexu

Kostiumy działają.

Poprawioną binke .exe która odpalacie serwer macie w innych cliencie lub cliencie lastivii.

niby mam clienta lastivii ale jest to samo ubieram kostium i nic sie nie dzieje :)

jtyhle.jpg

Opublikowano

niby mam clienta lastivii ale jest to samo ubieram kostium i nic sie nie dzieje :)

Ludzie załamujecie mnie, dodajecie do skryptu startowego do chaneli, liba na kostiumy co chyba jest w plikach..

Opublikowano

Wszystko pięknie wgrane tylko ,że nie moge sie połączyć z serwerem. Z ftp moge normalnie i z mysql . A do gry nie moge wejsc

Opublikowano

Wszystko pięknie wgrane tylko ,że nie moge sie połączyć z serwerem. Z ftp moge normalnie i z mysql . A do gry nie moge wejsc

Pokaż z SSH ps, pokaż procesy.

Albo wpisz /etc/rc.d/ipfw stop i sprawdź czy śmiga.

Opublikowano

Uzywam takiej samej binki akurat i nadal nie mozna zakladac :)

a flagi i antyflagi masz ustawione ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...