Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic dziwnego że zmniejszyli nagrody z boxów. Wcześniej bardziej się opłacało zbierać same skrzynki, niż grać normalnie :P

No ale bez przesady. Raty x5 to nagrody ze skrzynek też x5 a nie jakies marne smieszne ilosci. Teraz te boxy to tylko niepotrzebny dodatek

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Roździelczość zwalona, brak możliwości jej zmienienia.

Czat się spieprzył.

Boxy strasznie straciły swoją wartość..

EDIT: I niech tu żadni admini czy ktokolwiek nie porównuje tego serwera do serwera BP bo jak tu ma być tak trudno jak w DO to już wole grać w DO...tam więcej ludzi i większe bezpieczeństwo że gra postoi..

Opublikowano

No ale bez przesady. Raty x5 to nagrody ze skrzynek też x5 a nie jakies marne smieszne ilosci. Teraz te boxy to tylko niepotrzebny dodatek

Wiesz, może jest szansa że wrócą do poprzednich boxów. Zobaczą że graczom się to nie podoba i może zareagują :)

Też wolę te poprzednie boxy.( chyba jak każdy inny gracz )

Opublikowano

Dowiedziałem się że nagrody z boxów były tak wysokie ponieważ trwał ''special day'' i w tym czasie były zwiększone nagrody w boxach. Co ile będą takie ''special day''? Nie wiadomo.

Zapytałem się też czy zmienią nagrody z boxów( na większe oczywiście) i dostałem odpowiedź że pomyślą nad tym, ale raczej tak. Mają też problemy z tymi boxami ( mała ilość na mapie) Obecnie ciągle pracują nad naprawą chatu.

Opublikowano

@MarcinNB to samo jest w moich screenach wiec nic nowego się nie dowiedziałeś, oni sami nie wiedzą chyba co robią bo jeden mi mówi o tym special dayu a drugi już mówi, że "trwają prace nad boxami" ale ile pracy włożyć w zamianę paru cyfr trzeba włożyć to ja już nie wiem 

Opublikowano

i ma ktoś jakieś nowe informacje na temat serwera ? bo w zasadzie jak bly te boxy to bylo fajnie a teraz to ja nie wiem co ja mam tam robic jak by bylo wiecej kredytów za npc to jeszcze ale tak to jak nie ma surowców to lipa straszna :/

Opublikowano

Skonczyłem z tym serwerem po tym jak zmnieszyli nagrody z boxów... Teraz robie swój macie tutaj kilka screenów:)

Serwer Będzie hamachi... Tylko dla mpc

http://prntscr.com/4hkszs 

http://prntscr.com/4hkt4c

http://prntscr.com/4hkt8w

Chcecie serwer? Sklep działa jak w dark planets wypo też:) Piszcie

Opublikowano

@Tluczek9902 Jak 9 -15 osób bedzie grało to nie.. Mam dobrego kompa :D

Cchecie przetestować stronkę tzn. Pokupować sobie rzeczy na start? Dam 500.000 uri :)

C*****e , spierdalaj. Nikt nie będzie grał na kopiowanym serwerze ,cliencie itp.

I do tego hamachi ,3x nie. Spierdalaj

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...