Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimax Mu | Season 6.3 | 9999x | 100%

Gierekxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czlowieku nikogo nie wyzywam poczytaj swoje posty ....ja juz konto mam a wy nie.. dziwne co nie

i zadna spirala nienawisci poprostu jestem cikawski jak kazdy czlowiek

Opublikowano

Boze gdzieś ty to wrzucił ,że mi z taka predkością to sciąga...

Mi ściągało 60% i zerwało połączenie..

Można prosić o reup na jakiś inny hosting?

Opublikowano

Sram na administracje MPC ktora usunela nowy temat nie szanujac moich wypocin i braku czasu  :)) zamiast napisac pw to lepiej wyjebac zaopwiedz bez zadnego powiadomienia. Nowy temat usunięty, ponieważ już jeden wątek jest. LOL. Pelen profesjonalizm z waszej strony. Niedawno nie moglem sie doprosic o wyczyszczenie TEGO tematu.

Przepraszam, ale nie dostałem, ani jednego PW, ani jednego raportu odnośnie tego, że chcesz wyczyścić temat. Jeżeli pisałeś to w postach to się nie dziw. 

Usunąłem twoją reklamę do kosza, bo jest to ten sam temat, czyli łamiesz regulamin.

Jak coś się nie podoba, zapraszam na PW :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Przepraszam, ale nie dostałem, ani jednego PW, ani jednego raportu odnośnie tego, że chcesz wyczyścić temat. Jeżeli pisałeś to w postach to się nie dziw. 

Usunąłem twoją reklamę do kosza, bo jest to ten sam temat, czyli łamiesz regulamin.

Jak coś się nie podoba, zapraszam na PW :)

wybacz za bycie wulgarnym, ponioslo mnie!! ale brawo dla Ciebie, bo widac ze czlowiek z Ciebie, bo kulturalnie mi odpisales

LINK http://www.mediafire.com/download/vmdgf8e8sacetbc/Minimax_Mu_(non_sound).rar

Opublikowano

Zgadzam się moderatorzy w ogóle nie myślą i nie wiedzą co robią. 

Opublikowano

Dlaczego na stronie pisze że staty 65k a mówione było że będą 32767 żeby jakoś te pvp trybiło.

Może admin nie zmienił na www..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...