Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimax Mu | Season 6.3 | 9999x | 100%

Gierekxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze nie jesteśmy pewni co do ustawień expa. Myślimy nad 1000x lub 5000x. Może jakieś propozycje? Warto pamiętać, że np. Skeleton Pet i Ring dają razem 60% więcej expa i są seale które dodają 150%.

Opublikowano

jestem za 5k a nawet max exp staty zostaja... bedzie chociaz jakis 4fun :) , wiele osob pracuje i nie ma czasu na gre:) takie jest moje zdanie 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Moim zdaniem exp od 3k do 5k byłby spoko. Nie jest aż tak szybko jak na max expie, ale osoby które chcą od czasu do czasu zagrać także będą mogły sobie sprawnie popykać :P Ewentualnie 2k, ale wtedy trzeba będzie dłużej wbijać resy :P

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Tak więc spoglądając na to, że większość osób jest za high exp'em, ustawiamy 5000x :) Temat można usunąć, wkrótce pojawi się zapowiedź.

Opublikowano

szkoda ze nie wystartowal w piatek jak bylo planowane na poczatku no ale coz :) lepiej w poniedzialek niz w ogole :D

Opublikowano

Sram na administracje MPC ktora usunela nowy temat nie szanujac moich wypocin i braku czasu :)) zamiast napisac pw to lepiej wyjebac zaopwiedz bez zadnego powiadomienia. Nowy temat usunięty, ponieważ już jeden wątek jest. LOL. Pelen profesjonalizm z waszej strony. Niedawno nie moglem sie doprosic o wyczyszczenie TEGO tematu.

uciech, w 15 Wrz 2014 - 12:28, powiedział:snapback.png

rozumiem, że dziś ten start się odbędzie?

Tak.

MaThreeX, w 15 Wrz 2014 - 12:35, powiedział:snapback.png

Grand Opening: September 15, 2014 20:00 GMT+1

Nie wiem co tu jest nie do zrozumienia. 

Dzięki za odpowiedź.

Cashmir, w 15 Wrz 2014 - 13:18, powiedział:snapback.png

jak widze te itemy + full opcje w xshopie to troche odechciewa mi sie, teraz wszyscy robia serwy zeby na starcie ludzie bulili im za sety i nara dziwne to jest jakies  :P

To screen z beta. W grze nie będzie f.o a X shop sluzy tylko do kupowania zaproszen, boosterow %.

MPCwaRRior, w 15 Wrz 2014 - 14:39, powiedział:snapback.png

Ile bedzie stał ? Zaś pare h czy może teraz z 2-3 dni jak ludzie hajsu więcej sypną ? Patola.

patola to jest komentowac cos o czym nie ma sie pojecia   :) edycja 1 stala miesiac i gracze zdecydowali ze warto resnac baze i startowac z dopracowana edycja 2. pozwolilo to wyciagnac sporo wnioskow i watpie ze obecnie znajdziesz drugi tak dopracowany serwer

jaqb, w 15 Wrz 2014 - 15:36, powiedział:snapback.png

Czy download zostanie udostępniony szybciej np o 19, żeby każdy kto chce miał już na 20?

download będzie o 18

przepraszam za chaotyczna odpowiedz ale nawal pracy dzis mam (niezwiazanych z serwerem akurat, zeby sie ktosn ie dopierdalal ze robie wszystko na ostatnia chwile) a nie bede przekladal startu  :))

Opublikowano

mpcwarrior na c**j taki komentarz z dupy wyjęty, ja jestem pewien że serwer to nie lipa tak więc www.minimaxmu.com zapraszam.yol

Opublikowano

jakis lukasz z lodzi (prawdopodobnie ul. tymienieckiego) sobie przywalil dosem w moje wlasne ip - ciekawy jestem skad je zna  ;)

zeby kodeksem nie zalecialo powiedzmy ze kara w postaci bana cie spotka za przerwany upload juz po raz ktorys dzis^^

przepraszam graczy za nieudogodnienia

Opublikowano

full klient xxx

bez muzyki i inne mirrory beda w ciagu 30 minut

dlugo bo moj upload to 0.1 mbit i caly dzien sie przerywalo w dodatku :D ale klient jest juz na dedyku wiec zaraz beda linki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...