Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimax Mu | Season 6.3 | 9999x | 100%

Gierekxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Windows xp sp3 home edition, karta radeon 6570 amd, biblioteki gry mam, norton antywirus off też nie pomaga ;(((.Dodam jeszcze że na poprzedniej edycji grałem i nie było żadnych problemów.

Opublikowano

Problemy dzieją się na kartach AMD, dlatego więc postanowiłem, że przeinstaluję sterowniki. Co się okazało? Otóż bez zainstalowanych sterowników (czyt. bez karty graficznej włączonej, na integrze z płyty głównej) MU działa (a raczej lepiej by brzmiało, że się włącza bo 1 fps to nie za dużo). Próbuję zainstalować najnowsze możliwe sterowniki na mój Windows, jeżeli nie zadziała to zainstaluję Catalyst 10.4 (podobno działają).

Ogólnie zedytuję post, gdy znajdę dokładne rozwiązanie.

@Edit
Catalyst 13.12 działa poprawnie

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Żeby działało trzeba zainstalować starsze sterowniki do karty graficznej. Sęk w tym, że większość ludzi nie będzie tego robić żeby tutaj pograć, więc proponuję albo zmienić wersję na zwykłe S6 albo zrobić z tym coś, żeby działało na najnowszych. Oczywiście jeśli gierek nie chcesz mieć tutaj graczy to zostaw wszystko jak jest :)

Opublikowano

rejestruje się, po czym nie moge się zalogować na stronie a w grze jest napisane "Your account is blocked" założyłem kolejne i dalej to samo wtf? -.-

Opublikowano

Moim zdaniem sprawiedliwie było by zrobić sondę czy ponowić res acc, zlikwidować kłopot czy też zostawić jak jest-niech gracze zdecydują.Bardzo Ci dziękuje jaqb za rozwiązanie problemu.Yoł 

Opublikowano

To nic nie pomoże, bo chodzi tutaj o sterowniki do karty graficznej. Po prostu trzeba zainstalować starsze. Mało kto zrobi to, żeby tu pograć więc tracisz co najmniej 50% graczy.

Opublikowano

kurde zainstalowałem nawet win7 specjalnie i mam 13.12 catalyst nadal mi nie działa wtf!? chciabym pograc w dupe jeza

Opublikowano

Z serwerem jest dziwnie, na aktywacje konta na forum czekam kilka dni, za gr jest 300dcoinsow, co jest mega smieszne, bo 300dcoinsow idzie zrobic w kilka godzin. Drop niektorych itemow jest smieszny, bo jest ich brak np zwykly venom armor lub dark knight armor, bone blade, flameberger itp. Dziekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...