Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimax Mu | Season 6.3 | 9999x | 100%

Gierekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś ma kontakt z administracją to niech szepnie parę słów o zakładce CSa chociaż^ 

i może o wymiennych online time za credyty ;d

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myliłem się co do admina i serwera, skończyło się tylko na pisaniu, obiecankach. Na serwerze nie da się grać, 0 jakichkolwiek zmian w dobra strone. PVP ? ten serwer nawet nie stal obok pvp. ODRADZAM, nie zasmiecajcie sobie ddysku tym syfem. joł

Opublikowano

Myliłem się co do admina i serwera, skończyło się tylko na pisaniu, obiecankach. Na serwerze nie da się grać, 0 jakichkolwiek zmian w dobra strone. PVP ? ten serwer nawet nie stal obok pvp. ODRADZAM, nie zasmiecajcie sobie ddysku tym syfem. joł

jesteś żałosny :) twoj argument ze jest zero zmian obalaja newsy na stronie.. dostajesz w pvp od wietnamczykow i sie obraziles jak napisalem zebys nie spamowal :)

Opublikowano

Zgadzam się z Gierkiem ;) Widać że coś się dzieje po samych newsach , ciągle jest coś dodawane ;]
A co do PvP to jak już napisano na 4um, trzeba je opracować wspólnie razem z graczami. Nie ma rzeczy idealnych na starcie 

Opublikowano

Zawitam na Serwerze :) 

Mój Nick:

ixPromise

Angel 

Dawne Nicki z Serwera LukeMu może ktoś pamięta :D

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

kubala93pl opisz dokladniej co sie dzieje, najlepiej na forum serwera. wtedy widze ze komus zalezy na pomocy i jest mi prosciej zaradzic problemowi

Futrzak133 prosze o login na pw i info o systemie, jaki windows i ile bit

:ninja:

Opublikowano

ktos mi powie jak szybciej rozdac staty ? i czy ktos moze mnie dodac do jakiej polskiej gildi ? moj nick Serekowiec

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

ktos mi powie jak szybciej rozdac staty ? i czy ktos moze mnie dodac do jakiej polskiej gildi ? moj nick Serekowiec

Staty możęsz rozdać komendami w grze ;)

/addstr

/addagi

/addvit

/addene

Staty dodają się odrazu.

Opublikowano

Staty możęsz rozdać komendami w grze ;)

/addstr

/addagi

/addvit

/addene

Staty dodają się odrazu.

podziekowac ;)

@ co jest z serwerem ? offline czy konserwa ?

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że res acc ;d
Zmiana max stat na 32k co bardzo mnie cieszy ;D
Exp na 3k lub5k . I drop ma być mniejszy bo za szybko było można z Jaweli Fo zrobic ;d

Opublikowano

Witam max staty jakie będą ? 32 k czy 65k na stronie co innego pisze a tu widziałem ktoś coś innego więc jak wkońcu będzie z tymi statystykami ?

I jeszcze takie pytanie dużo osób grało przed zmianą ustawień?

Opublikowano

Ja was zapraszam na serwer bo grałem na poprzedniej edycji i było spoko, teraz chłopaki zmienili ustawienia,dodali trochę rzeczy, dało się zaobserwować ambicje adminów i to że się starają tak więc spodziewam się całkiem dobrego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...