Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Visteria.org

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorszym zagrożeniem  tego Serwera to tak liczna administracja w której na pewno dojdzie do jakiejś sprzeczki,a potym wiadomo jakieś ciemne interesy z eq itp Pozatym Zyczę powodzenia oby nie było takiej wpadki jak z poprzednia wersją .

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorszym zagrożeniem  tego Serwera to tak liczna administracja w której na pewno dojdzie do jakiejś sprzeczki,a potym wiadomo jakieś ciemne interesy z eq itp Pozatym Zyczę powodzenia oby nie było takiej wpadki jak z poprzednia wersją .

Poprzedniej wersji? Nic mi nie wiadomo, aby ten serwer miał kiedykolwiek w przeszłości start. Co do administracji, powtórzę swój poprzedni post: "Co do ilości osób w Administracji, nie będzie tutaj przekrętów i będę ich męczyć, aby  sprawdzali loga/logi. Poza tym, z tego, co mi wiadomo to raczej nikt nie może tworzyć itemów, więc nie ma mowy o rozdawaniu, czy "znanym" takim handlowaniu." Dziękuję i pozdrawiam :)

Opublikowano

usłyszałem o serwerze wczoraj i stwierdzam, że interesująca i przyciągająca zapowiedź.

moim skromnym zdaniem powinniście dać wcześniej 'publikacje serwera' ponieważ jeszcze jakiś tam startuje o 15, a warto by było gdyby ludzie zobaczyli tą i wybrali ten serwer ;)

teraz pozostaje tylko zrobić jakieś zapasy żywności i płynów i oczekiwać na start.

powodzenia

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Kiedy dodacie prezkę do głównego działu publikacji serwerów?

Tam więcej osób patrzy, a wszystko jest prawie gotowe :)

giphy.gif ­

Opublikowano

Dodam jeszcze, że wpisałem sobie z ciekawości youtubie ową nazwe serwera i ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu ciekawe nowości macie np. ta arena pvp czy też mapa na 40 czy 50lv, świetny pomysł!

dla tych co jeszcze nie widzieli:

https://www.youtube.com/watch?v=qKTQROq5KFc&index=1&list=UUGcxI0MiEaU0J9KF0P9Nseg

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Kiedy dodacie prezkę do głównego działu publikacji serwerów?

Tam więcej osób patrzy, a wszystko jest prawie gotowe :)

O 15 albo 17.

Ten client jest jakiś niekompletny? Czy dojdzie jakiś patcher przed startem?

Tak jak napisał @WhoPL. - będzie łatka.

Opublikowano

To czekamy na start ,prezentacja naprawdę super ,estetycznie wykonana. 

Widzimy się na starcie i oby bez żadnych problemów

Pozdrawiam ;)

kmr3.gif

Opublikowano

Serwer pompa! Wbijać na niego i grać :D Nie mogę się już doczekać tej 18-stej [nuda zabija].

Serwer jak najbardziej polecam, Administracja widać, że się stara.

Opublikowano

Wlaczcie juz rejestracje niech ludzie robia konta bedzie wiecej graczy. Bo pozniej bedzie placz ze kont nie maja albo jeszcze cos innego...

Opublikowano

Wlaczcie juz rejestracje niech ludzie robia konta bedzie wiecej graczy. Bo pozniej bedzie placz ze kont nie maja albo jeszcze cos innego...

Przecież rejstracja jest włączona

giphy.gif ­

Opublikowano

Baza danych będzie resetowana do 17:00 i o 17:00 będzie włączona rejestracja oraz dostępna łatka.

Opublikowano

W ile max?

Jak exp szamanem, będzie ok?

Głupie pytania zadałes.

1. Zalezy od Ciebie, jak expsiz.

2. Szaman to druga najlepsza postać do expa, więc?

Opublikowano

Ktoś z administracji wcześniej pisal ze max lvl do 2tyg ale nie powiedzieli ile h dziennie;c szamanem spokojnie wyexpisz, wiadomo gorzej Ci sie będzie bosy biło ;p

<3

Opublikowano

Głupie pytania zadałes.

1. Zalezy od Ciebie, jak expsiz.

2. Szaman to druga najlepsza postać do expa, więc?

Druga?;o  Czy ja czegoś nie wiem? bo jak dla mnie to WP-->Mental-->Body-->Dagger i dopiero Smok lol. Ewentualnie Smok będzie drugi jeżeli byłby to easy serwer a nie jest.

Zagram ale musze rozkminić jak rozłączyć pliki w pack bo są połączone więc nie da rady wypakować. Bo bez nieodpychania to grania nie ma ;d

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wielu edycji w miastach nie ma, tobół na pewno nie został zmieniony na dobre, bony nie wbijają na 100%- ok rozumiem, ale żeby dawać 8% przy abs? Przesada... no i pety. Poza tym nic ciekawego tutaj mnie nie przyciąga. Patrząc na team oraz sponora nie mogę polecić.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Prezentacja ok natomiast kolejny serwer z BS'em w kliencie.. :/ 

Co w tym złego? Teraz każdy używa BS'a a na to nie znajdzie zabezpieczenia, bo prędzej czy później obejście będzie.
Czekamy na 18 :) 
Opublikowano

Prezentacja ok natomiast kolejny serwer z BS'em w kliencie.. :/ 

Co to za problem w tych czasach zrobić obejście, więc nie rozumiem twojego komentarza.

Wielu edycji w miastach nie ma, tobół na pewno nie został zmieniony na dobre, bony nie wbijają na 100%- ok rozumiem, ale żeby dawać 8% przy abs? Przesada... no i pety. Poza tym nic ciekawego tutaj mnie nie przyciąga. Patrząc na team oraz sponora nie mogę polecić.

Prostując odnośnie sponsora - True to jeden z najlepszych, jak nie najlepszy sponsor w Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...