Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Visteria.org

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer moge polecic naprawde, Yao jest dobrym technikiem znam sie z nim i mateshem dlugo bo okolo 3lat , I serwer robili sami na czystych plikach.. Napewno z mpc forum nie korzystają , Yao nigdy nie korzystal z mpc zeby cos zrobic sam wszystko zrobil , tak samo  drop wszystko jest na serwerze dopasowane , śmieci nie dropia ( yao wywalil wszystkie i dodawali swoje ) Także , moge polecic Team tez jest ogarniety i z pewnoscia bedzie pomocny  Pozdro szymon widzimy sie na starcie i ts @ A i jeszcze warto zaznaczyc ze True jest sponsorem , wiec o padanie serwera nie ma co sie bać ;)

Bronie zbroje też zrobił? Raczej nie co do tego czy jest dobrym technikiem nie kwestionuje tego bo go nie znam serwer jest dosyć fajny lecz system ulepszeń jest że tak powiem oklepany i można go spotkać na wielu serwerach :< mimo tego polecam bo wydaje się dosyć ciekawie ;] 

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja rozumiem, że aż tak bardzo tniecie koszty ale chociaż w tą licencję na silnik forum trzeba było zainwestować. Chcecie zarabiać a od siebie nie wykładacie odpowiedniej ilości pieniędzy - jeśli Was na to nie stać to zmieńcie silnik na jakiś darmowy i tyle. Nie wspomnę już o tym, że przez długi czas na Waszym serwerze stało forum z modułem instalacji i każdy mógł robić co chciał. A bonusem dodatkowo są nadal nie pozabezpieczane katalogi.

Nie polecam. Chcecie zarabiać - wyłóżcie coś od siebie. :)

Opublikowano

Bardzo ładna zapowiedz.

Powodzenia z serwerem.

No i by ta prezentacja nie była na marne.

Mam nadzieje że ogarnięty team.

Powodzenia jeszcze raz ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Bardzo ładna zapowiedz.

Powodzenia z serwerem.

No i by ta prezentacja nie była na marne.

Mam nadzieje że ogarnięty team.

Powodzenia jeszcze raz ;)

team jest ogarnięty, znam ich bardzo długi czas i są spoko :D

--

Opublikowano

MATESH HAAHAHAHAHAHA, DOBRY ŻART, ELO xD

Nie polecam serwera, chyba nie musze tłumaczyć dlaczego. Ciekawe na co tym razem Matesh zbiera pieniązki, hmm :rolleyes:

Postoi tydzien - dwa maksymalnie, true skonczy sie zgadzać kasa to albo on zamknie projekt albo oni, prosta sprawa.

Opublikowano

Ludziska, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, ale hejtami nakręcacie im tą prezentacje, nie muszą wam płacić za reklamę :]

Serwer polecam ze względu na True. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Waszej myśli, wystartujecie równo i będzie z kim pograć na serwerze :)

footer_logo.png

Opublikowano

MATESH HAAHAHAHAHAHA, DOBRY ŻART, ELO xD

Nie polecam serwera, chyba nie musze tłumaczyć dlaczego. Ciekawe na co tym razem Matesh zbiera pieniązki, hmm :rolleyes:

Postoi tydzien - dwa maksymalnie, true skonczy sie zgadzać kasa to albo on zamknie projekt albo oni, prosta sprawa.

Rozjebałeś system. Nie wiem czy masz coś z głową, ale wątpie żeby im się chciało zapierdzielać ponad pół roku żeby otworzyć serwer na tydzień. To jest pewniak, a twoja opinia nie ma żadnego sensu.  

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

słaby serwer..

niektóre bronie wyglądają jakby były robione 5 minut w paincie..

widać że team nie ogarnia życia prywatnego a co dopiero ogarnąć serwer

NIE POLECAM

Po przeczytaniu ostatniego zdania załamałem się. 

Słowa daje, słabo mi się zrobiło. 

Jakim to trzeba być imbecylem.. No ku**wa bezmózg. 

@A co do serwera, zapowiada się ciekawie, prezentacja przejrzysta, nie ma w niej dużo naje*bane. 

Zobaczymy jak będzie z reklamą. 

Na tę chwilę polecam. 

Opublikowano

Rozjebałeś system. Nie wiem czy masz coś z głową, ale wątpie żeby im się chciało zapierdzielać ponad pół roku żeby otworzyć serwer na tydzień. To jest pewniak, a twoja opinia nie ma żadnego sensu.  

tyś widział pół roku taki serwer to maksymalnie 3 tygodnie roboty

Opublikowano

W takim razie widzimy się na starcie twojego serwera za 3 tygodnie ;)

Oprócz tego, serwer serwerem ale jako ludzie mamy również swoje życie prywatne.

Co do tematu, serwer tworzony bardzo długo. Zadbaliśmy o każdy szczegół i mamy nadzieję że serwer spodoba się każdemu.

Jeśli chodzi o reklamę, nie ma się co martwić. Również o nią zadbaliśmy, wszystko w swoim czasie :)

Serdecznie zapraszam na start serwera.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Popatrz na daty prezentacji/zapowiedzi serwera na yt, a jak taki dobry jesteś to prosze, masz 5 dni żeby wykonać osobiście kilka nowości z tego serwera i jeżeli to zrobisz będe Ci codziennie oddawał limit 30 like, a jeżeli nie to będziesz zwykłym cebulakiem który wbija do prezentacji i pisze bezwartościowe posty.

Challenge accepted?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam oczywiście serwer, chłopaki przez bardzo długi czas pracowali nad serwerem by dopracować najmniejszy element :)

Gwarantuje że gracze grający na tym serwerze nie pożałują wejścia na niego :)

Pozdrawiam

True :)

Opublikowano

start kiedy? bo nie znalazłem info :) 

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Nie Znam Administracji Lecz Server Zapowiada Się Ciekawie miło ogląda Się prezentację... bardzo spodobał mi się Nowy Tobół z Całego Serca Polecam Serverek Myślę że będzie Fajny :)

Opublikowano

Serwer sredni. Jedyna nowosc to ta arena walk. Sorki, ale nie wróże sukcesow ;p Wgl za duzo ludzi w teamie. Grałem na kilku serwerach i zle sie to konczylo zawsze ktos kogos za przeproszeniem oje*ał. Tyle pozdrawiam.

Opublikowano

Z racji iż kochany sponsor który funduje ten serwer czyt @True990 kazał mi nagrać zapowiedź z powodem " albo wrzucasz albo Cie zrucham " to musiałem wrzucić xD

Przestraszyłem się :(

https://www.youtube.com/watch?v=bUkdVlMytrA&list=PLM2BbCGtfVykpnOOpj0VzfLeeakMOG3C7&index=3

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

A ja tam będę oryginalny i napisze, że nowości są, chociażby dropienie szkatułek z rosami. :)

Jedynie obawiam się tylko ekwipunku do PvP, nie będzie zbyt trudny do ogarnięcia? Chodzi o to, że perf bony trzeba będzie miksować całą noc, czy już po 20/30 minutach się pojawią?

-Ile wypada rosek ze szkatki?

-Ile dopalaczy z bossów/metków?

-Da się usolować archerem na marmurze bossa/dunga?

-Idzie wyexpić archerem bez buffa? ;d

Opublikowano

A ja tam będę oryginalny i napisze, że nowości są, chociażby dropienie szkatułek z rosami. :)

Jedynie obawiam się tylko ekwipunku do PvP, nie będzie zbyt trudny do ogarnięcia? Chodzi o to, że perf bony trzeba będzie miksować całą noc, czy już po 20/30 minutach się pojawią?

-Ile wypada rosek ze szkatki?

-Ile dopalaczy z bossów/metków?

-Da się usolować archerem na marmurze bossa/dunga?

-Idzie wyexpić archerem bez buffa? ;d

1. 5 sztuk (zawsze maksymalne wartości).

2. Widać na Screenshot'ach w prezentacji (po jednej sztuce).

3. DT, Komnate Heinera i Gnolli Obóz da rade, z dungeonami na wyższy poziom może być trudniej.

4. Tak, ale jest to trudne.

Skąd dropią truty?

- Szkatułka Umarłego Rozpruwacza i Trytona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...