Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Visteria.org

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paulinka <3

Wszystko fajnie, ale ten team, trochę nie za duży? No ale co tam. Serwer polecam ze względu na główny trzon administracji, miałem okazje kilkanaście tygodni temu rozmawiać z nimi na temat tego serwera i naprawdę "mają łeb". :)

Powodzenia!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja tam będę oryginalny i napisze, że nowości są, chociażby dropienie szkatułek z rosami. :)

Jedynie obawiam się tylko ekwipunku do PvP, nie będzie zbyt trudny do ogarnięcia? Chodzi o to, że perf bony trzeba będzie miksować całą noc, czy już po 20/30 minutach się pojawią?

-Ile wypada rosek ze szkatki?

-Ile dopalaczy z bossów/metków?

-Da się usolować archerem na marmurze bossa/dunga?

-Idzie wyexpić archerem bez buffa? ;d

A od dzisiaj grasz w metina? Wiadomo przecież że to zależy od szczęścia. Perf bony mogą się pojawić nawet za pierwszą zmianką, a czasami po kilkuset zmianach.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwer fajny ale padnie z powodu braku graczy pochodzi miesiac dwa nie ma sie jak wybic jest fajny ale nie przebije wiecej niz 800 graczy online :) 

Opublikowano

Administrator Gry, Wsparcie Prawne i Support. Serio :D?

Ogólnie serwer mi się podoba, wszystko wygląda w porządku. Niepokoi mnie jednak ilość osób w zespole, zazwyczaj nie zdążyłem pobrać klienta zanim taki serwer padał :D

Opublikowano

Ogólnie serwer mi się podoba, wszystko wygląda w porządku. Niepokoi mnie jednak ilość osób w zespole, zazwyczaj nie zdążyłem pobrać klienta zanim taki serwer padał :D

To się teraz zdziwisz :) Serwer to pewniak tyle był już testowany że na 99% musi wypalić. Wiem kto testował serwer i te osoby znają się na rzeczy. 

Opublikowano

Ładna prezentacja, ogarnięta administracja i kilka nowości.

Mam nadzieję, że serwer nie padnie po dwóch tygodniach lub w ogóle nie wystartuje jak większość takich serwerów.

Polecam i na 100% zagram.

giphy.gif ­

Opublikowano

Mam nadzieję że wyjdzie wam start, aby niebyło takich niespodzianek jak z niedawno startującym serwerem Ayu...

Trzymam kciuki, i oczywiście zagram^^

Ps.Widzę bony nie wchodzą max, to jest już ostateczna decyzja? :D

Opublikowano

Serwer fajny ale padnie z powodu braku graczy pochodzi miesiac dwa nie ma sie jak wybic jest fajny ale nie przebije wiecej niz 800 graczy online :)

O to się akurat najmniej boimy :) Wszystko dojdzie w swoim czasie, postaraliśmy się o reklamę.

Tak, bowiem Tiamata jest prawnikiem.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował, a ty już przewidujesz ile będzie graczy? z8474027Q.jpg

Na 100% będzie o wiele więcej. Reklama będzie u wielu naprawde dobrych youtuberów. 

Opublikowano

Cały czas jest.

No chyba u Ciebie w Nibylandii. ;)

Forum wciąż jest OFFline przy rejestracji. 

Świetna prezentacja, szkoda, że forum WCIĄŻ nie działa.

Opublikowano

@Olimpia

Cóż, ciekawe.

8wb3kg.jpg

Ale jesteś idiotą człowieku. xD

Dopiero co włączone forum i rejestracja dla jasności dla wszystkich..

Świetnie, że chcesz zrobić ze mnie głupią. ;) 

Też świetny początek dla serwera.

Opublikowano

Ale kurde serio sponsor True?

Przeciez jak przejdziesz z czarnym kotem pod drabiną obsypując się solą będziesz miał mniejszego pecha niż z True w administracji.

Nie chodzi o cokolwiek co robi ale wszedzie gdzie jest tam wszystko sie pierdoli z automatu.

No ale serwer sam w sobie dobrze sie prezentuje, brak dobrych medium wiec mam nadzieje, ze jednak wszystko wypali.

Opublikowano

Ale kurde serio sponsor True?

Przeciez jak przejdziesz z czarnym kotem pod drabiną obsypując się solą będziesz miał mniejszego pecha niż z True w administracji.

Nie chodzi o cokolwiek co robi ale wszedzie gdzie jest tam wszystko sie pierdoli z automatu.

No ale serwer sam w sobie dobrze sie prezentuje, brak dobrych medium wiec mam nadzieje, ze jednak wszystko wypali.

@Semyaz

Ooo a było mi już tak smutno że jeszcze nikt mnie nie hejtował :(

Misiaczku mój drogi to teraz powiedz jaki pech masz na myśli?:)

Co się "pier*oli" tam gdzie ja jestem?:)

Oczerniasz a nawet przykładu sytuacji itd. nie potrafisz podać a chętnie się odniosę, chodź takiej nowości jeszcze nie słyszałem od nikogo-Chociaż orginalnością w moich oczach zainstniałeś bo takiego hejtu jeszcze nie przeczytałem na siebie :)

Więc czekam na podanie sytuacji chodź nie takie bajki na tym forum już widziałem 

Pozdrawiam 

True! :)

@AW Przypominam o starcie 16.8,Forum wraz z stroną główną ON :)

Youtuberzy stopniowo do PT będą wstawiali GP z naszego serwera

Opublikowano

@Semyaz

Ooo a było mi już tak smutno że jeszcze nikt mnie nie hejtował :(

Misiaczku mój drogi to teraz powiedz jaki pech masz na myśli? :)

Co się "pier*oli" tam gdzie ja jestem? :)

Oczerniasz a nawet przykładu sytuacji itd. nie potrafisz podać a chętnie się odniosę, chodź takiej nowości jeszcze nie słyszałem od nikogo-Chociaż orginalnością w moich oczach zainstniałeś bo takiego hejtu jeszcze nie przeczytałem na siebie :)

Więc czekam na podanie sytuacji chodź nie takie bajki na tym forum już widziałem 

Pozdrawiam 

True! :)

@AW Przypominam o starcie 16.8,Forum wraz z stroną główną ON :)

Youtuberzy stopniowo do PT będą wstawiali GP z naszego serwera

Nie pamietam nazw, ale w tym roku styczen-marzec conajmniej 3 serwery sponsorowane przez Ciebie sie wyjebały zanim wstały. Powinnes wiedziec o ktore chodzi.

Mentis i Emperius upadły albo nikt tam juz nie gra. To już 5 serwerów. Kolejna Deila x2 tez lipa - to już 7.

Wszystkie serwery mialy dzieci w administracji, navi, podejrzane akcje..

Potem olałem metina więc mozliwe, ze bylo ich wiecej.

Nie pisze, ze jestes idiota czy, ze rozwalasz serwery samemu. Poprostu stwierdzilem, ze przynosisz pecha serwerom jak czarny kot czy rozsypana sól ale x1000.

Mozliwe, ze to Ty masz pecha i trafiasz na debili w administracji z ciekawymi projektami ale ta 1 teoria bardziej mi podchodzi ;P

Mam nadzieje, ze beda konkretni youtuberzy, a nie jakiś weezy, kilku noname po 500 subów i finito.

Opublikowano

Nie pamietam nazw, ale w tym roku styczen-marzec conajmniej 3 serwery sponsorowane przez Ciebie sie wyjebały zanim wstały. Powinnes wiedziec o ktore chodzi.

Mentis i Emperius upadły albo nikt tam juz nie gra. To już 5 serwerów. Kolejna Deila x2 tez lipa - to już 7.

Wszystkie serwery mialy dzieci w administracji, navi, podejrzane akcje..

Potem olałem metina więc mozliwe, ze bylo ich wiecej.

Nie pisze, ze jestes idiota czy, ze rozwalasz serwery samemu. Poprostu stwierdzilem, ze przynosisz pecha serwerom jak czarny kot czy rozsypana sól ale x1000.

Mozliwe, ze to Ty masz pecha i trafiasz na debili w administracji z ciekawymi projektami ale ta 1 teoria bardziej mi podchodzi ;P

Mam nadzieje, ze beda konkretni youtuberzy, a nie jakiś weezy, kilku noname po 500 subów i finito.

Tych co nazw nie podałeś wraz z Emperiusem to już odpowiadam:

Otóż w tamtym okresie miałem wiele serwerów które startowały i to nie tylko te "3" bo było ich więcej natomiast przez głupotę techników serwery padały i brak zainteresowania z strony właściciela serwera,wystarczy poczytać ich prezentacje tamtych serwerów sam będziesz miał odpowiedź nawet mój komentarz jest zbędny.

Metnis akurat stał z 2 miechy jednakże niestety mimo wielkich prób odratowania-Reklama itd. nie dało rady i serwer padł z braku graczy,a technik opiekował się serwerem chodź końcowo niestety ale padł po prostu z braku graczy bo MrLuzer (Wlaściciel Mentisa) jest na prawdę dobrym technikiem aczkolwiek no szkoda że tak końcowo skończył się serwer natomiast ja jako sponsor 90% serwerów które sponsorowałem nigdy SAM nie zamknąłem,technik zamykał :)

Deila x2?Dobrze wiedzieć bo sponsoruje tylko jedną z eu na końcu i jakoś stoi jak widać póki co...A .pl nie była moja...

Team sam dobiera głowa projektu ja od tego umywam ręce.

NAVI?Z tego co się orientuje tylko na jednym z tych projektów taka akcja miała miejsce i to przez jednego z [GA].....

Podejrzane akcje-No tutaj Ci nie odpowiem bo niestety nw co masz na myśli...Natomiast plotki że coś,gdzieś sie dzieje były zawsze :)

Pecha nie przynoszę, co widać po ostatnim szczęściu do projektów które miałem pod sobą i akurat z nich jestem dosyć zadowolony a między innymi ten którego doczekałem się bliskiego startu :)

I na koniec krótka odpowiedź-TAK TRAFIAM NA IDIOTÓW W WIĘKSZOŚCI TO NIE MIT :))

Co do YT-Wezzy także bd,ale na tym się nie kończy,będzie to kilkunastu YT w granicach 5k widzów + o czym z resztą się przekonacie i dlatego liczę że reklama będzie mocna ale do samego YT się z reklamą nie ograniczam :)

Pozdrawiam!

True :)

Opublikowano

Serwer nie wystartował, a ty wiesz ile osób będzie grało. Żałosny jesteś.

Serwer jest robiony przez ludzi którzy znają się na tym, a serwer może być wielkim sukcesem.

--

Opublikowano

Serwer nie wystartował, a ty wiesz ile osób będzie grało. Żałosny jesteś.

Serwer jest robiony przez ludzi którzy znają się na tym, a serwer może być wielkim sukcesem.

Szczególnie Mastesh się na wszystkim zna ; )

No cóż, powodzenia na starcie życzę bo się wam przyda na pewno. Wiele osób Matesh wkurzył.

@AW

Skąd truta ?

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Szczególnie Mastesh się na wszystkim zna ; )

No cóż, powodzenia na starcie życzę bo się wam przyda na pewno. Wiele osób Matesh wkurzył.

@AW

Skąd truta ?

Truta dropi z Szkatułki Umarłego Rozpruwacza i Trytona.

Dziękujemy ;)

Opublikowano

Przeczytałem prezentacje, uhh... udało się. Tylko nadal nie moge ścierpieć, że w teamie jest True i Matesh.

Dwójka cymbałów nie znających się na niczym, matesh wielki mapper a mapy na serwie z pl-a, to jest jakiś zart? Nowe m1? Nie widze, widze edytowane stare, to też jego zajebista mapa? W dodatku doszły mnie słuchy Matesh, ze chcesz znowu komuś na chate wpaść za to, że Ci staje na drodze w internecie :rolleyes: I własnie przez takie akcje mam do Ciebie Matesh uraz, jeszcze za starych czasów metina hehe.

Zagrałbym, ale jak widzę tych dwóch pachołków w teamie to już mam przed oczami ten spam i smiech graczy jak serwer będzie padać na pysk, tak jak to było ze wszystkimi serwerami od True.

Szkoda, że Gamus, Reni i pare dobrych osób oberwie przez to na opinii ale cóż, Wasza wola...c'est la vie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...