Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Visteria.org

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam szukają reklamy na innych serwerach.

JEDNO WIELKO DNO! PISS JOŁ !

To teraz proszę o DOWODY, że to ktoś od nas. Poza tym, pierwsze słyszę, aby ktoś od nas reklamował się na innych serwerach. Ciekawe, co jeszcze wymyśli konkurencja i osoby, które mają coś do Mateusza lub kogoś z TEAMu. W sumie... Można się dowiedzieć dość zabawnych rzeczy. Niektórzy wiedzą lepiej co, kto u nas robi B) :D

Klient do pobrania będzie o 8:00 rano.

Opublikowano

Podbijam post z wyżej. Wasz 'technik' słabo ukrył brak licencji na forum (naucz się wstawiać spacje) wrzucając na twardo w kod stopki 'Właściciel: MPCforum.org' (dla jasności - licencja idzie na pod-domeny jeśli takową się posiada).

ZbLXMY1.png

Skoro odpowiadacie już na wszystkie hejty to śmiało mogliście też odpowiedzieć na mój. Kupcie licencję albo cut poprzez support IPSu.

PS: Widzę, że na forum to cały hogwart zebraliście. Technik Voldemort, moderator HarryPotter. Hermiony i rona brakuje jeszcze.

sKssaco.png

Opublikowano

Wstałem specjalnie włączyć pobieranie klienta, bo mam zjebany internet. Dzięki, że dotrzymaliście słowa i wrzuciliście go na czas. Pozdro

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Podbijam post z wyżej. Wasz 'technik' słabo ukrył brak licencji na forum (naucz się wstawiać spacje) wrzucając na twardo w kod stopki 'Właściciel: MPCforum.org' (dla jasności - licencja idzie na pod-domeny jeśli takową się posiada).

ZbLXMY1.png

Skoro odpowiadacie już na wszystkie hejty to śmiało mogliście też odpowiedzieć na mój. Kupcie licencję albo cut poprzez support IPSu.

PS: Widzę, że na forum to cały hogwart zebraliście. Technik Voldemort, moderator HarryPotter. Hermiony i rona brakuje jeszcze.

sKssaco.png

Ujebałes się ich forum jak rzep psiego ogona, nie możesz dać spokoju?

Widocznie nie mają za dobrego technika, nie mają aktualnie pieniędzy na IP.B to co zrobisz? Po co ty sie interesujesz takimi sprawami?

Poza tym IP.S i tak nic nie zrobi dla twojej wiadomości z takim forum, mogą sobie je mieć a ty juz sobie odpuść bo szukasz dziury w całym nie wiem po jaką cholere.

Chętnie moge Wam zaoferować moją pomoc przy forum jeżeli chcecie to Matzar da Wam spokój i nie będzie już miał się do czego przyjebać.

Opublikowano

Widocznie nie mają za dobrego technika, nie mają aktualnie pieniędzy na IP.B to co zrobisz? Po co ty sie interesujesz takimi sprawami?

Poza tym IP.S i tak nic nie zrobi dla twojej wiadomości z takim forum, mogą sobie je mieć a ty juz sobie odpuść bo szukasz dziury w całym nie wiem po jaką cholere.

Chętnie moge Wam zaoferować moją pomoc przy forum jeżeli chcecie to Matzar da Wam spokój i nie będzie już miał się do czego przyjebać.

@Matesh

[...]Ostatnio to się dowiedziałem, że jestem złodziejem itd. - Nigdy nikogo nie okradłem, ale okej.[...]

No w ogóle nie jesteś złodziejem jak nie masz licencji na forum. Jeszcze ludzi "prawnikiem" straszysz czy jaki tam swój cel masz.

Gdzie klient ?

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

No w ogóle nie jesteś złodziejem jak nie masz licencji na forum. Jeszcze ludzi "prawnikiem" straszysz czy jaki tam swój cel masz.

Gdzie klient ?

Nie do każdego forum od IP.Su jest potrzebna licencja.  Nie znasz się - zamilcz :3

Opublikowano

ZbLXMY1.png

sKssaco.png

Matzar skończ i idź lepiej pilnować własnego serwera bo masz czas na głupie gadanie, a żeby zająć się graczami to nie. Tak bardzo boli że gracze od Was odchodzą bo administracja ma ich w d***e? Zachowujesz się jak dzieciak, czepiając się kogoś nicku.

Klient do pobrania będzie o 8:00 rano.

ema:D

edit. forum godzinę do tyłu jest?

Co do czasu na forum to u mnie jest ok, ustaw sobie na +1 GMT.

Opublikowano

Ależ mogę dać spokój. xD

Nie do każdego forum od IP.Su jest potrzebna licencja.  Nie znasz się - zamilcz :3

Woo, widzę, że się znasz. Opowiedz mi coś o tym. Kto nie potrzebuje licencji? Na oficjalny polski support mam Cię odesłać o tym jak traktuje się nielegalne kopie wersji skryptu? Zamilcz. :3

Matzar skończ i idź lepiej pilnować własnego serwera bo masz czas na głupie gadanie, a żeby zająć się graczami to nie. Tak bardzo boli że gracze od Was odchodzą bo administracja ma ich w d***e? Zachowujesz się jak dzieciak, czepiając się kogoś nicku.

Gamus, który gdy miał rangę to trzymał krawat a jak odszedł to stał się nagle jednym z buntowników. Nic nas nie boli, nikt od nas nie odchodzi i nikt nikogo nie ma w gdzieś. Umiemy zadbać o graczy. Zaczepka odnośnie nicków odnosiła się do Waszej dużej ekipy. Nie wjeżdzaj na mnie to nie będzie ofensywy.

Co z clientem?

Opublikowano

Jaki typ serwera?

Po prezentacji wnioskuje tak: nie ładujesz w IS = jesteś słaby

Miał być client a na stronie nie da się wybrać do pobrania.

Opublikowano

Serwer i wszystko spoko, tylko patrząc na administrację w której jest 13 osób  o.O boję się, że zaraz będzie jakieś sprzedawanie eq, i ogólnie zrobi się śmietnik, bo zazwyczaj, im więcej ludu w administracji, tym ciężej na wszystkich mieć oko, no chyba ze każdy jest w c**j na propsie zaufanym ziomkiem, ale tak chyba nie jest. Także jedynie czego się boję to, że zaraz będą wałki i przekręty. 

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

@Renissance nie sie nie stało ^ ^

@topic kiedy pojawi się oficjalna prezentacja serwera? ;)

Stało, stało. Bo o 8 miało być... A ja jak zwykle obudzę się na czas i "jeszcze 5 minut", bęc! I zasypiam xD

Dzisiaj o 15 ma być oficjalna :)

Co do ilości osób w Administracji, nie będzie tutaj przekrętów i będę ich męczyć, aby  sprawdzali loga/logi. Poza tym, z tego, co mi wiadomo to raczej nikt nie może tworzyć itemów, więc nie ma mowy o rozdawaniu, czy "znanym" takim handlowaniu.

Jest szansa na wcześniejszy start? :)

@av

Ogarnę expa bez buffa daggerem?

Nie ma szans. O 18 start :)

Dagger bez buffa da radę.

Opublikowano

Serwer i wszystko spoko, tylko patrząc na administrację w której jest 13 osób  o.O boję się, że zaraz będzie jakieś sprzedawanie eq, i ogólnie zrobi się śmietnik, bo zazwyczaj, im więcej ludu w administracji, tym ciężej na wszystkich mieć oko, no chyba ze każdy jest w c**j na propsie zaufanym ziomkiem, ale tak chyba nie jest. Także jedynie czego się boję to, że zaraz będą wałki i przekręty. 

Administracja nie posiada uprawnień do tworzenia przedmiotów. ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Konta można już zakładać ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Konta można już zakładać ?

Jeszcze nie. Prawdopodobnie o 17 zostanie włączona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...