Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Visteria.org

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Rufii123 , o to również nie musisz się martwić.
Jak możesz wyczytać z naszego forum, żaden z administratorów nie posiada uprawnień do dawania (nawet sobie) przedmiotów. ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sK19fOJ.png

to jakiś żart?

Nie, masz to przeczytać i przetłumaczyć i się do tego zastosować, takie cięzkie?

Opublikowano

Klient gry wraz z otwartą rejestracją będzie otwarty jutro w przybliżonych godzinach 16:00-17:00.

Co do górnego postu, Lorem Ipsum jest tekstem stosowanym jako przykładowy wypełniacz w przemyśle poligraficznym.
Jest to szablon strony który jest w trakcie tworzenia przez człowieka niezależnego od nas, który nie znajduje się w teamie.
Wszelkie teksty tam na teraz zamieszczone świadczą tylko o nim, lecz strona tak czy siak do startu będzie gotowa.

Pozdrawiam

Opublikowano

Naj

Petarda to będzie jak im zacznie ktoś to reklamować siebie nie licz... bo jesteś marnym youtuberem, który porobił multikontai dawał sobie suby ... sam się do tego przyznałeś. Nie polecam cię wgle! i nwm jak można wgle u cb reklame kupić trzeba być desperatom. 

Co do serwera to zobaczymy co z tego wyjdzie sadzą po ilości administracji to już jestem pewien, że którys pęknie i rozda itemki :P. 

hjahaahaahahahahhahahahaha

ahhahahahahahahahahahhahahahaha

ahahahahahhahahaahhahahahahahahahahahahhahahahahahaha

jebłem , a masz ty dzieciaku mózg czy jednak sprawy odgórne Ci go nie podarowały ?

Dla twojej informacji licząc tych mniejszych youtuberów o ile można to tak nazwać ( nie wliczajac tu treamów wallanderów etc )

89929911513705061872.jpg

Procz zabq to nie widze kogoś kto ma taka aktywnosc :)

======================================

Co do serwera - polecam.

Nic innego jak tylko czekać w miare możliwości na start i oby wszystko się udało :)

Miejmy nadzieje że bez bugów  :ninja:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Dziś startuje ok 4 serwerów, teraz który tu wybrać ;o.

Niestety nie zawitam, ale powodzenia na starcie, oby bez bugów. 

// ed. Nie zauważyłem, że start w sobote. No to jednak zawitam ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Serio, 8% abs w itemkach? Przecież 4x 15 + 3k hp to będzie niemożliwe ;/

Z tego co czytałem to ma być zmieniacz bonusów. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

tymi dłoniami krytyka itd. z metków można handlować?

to jest reaktywacja?- jakaś postać była najlepsza w pvp czy w miarę wyrównane było?

Opublikowano

tymi dłoniami krytyka itd. z metków można handlować?

Tak :)

to jest reaktywacja?

Nie, jest to pierwsza edycja serwera.

jakaś postać była najlepsza w pvp czy w miarę wyrównane było?

Standardowo, min.: BM, Healer, body i Archer

Opublikowano

A ja bym Wam proponowal wprowadzic pewna zmiane dot. tego battlegroundu pvp. Proponuje w interface po prostu zrobic guzik,po kliknieciu ktorego dolaczalibysmy sie do kolejki,po znalezieniu nam grupy wyskakiwaloby nam zapytanie czy chcemy dolaczyc do walki i po zaakceptowaniu pojawialibysmy sie bezposrednio na arenie.

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Czy obrażenia magiczne pomiędzy wachlarzem a dzwonem robią wielką różnicę np. że dzwon daje 500 wartosci ataku i 400 magicznego a wachlarz 400 wartosci ataku i 500 magicznego, czy ta róznica jest bardzo mała czy duża w epikach ?

Opublikowano

czy jest raczej potrzeba robienia buffa do expa? czy na e dangeony trzeba pt czy będzie można samemu?

Wiadomo, że raczej takie postacie jak WP, Mental nie potrzebuje aż tak buffów, ale Archer czy Szaman Leczenie raczej tak. Zawsze to jest jakieś wsparcie.

Niektóre dungeony można zrobić samemu, a inne już nie.

Czy obrażenia magiczne pomiędzy wachlarzem a dzwonem robią wielką różnicę np. że dzwon daje 500 wartosci ataku i 400 magicznego a wachlarz 400 wartosci ataku i 500 magicznego, czy ta róznica jest bardzo mała czy duża w epikach ?

Jest średnia i jest taka różnica.

A ja bym Wam proponowal wprowadzic pewna zmiane dot. tego battlegroundu pvp. Proponuje w interface po prostu zrobic guzik,po kliknieciu ktorego dolaczalibysmy sie do kolejki,po znalezieniu nam grupy wyskakiwaloby nam zapytanie czy chcemy dolaczyc do walki i po zaakceptowaniu pojawialibysmy sie bezposrednio na arenie.

Obecnie nie wprowadzimy takiej zmiany. Ale w przyszłości pomyślimy nad tym (zapraszam na forum serwera, dział propozycje), na razie najważniejsze jest wystartowanie serwera :)

Opublikowano

Serwer wygląda naprawdę porządnie na 100% wbiję mogę prosić o adres ts'a ? 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Adres TS3 znajduje się na forum serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...