Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej pisali, serwer może i by był fajny, gdyby nie uprzedzenie do założyciela + zero informacji na temat poprawy bugów itp. 

WaldzioxD.png

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak wyżej pisali, serwer może i by był fajny, gdyby nie uprzedzenie do założyciela + zero informacji na temat poprawy bugów itp.

Jakbyś dobrze przeczytał wstęp to byś wywnioskował wszystko.

Client:

xxx

Doda ktoś skan jak pobierze bo na tym pc nie mam nic i pobierać nie mogę ?

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

2UP. Dobrze Dzieciaczku. Tak więc wywnioskowałem, że startujesz z tym co było. Nie masz zamiaru nic poprawiać i po raz kolejny masz wszystkich w głębokim poważaniu.

Tyle z mojej strony. To właśnie chciałem usłyszeć :) Więc nie mydl ludziom o czym pisaniem :

"CZAS NA CZYNY" itd itp :) 

Bo nawet Ci nie zależy, żeby ustosunkować się do postów w tym temacie :)

Tak więc powodzenia w liczeniu hajsu, jak teraz kupisz quada/crossówke to się chociaż pochwal na forum i podziękuj "idiotom" którzy władowali w IS :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Ludzie tutaj rozpisują się z propozycjami a ja i tak wiem z bardzo dużego doświadczenia że Dark i tak ma to w dupie ;D W grudniu były by 3 lata serwera, przez 3 lata naprawił bugowanie kd i pierwszy bug PSW ( O drugim nie wiem czy wgl wie bo zmarło mu się na trochę xD ). Teraz pisze że przyjmuje wszystkie hejty na klatę ale nie ma odwagi odpisać na powtarzające się pytania i podać listy rzeczy które naprawił w 3-4 dni a których nie mógł naprawić przez ostatni rok ?xD

Opublikowano

W cliencie nic nie zmienione, wiec bugi te same itp tylko konta usunął. więc można 60zl w is dać i w 2dni eq zrobione. stara gwardia wie o co chodzi ;). CLIENT CZYSTY NIE CHCE MI SIE SKANOWAĆ CHYBA ŻE ODPALISZ TROCHE Z ISA:D

qhnkxc.jpg

Opublikowano

W cliencie nic nie zmienione, wiec bugi te same itp tylko konta usunął. więc można 60zl w is dać i w 2dni eq zrobione. stara gwardia wie o co chodzi ;). CLIENT CZYSTY NIE CHCE MI SIE SKANOWAĆ CHYBA ŻE ODPALISZ TROCHE Z ISA:D

Głupszy niż ustawa przewiduje ;) Bugi tworzą się w większość w questach a PSW to już w 100% quest więc nie wiem czy warto wydać 60 zł na 2x PSW jeżeli naprawił. Z clienta bugów ziomuś nie wyczytasz ;)

Opublikowano

Głupszy niż ustawa przewiduje ;) Bugi tworzą się w większość w questach a PSW to już w 100% quest więc nie wiem czy warto wydać 60 zł na 2x PSW jeżeli naprawił. Z clienta bugów ziomuś nie wyczytasz ;)

Ale ty jesteś tepy jak on :). Jak on nawet nie wie o tym bugu bo pisałem z nim na pw, więc pajacu zamknij ten ryj i wydupiaj ;) A przecież widać ze w cliencie nic nie ruszone ani nic, myślisz że by mu sie chcialo pieprzyć? chyba go mało znasz ;).

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Ale ty jesteś tepy jak on :). Jak on nawet nie wie o tym bugu bo pisałem z nim na pw, więc pajacu zamknij ten ryj i wydupiaj ;)

Zamknij mordę szczeniaku i nie pyskuj. Kto jest tępy ten jest tępy... Masz zamiar wydać 60 zł na IS po jest bug na którym się dorobisz na serwerze i o którym nie szanowany Amadeusz nawet nie wie bo mu pisałeś na pw... Ładnie Ty masz spierdolone życie przez tego Gladora... 

Opublikowano

Zamknij mordę szczeniaku i nie pyskuj. Kto jest tępy ten jest tępy... Masz zamiar wydać 60 zł na IS po jest bug na którym się dorobisz na serwerze i o którym nie szanowany Amadeusz nawet nie wie bo mu pisałeś na pw... Ładnie Ty masz spierdolone życie przez tego Gladora... 

Ty masz móżg spi*rd*lony przez tego gladora, w ogóle co ty za śmieć jesteś. nawet tam nie mam zamiaru grac wy3bane mam na ten serw i na ciebie, napisz nam tu co za frajer to pisze ;) Pochwal sie jak mu podpierdoliles itemproto :>

Oj cysiak cysiak, jak wbiłem raz na miesiac na chwile, to ty myślisz że ja tam dropił czy co?ahh przemysl to co napisałeś ;)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Drak możesz z łaski swojej odpowiedzieć na pytanie czy bugi/błędy które istniały na serwerze są usunięte/poprawione? Czy twój poziom intelektualny jest zbyt niski żeby odpowiedzieć może swoim przyszłym i starym graczom na to pytanie?

Opublikowano

Ty masz móżg spi*rd*lony przez tego gladora, w ogóle co ty za śmieć jesteś. nawet tam nie mam zamiaru grac wy3bane mam na ten serw i na ciebie, napisz nam tu co za frajer to pisze ;) wiem chuya osiągnąłeś na tym upadłym serwerze i spinasz dupsko, Serdeczny Ch*y ci w dupe.

Mózg to Ty masz spierdolony przez Gladora ;) Ostatnio ziomek mi pisał że wbił na Gladora, wchodzi m1 chunjo a tam kurfa pan i władca Kupidyn tylko ;) 

Także Majtuś kto spina ten spina ;) Pozdrawiam, Cysiak ;) 

Ps. Wiesz gdzie mnie szukać bo już Cię tam zapraszałem. No chyba że dalej boisz dupe się odezwać. ;D

Opublikowano

A jakaś reklama na YT się zacznie, bo na samym MPC dużo osób nie zgarniesz, i nie odzywając się w tym temacie, nie odpowiadając na pytania w tym temacie tracisz "Resztki" osób skłonnych do zagrania na tym serwerze.

Odpisać na pytania to nie jest aż tyle roboty, wystarczy wejść na 5/10min raz na kilka h.  

I może w końcu napiszesz czy zrobiłeś coś na tym serwerze, czy po prostu ruszasz z tym co Miałeś, bo z tego co tu widzę to trochę roboty było przed tobą...

Opublikowano

Ty masz móżg spi*rd*lony przez tego gladora, w ogóle co ty za śmieć jesteś. nawet tam nie mam zamiaru grac wy3bane mam na ten serw i na ciebie, napisz nam tu co za frajer to pisze ;) Pochwal sie jak mu podpierdoliles itemproto :>

Oj cysiak cysiak, jak wbiłem raz na miesiac na chwile, to ty myślisz że ja tam dropił czy co?ahh przemysl to co napisałeś ;)

Wez ty kurw*a juz wyjdz z tego forum. Gown* wiesz na temat robienia clientów wiec sie nie mieszaj, jesli dark dal nowego clienta napewno jego murzyni zrobili cosc nowego.

:)

Opublikowano

Jakbyś dobrze przeczytał wstęp to byś wywnioskował wszystko.

Client:

xxx

Doda ktoś skan jak pobierze bo na tym pc nie mam nic i pobierać nie mogę ?

Dodaj skan - 1h.

Opublikowano

Ale ty jesteś tepy jak on :). Jak on nawet nie wie o tym bugu bo pisałem z nim na pw, więc pajacu zamknij ten ryj i wydupiaj ;) A przecież widać ze w cliencie nic nie ruszone ani nic, myślisz że by mu sie chcialo pieprzyć? chyba go mało znasz ;).

jaki ty tępy jesteś, bugi w cliencie mogą być np. takie że nie łączy cię z serwerem (przykład) a ten bug z psw, czy jak to tam brzmi to jest tylko i wyłącznie po stronie serwera, także sam z siebie robisz idiote, a mądrego udajesz, damn..

widze administracja bardzo ciekawi się startem skoro clienta pobrało 10 osób? tutaj nawet 100 online nie będzie no ale...

DL:

https://mega.co.nz/#!MF5AxIgY!Z1MYC_-ILQqCWx24NxLUdpIfazBVGJDlxUhPWHOXYwM

SKAN:

5525514076122961221478.png

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Moim zdaniem, nie ma sensu marnować czasu na tej serwer. Jeżeli ktoś uwierzył w słowa Darka, że się zmienił to gratuluje. Przecież kompletnie nic nie zrobił chodzi mi tu o (Nową prezentację, poprawa bugów (podanie listy z bugfix), zainwestowanie w lepszą reklamę typu Yt, facebook) Nie dziwię się, że użytkownicy hejtują serwer. Dark powiem Ci tak szczerze z takim podejściem to raczej w tej branży daleko nie dojdziesz, to nie są już te czasy, gdzie jedna prezka wystarczyła by na serwerze grało 1,5k + jestem przekonany, że teraz będzie grało z 100 osób a potem serwer ponownie padnie. 

xD 

Opublikowano

ja wam powiem tak jak by zrobił małe porawki czyli lv do 255lv nowa mapa na 255lv nowy set na 255lv tylko np o 5% lub 10% wiecej na magi i luda to by było spoko dał stare rangi jak kiedyś były a nie server bedzie sie interesowal 1miesiac a potem zas to w dupie bedzie miał i nie wiem na kij sie goraczkujesz tymi hejtami jak prawde ci ktos wygarnia . Konta tylko usuniete ale nic od siebie by cos nowego na servie a nie nic pustki . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...