Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Divine World s2 była moim zdaniem najciekawszym serwerem i na taki serwer bym wrócił.

Tam było co robić + rusz d*** Pro100 i zacznij działać nad tym serwerem. 

Pamiętaj, że to dzięki pierwszej marce "GladoR" wg. coś osiągnąłeś w tej "branży".

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie reaktywacja serwera to za mało inne serwery prezentują wiele nowości a tutaj wciąż to samo. Jak to się mówi "Dwa razy w tą samą rzekę się nie wchodzi". Na te czasy nie zawitam na serwerze, ale życzę powodzenia. Według mnie serwer już się "przejadł" graczom, może gdybyście wprowadzili jakieś nowości przybyło sporo graczy bo na te czasy brakuje dobrego easy/medium.

Opublikowano

So much hate.

Ale mam nadzieje ze duzo zostalo zmienione i bedzie sie ciekawiej grało.

Czy luczniki podchodzą do nas?

Czy mozna tepnac bufke przez slub na nowe mapy bez odpowiedniego lvla?

Czy sam ubije bosy?

Czy jest zwoj zmiany profki?

Opublikowano

To jest chyba jakiś żart. Nie ! Ktoś tu po prostu kpi sobie z ludzi. 

Dawno temu postawiłeś serwer, świetny serwer. Olałeś go całkowicie, zaczęło się od drobnych błędów, których nie chciało się wam poprawiać/naprawiać. 

Do tych błędów dołączyły kolejne, coraz bardziej zauważalne - przeszkadzające w grze. NIKT niczego z tym nie robił. Ale jak się przed tym ustrzec ? No tak ! Wybierzmy kilku GM i moderatorów - niech oni tłumaczą się za nas.

Bla,bla,bla... Powrót ze starą ekipą. Że Crypto, tak? To ten, który zawsze mydlił oczy "pracą" i chronieniem Ci tyłka, że Ty tak na prawdę jednak coś tam przy serwerze grzebiesz i "próbujesz" naprawiać. Ten sam Crypto któremu ludzie tygodniami zgłaszali bugi, ba ! utworzyli kilka tematów na forum w których dopisywane były nowe bugi. Ach, czy mnie pamięć nie myli? No tak ! On również założył taki temat i co? I nic. Co z tych rzeczy zostało poprawione? Jedno wielkie NIC. Kordy zbugowanych metków na Wymiarze Cienia podawało mu XXXXX osób, a czy zostało to poprawione? - Tego w sumie nie wiem, może wypowie się ktoś z grających tam do tej pory.

Ty i Crypto różnicie się tylko tym, że on potrafi pogadać z ludźmi i nie ma w dupie "swoich" graczy.

Sama prezentacja również jest żartem. Kopia tej z pierwszego Gladora. Zaczynasz od nowa, a nawet nowej prezentacji nie chciało Ci się zrobić? Świetny start, gratuluję !

Na serwerze na pewno nie zagram, ba - mam nadzieję, że zniszczy go coś/ktoś zaraz po starcie, co uniknie wielu nerwów grających tam osób w przyszłości.

Opublikowano

So much hate.

Ale mam nadzieje ze duzo zostalo zmienione i bedzie sie ciekawiej grało.

Czy luczniki podchodzą do nas?

Czy mozna tepnac bufke przez slub na nowe mapy bez odpowiedniego lvla?

Czy sam ubije bosy?

Czy jest zwoj zmiany profki?

- Tak podchodzą. 

- Można było, jak grałem. 

- na dunga 200 oraz mapę Cienia jest potrzebny buff, bez niego nie dasz rady. 

- w poprzedniej edycji serwera, zwój mogliśmy kupić w is. 

xD 

Opublikowano

Mam pytanie te bronie które robi się z zatrutego to do expa czy pvp ? 

lepiej np na mentala zrobić do pvp z party czy żala czy jak ?: :D

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

Wyjebane mam w tego warna i gladora ale wypierdalaj.

Do debili ktorzy pakuja w IS'a :

I wy wierzycie w reaktywacje? Reaktywacje IS'u i reaktywacje pakowania hajsu do czyjejs kieszeni oraz reaktywacje zaniedbania servera?

Powodzenia, zycze jak najmniejszej ilosci graczy

Rozumiem i w pełni przyjmuje twój hejt na klatę bo wiem że w chuja poleciałem.

Ps. Ktoś wspomniał o reaktywacji GladoR'a s2 jego nie będzie ale ten kto pamięta starego gladora s2 w wersji hard gdzie na prawdę świetnie się grało i nie było nudy to możecie się spodziewać i szukać kogo za pare miesiecy w zapowiedzi raczej ciężko nie będzie bo będzie się wyróżniał.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Ja wam ludziki powiem że mi osobiście brakowało takiego serwera jak Glador bądź DivineWorld.
Teraźniejsze serwery easy są przepełnione niepotrzebnym syfem.

Czekam na start ;)

Opublikowano

Szkoda trochę, że znowu nic nowego tylko wciąż to samo jakby nie patrzeć miałeś sporo czasu żeby dodać jakieś urozmaicenia do gry a nie znów stawiać to samo . Server jako server nie jest zły, ale czasy się zmieniają i można dodać wiele ciekawych rzeczy . Zobaczymy co z tego wyjdzie aczkolwiek coś nie chce mi się wierzyć, że Dark tak nagle się weźmie do roboty i nie będzie miał w dupie wszystkiego .

Opublikowano

Ps. Ktoś wspomniał o reaktywacji GladoR'a s2 jego nie będzie ale ten kto pamięta starego gladora s2 w wersji hard gdzie na prawdę świetnie się grało i nie było nudy to możecie się spodziewać i szukać kogo za pare miesiecy w zapowiedzi raczej ciężko nie będzie bo będzie się wyróżniał.

Jeszcze z tym serwerem nie wystartowałeś, a już s2 zapowiadasz ? właśnie pokazałeś, że ten serwer startuje jedynie dla zarobku ;) wątpię, żebyś się nim zajmował, jak robisz inny serwer. A tak w ogóle jakąś reklamę załatwiłeś ? na yt lub gdzieś ? czy tylko mpc ? 

xD 

Opublikowano

Szkoda trochę, że znowu nic nowego tylko wciąż to samo jakby nie patrzeć miałeś sporo czasu żeby dodać jakieś urozmaicenia do gry a nie znów stawiać to samo . Server jako server nie jest zły, ale czasy się zmieniają i można dodać wiele ciekawych rzeczy . Zobaczymy co z tego wyjdzie aczkolwiek coś nie chce mi się wierzyć, że Dark tak nagle się weźmie do roboty i nie będzie miał w dupie wszystkiego .

Ten serwer bedzie w takiej samej edycji i nię bedzie na nim nowosci jezeli tego szukasz to masz całą mase nowych serwerów do wyboru

Opublikowano

Tu nie ma co przyjmować -.- Ty się nawet teraz nie umiesz ustosunkować do więcej niż jednej wypowiedzi. 

Czekamy na listę zmian, poprawek i wszystkiego co będzie na 100% na serwerze... bo prezentacja nie powala.

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

WKONCU K***A, ZAJELISCIE SIE SERWEREM JAK WSZYSCY WYCHODZILI SAME FEJMY ( Przepraszam za mini "rage" ) . Czy do restartu bedzie strata all eq lub kont ?

~Dex666 :)

:)

Opublikowano

Mam takie dwa konkretne pytania : 

- Czy zaistniałe bugi które były, zostały poprawione ? jeżeli tak to proszę o listę z poprawkami etc. 

- Czy na serwerze będzie jakaś większa reklama na yt ? 

Bo w tej chwili wygląda to tak, że na serwerze kompletnie nic nie robiłeś, zero poprawek, zero starań, nawet prezentacja identyczna. 

xD 

Opublikowano

Racja w pełni się pod tym podpisuję pod tym co napisałeś o Gladorze vol2. Więc trzymam za słowo i czekam na info odnośnie nowej odsłony starego poczciwego glodora s2.

Opublikowano

Ten serwer bedzie w takiej samej edycji i nię bedzie na nim nowosci jezeli tego szukasz to masz całą mase nowych serwerów do wyboru

Jeśli nie będzie nowości naprawcie bugi,błędy które były na serwerze i jak możecie proszę o ich wypisanie.

Opublikowano

Pisze ze restart , a ludzie siępytaja czy eq zostanie z poprzedniej edycji xD

Serio przez całą poprzednią odsłone nie wylapaliscie bugów?

Opublikowano

prawdę mówiąć serwer Glador był jednym z moich ulubionych. Grałem na nim i był naprawdę najlepszym..

Nie gram w metina 2 miechy już ale chętnie wróce do Glador bo to jest serwer na który czekałem ;]

-Zagram !!! :D

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Bedzie trzeba pobrac :D Serwer Polecam! Darka nie polecam! Jesli tym razem zajmie sie serwerem to napewno zmienie swoje zdanie.

je0o.png

Opublikowano

Znow baza danych bedzie krazyla po calym forum? xD

Jesli ktos zamierza tu grac,w co watpie to nie podawajcie takich samych passow jakie macie na innych serwerach -.-

Nie polecam,nie wierze w metamorfoze tego czlowieka.Wszystko robi dla kasy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Znow baza danych bedzie krazyla po calym forum? xD

Jesli ktos zamierza tu grac,w co watpie to nie podawajcie takich samych passow jakie macie na innych serwerach -.-

Nie polecam,nie wierze w metamorfoze tego czlowieka.Wszystko robi dla kasy.

Podeślij link albo temat gdzie była udostępniona baza gladora bo skoro coś mówisz to musisz mieć na to ostry dowód

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...