Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że rosa ludzi nie będzie się bugować, oby leciało mniej yang niż na po przedniej edycji.

Nie ma.png

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dark ożył :O

Co to się stało :O

Po tym wszystkim co zrobiłeś to nie zagram , sry :)

Co sie stalo? Hah hajsu zabraklo w kieszeni. Teraz zgrywa jaki to on niewinny i sie zmienil na lepsze :). Zmienil sie dlatego, zeby znow dostawac hajsu do kieszeni. ( to samo ascarial maja hajsy to zrobili z servera ktory byl medium to zostal hardem :) )

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Na screenach nie widziałem eq afuri i eq cienia czy to eq bedzie dostepne?

Akurat ty to powinieneś o nic tu nie pytać, do dziś pamiętam jak biegałeś po forum gladora, i spamiłes Innymi forami, więc serdeczny uj ci w dupe ;). Dark i tak polecisz w uja to jest wiadome ;) tak jeśli ty ten stary bogini to tak :>

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Akurat ty to powinieneś o nic tu nie pytać, do dziś pamiętam jak biegałeś po forum gladora, i spamiłes Innymi forami, więc serdeczny uj ci w dupe ;). Dark i tak polecisz w uja to jest wiadome ;)

jestes piewien ze ja? Bo ja nic takiego nie pamiętam chyba że mój brat. Bo ja grałem pod nickiem MagicStarr

Opublikowano

Dobra dark, 

1 Usun całkowicie psw, albo zablokuj bugowania go.

2. Mapke 200 da się zbugować. ;). Ten 1 bug zepsuł ci serwer który stał 2lata bez administracji ;)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Szcerze mówiąc to pierwsze dwa tygodnie będą decydujące i to Dark będzie musiał przez ten czas robić wszystko aby gracze wrócili a Ci co wrócili po chwili nie odeszli.

Opublikowano

Majty... Zostaw Eryka w spokoju... to, że spamił innymi forami nijak się ma do tego co piszesz, tym bardziej że ch*j Ci do tego co pisze... dopóki nic nikogo nie obraża nie masz powodu do hejtu -.- Nie znasz człowieka a komentujesz bez sensu... Wolność słowa obowiązuje wszędzie.

A Dark nawet nie wystartuje z serwerem jeśli nie przedstawi listy zmian i poprawek w kliencie. A jeśli tego nie zrobi, wszystkie błędy zostaną przez Nas wrzucone od razu po starcie tutaj jak i na forum gladora po jego powstaniu. POZDRAWIAM

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Grałam na "pierwszej" odsłonie i nic tam nie powalało na kolana. Mimo to serwer miał swoją popularność, chociaż nie powiem, że moja szamanka niewiele tam znaczyła. Roiło się głównie od wojowników i sur. Pamiętam, że na święta był event z mikołajem, który później stał w M1 przez cały rok. Skoro zainteresowanie Administracji wtedy było niewielkie to jakoś wierzyć mi się nie chce w nagłe zmiany. W zasadzie to wiele serwerów startuje od nowa i wiemy jak to się zwykle kończy - chwilowym zainteresowaniem Administratorów i równie szybkim upadkiem. Mimo wszystko powodzenia - przyda się Wam ;)

Opublikowano

Jak zrobisz rekleme kilka youtuberow to podstawa teraz. To chetnie zagram;) Bo gralem kiedys i bylo super:P Ale przydalo by sie za jakies pol roku czy iles wprowadzic nowosci wiekszy lvl itd.:P

Opublikowano

Czyli co serwer startuje ? czy nie ? jak to z tym ?

Opublikowano

Dark, się nie odzywa. ALE JEDNO MOGĘ WAM OBIECAĆ :D

JEŻELI DO DNIA STARTU ZAINTERESOWANIE DARKA NAWET TYM TEMATEM NIE WZROŚNIE, NIE BĘDZIE ODPISYWAŁ ITD/ITP, ORAZ KOLEJNE INFO DA PRZED SAMYM STARTEM TO MACIE TO JAK W BANKU, ŻE SYTUACJA SIĘ POWTÓRZY :)

SERWER DALEJ BĘDZIE MOCNO NIEDOROBIONY, A SAM AMADEUSZ (tak właśnie ma na imię Dareczek) OLEJE WAS WSZYSTKICH I CAŁY SERWER PO RAZ KOLEJNY.

MÓWIĘ WAM TO JA :D WYTARGANY :)

Opublikowano

kiedy ten start serwera i czy będzie to samo co na starym gladorze ? ;> 

Opublikowano
w serwer może uwierzę ale w ciebie nie obraź się nie wierzę ostatni mi czasy co serwer był online to zostałem ja i 25-35 graczy elita Serwera mam nadzieje ,że się to zmieni a nie eventów zou , ox Zero ostatni raz co cię w grze widziałem to chyba rok temu i wbiłeś może na 1 minute niby miałeś zajać sie graczami co nie grają pół roku i zostaną ich konta wyrzucone z rankingu ale nie usuniete konta to gówno z tym zrobiłeś konto 2lata w rankingu były tak samo nowe zbroje bronie dodałeś ze względu tylko na hajs częste bugi postaci , zbugowane moby na serwer Zawitam bo bardzo dobry był i mam nadzieje że zmienisz podejście co do tego serwera i bd np co sobotę o wybranej godz robić ox a w niedziele zuo . 

Na twoim miejscu zrobił bym rangi jak były kiedyś np Przyjazny - Miły itp bo to był klimat tego serwera 

na twoim miejscu zrobił bym Top No life ranking i PvP

wprowadziłbym max Lv 255 .

Hwang na 250lv te nowe zbroje na 255lv 

Chodź mało mi się to widzi skoro nie chcesz wprowadzać zmian na tym serwerze powinieneś chodziarz małe zmiany zrobić tak jak up ci napisałem by coś małego zrobić do tego serwera a by zachował klimat gladora i by był orginalny .

A co do gladora s 2 to był zrobiony to tylko dla hajsu ale coś nie  wyszło

Co do Divine World s2 to powinieneś zrobić reaktywacje rangi takie jak kiedyś na gladorze NP Szlachetny - Potężny v- max na divinie 250 lv bronie robisz z truty w górę zbroje co były na 220 v max powinieneś dodać jakieś na 250 lv lecz żeby defem magia się tak nie różniły o 5% wiecej i powiny one wygladać one jak masz hwanga tego czerwonego do woja to taka zbroja na 250 lv tylko Niebieski takie jak na elite na 105 lv i więcej ox i zuo co sobotę i niedziele 

Moim zdanie to by przyciągło by w maire dużo ludzi napewno elite tego serva co grałą na nim niby takie małe zmiany a by cieszyłą ludzi i ooo coś nowego zagram na tym servie tylko trzerba mieć checi a nie po 2 latach się przypomniało oo kuzwa chyba kiedys miałem server szkoda że taki hejt z mojej strony ale nie powiesz ze to nie prawda z tej strony to wszystko . Może zawitam na server .
Opublikowano

Jeżeli komuś się nie podoba to na ch*j k*rwa pisze i hejtuje bez sensu, jakby kogoś obchodziło jego żałosne zdanie, tyle w temacie. A na serwerze z miłą chęcią znów zagram.

Opublikowano

Start jutro o 10 rano

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

hahahahahha... Up... Kpisz z Ludzi, niestety po raz kolejny... Bez jakiegokolwiek info co na serwerze zostało zrobione możesz zapomnieć o czym kolwiek... wbije Ci 100-300 graczy i wyjdą jak zobaczą jak tam jest NA PRAWDĘ :)

Bo macie racje, serwer jest fajny i może fajnie się Wam grało.... ale tylko w wypadku kiedy całe eq można było kupić za kilka złotych, lub za 2-3 dni gry i dropu, powodzenia w robieniu tego wszystkiego samemu od zera ;) a potem bicia się w 20 osób bo może tyle dotrwa do full eq Cienia ;)

Opublikowano

Start jutro o 10 rano

Mógłbyś chociaż napisać jakie poprawki zostały wprowadzone a jakie nie zostały to po prostu napisz "Mam na Was wyjebane czekam tylko na hajs i zwijam nara".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...