Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" Niech mi ktoś pomoże, miałem takie same pasy na Gladorze " 

Nie polecam, ze względu na głównego admina. Zagrałbym na Gladorze s2, lecz z inną administracją :) 

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się prezentuje, grałem kiedyś na podobnym serwerze z podobnymi mieczami itp itd na prawdę godny polecenia :)

Opublikowano

J*b*ć te hejty, ja zagram na 100%, spędziłem na gladorze w cholere czasu, serwer był mega, a jego reaktywacja jest jeszcze lepszym pomysłem. Każdemu należy się druga szansa, mam nadzieje że Dark ją dobrze wykorzysta i będzie dbać o serwer :). Pytanko do darka, planujecie jakaś reklame na yt bo bez tego ani rusz, youtubsiaki po 2-4k widzów dużo nie wolają za reklame, a coś takiego napewno przyciągnie o kilkaset graczy więcej. Wydacie te 300-400zl a na 100% się to wam zwróci i to z dużą nadwyżką. Polecam pomyśleć nad taką reklamą przed startem, bo wtedy przynosi ona najlepszy efekt.

Opublikowano

J*b*ć te hejty, ja zagram na 100%, spędziłem na gladorze w cholere czasu, serwer był mega, a jego reaktywacja jest jeszcze lepszym pomysłem. Każdemu należy się druga szansa, mam nadzieje że Dark ją dobrze wykorzysta i będzie dbać o serwer :). Pytanko do darka, planujecie jakaś reklame na yt bo bez tego ani rusz, youtubsiaki po 2-4k widzów dużo nie wolają za reklame, a coś takiego napewno przyciągnie o kilkaset graczy więcej. Wydacie te 300-400zl a na 100% się to wam zwróci i to z dużą nadwyżką. Polecam pomyśleć nad taką reklamą przed startem, bo wtedy przynosi ona najlepszy efekt.

Jakie hejty ty idioto. Konstruktywnie się tu każdy wypowiada, więc nie myl tych pojęć grubasie.

io7e.jpg

Opublikowano

Mogli by wystartować już jutro^^

Ps. Bronie które robi się z broni na 75 są to bronie do expa???

Nie miałem okazji zagrać w poprzedniej wersji tego serwera, ale mam nadzieję że teraz Mi się uda, lubię takie serwery :)

Opublikowano

Mogli by wystartować już jutro^^

Ps. Bronie które robi się z broni na 75 są to bronie do expa???

Nie miałem okazji zagrać w poprzedniej wersji tego serwera, ale mam nadzieję że teraz Mi się uda, lubię takie serwery :)

tA. v2 v3 v4 v5 v6.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

dokładnie, mógłbyś startować jutro..

ps. z tym forum to się z*********e obudziliście, święta? srsly?

w dodatku moze rusz dupe i zacznij odpowiadać bo prezentacja na mpc ci gowno da i 300 osob moze wejdzie

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jakie hejty ty idioto. Konstruktywnie się tu każdy wypowiada, więc nie myl tych pojęć grubasie.

Po pierwsze to grzeczniej, bo matka wpadnie do pokoju i ci komputer wyłączy 12letni napinaczu, po drugie z tego co widzę ludzie tutaj ciągle wyciągają to że Dark przez dwa lata nic nie robił, co jest prawdą, ale tak jak mówiłem każdemu należy się druga szansa, tym bardziej że już na samym początku prezentacji napisał że postara się aby takiej sytuacji nie było tym razem. Jeżeli ktoś wyciąga wnioski nie znając sytuacji, hejtuje. Konstruktywna krytyka była by jeżeli dark rzeczywiście znowy by olewał serwer, a jak narazie nie jesteśmy w stanie tego stwierdzić bo serwer jescze nie wystartował.

Opublikowano

RLY ? !

Bosh .. jeżeli tam nic nie będzie poprawione to nie wiem po co  będzie ten reset ...

Dla mnie to się mija z celem jeżeli Admin dalej będzie miał wyj3b**e na server .

Server fajny ale parę bugów i lipny balans postaci .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pisze ze restart , a ludzie siępytaja czy eq zostanie z poprzedniej edycji xD

Serio przez całą poprzednią odsłone nie wylapaliscie bugów?

Nie wyłapaliście bugów?? Zacznij czytać wszystkie posty. Wszystkie błędy były wyłapane 15 razy każdy, problemem była totalna olewka ze strony Administracji.

Podeślij link albo temat gdzie była udostępniona baza gladora bo skoro coś mówisz to musisz mieć na to ostry dowód

ZACZNIJ WRESZCIE ODPISYWAĆ NA WSZYSTKIE PYTANIA I PRETENSJE, ALBO DAJ SOBIE SPOKÓJ Z JAKIMIKOLWIEK SERWERAMI.

ADMINISTRATOR SŁUŻY LUDZIOM, A NIE ZOSTAWIA SERWER PO TYM JAK HAJS SIĘ ZGADZA.

Po pierwsze to grzeczniej, bo matka wpadnie do pokoju i ci komputer wyłączy 12letni napinaczu, po drugie z tego co widzę ludzie tutaj ciągle wyciągają to że Dark przez dwa lata nic nie robił, co jest prawdą, ale tak jak mówiłem każdemu należy się druga szansa, tym bardziej że już na samym początku prezentacji napisał że postara się aby takiej sytuacji nie było tym razem. Jeżeli ktoś wyciąga wnioski nie znając sytuacji, hejtuje. Konstruktywna krytyka była by jeżeli dark rzeczywiście znowy by olewał serwer, a jak narazie nie jesteśmy w stanie tego stwierdzić bo serwer jescze nie wystartował.

Po drugie to sam ściśnij jadaczkę, bo Ci ktoś tam siusiu zrobi. Wszystkie komentarze niepochlebne są spowodowane zachowaniem Darka.

Uwierz że każdy chciałby aby to była druga szansa, oraz jego olanie serwera miało miejsce tylko raz...

Tych szans miał już milion i za każdym razem dał dupy. Po olaniu Divine, po olaniu gladora, po olaniu gladora s2 harda, po olaniu gladora s2 easy, po olaniu graczy po każdym apdejcie...

Fajnie, że grałeś na serwerze "w cholere czasu" lecz nie wiem jak się to ma do graczy którzy grali tam przez 2 lata non stop :)

Nikt nie miałby mu nic za złe, gdyby chociaż potrafił wejść, przeprosić, wyjaśnić lub po prostu się odezwać że np:

"sory, że mnie nie ma ale wiecie szkoła, poprawianie ocen itd/itp"

"wybaczcie, że mnie nie ma ale na prawdę ostatnio źle się czuję"

"wiecie co?? Ostatnio nie mam weny do serwera, więc nie będzie mnie kilka miesięcy"  -  to też jakoś wszyscy by przełknęli

najgorzej wkur*ia fakt, iż zamiast wziąć kogoś do pomocy On grał KOXA który sam wszystko zrobi... a teraz wielki płacz bo jednak hajs się skończył :)

A Ludzie się nie zmieniają, zmieniają się tylko okoliczności :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

12 latek to miałem 7 lat temu.   Jestem wrażliwy na debilizm, który przesiąkł idiotów jak ty, którzy mylą pojęcie hejtu o krytyki opartej o fakty.  Pisz co tam sobie uważasz. Mam cię w dupie.

io7e.jpg

Opublikowano

Dark napiszesz nam gdzie byles przez ostatni rok.Moze w niewoli u Matabelów?

Wyśmienite pytanie,gdzie byłeś Dark gdy miałeś serwer a w tym graczy głęboko w dupie licząc tylko zyski z IS? Pisz śmiało,chętnie przeczytam,chyba,że nie masz wymówki lub nie daj Boże ominiesz ten post i nie odpowiesz.

Co do serwera nie polecam i odradzam grę tutaj.

@MadaFacker 'gimbusku' to możesz mówić do swoich kolegów z podwórka nie do mnie, za smarkaty na to jesteś. Proponuję również zapoznać się z pojęciem opinia oraz hejt. Szkoda mi była na Twoją osobę robić oddzielnego posta więc edytowałem. Nie pozdrawiam.

#rein

Opublikowano

Tak, zgadzam się z przedmówcami. Że zrobiłeś k***sówę tysiąc z serwerem, i dobrze by było usłyszeć jakieś konkretne wyjaśnienia.
A nie mydlenie oczu jak zawsze..
Jak już się bierzesz za ponowny start, to zrób to kur*a dobrze, a nie na odpierdol. 
Weź może do Teamu kogoś kompetentnego, zrób w końcu kawał dobrej roboty.
Ale znając życie zbyt piękne aby było prawdziwe, serwer pochodzi w świetności do połowy września, hajs wpadnie, i znów będzie jeden wielki rozpierdol haha. 
Oby moje i słowa innych nie stały się prorocze :D

Opublikowano

Wyśmienite pytanie,gdzie byłeś Dark gdy miałeś serwer a w tym graczy głęboko w dupie licząc tylko zyski z IS? Pisz śmiało,chętnie przeczytam,chyba,że nie masz wymówki lub nie daj Boże ominiesz ten post i nie odpowiesz.

Rozumiem cię gimbsku nie polecasz, ale na jakiego grzyba odradzasz gry ludziom ? Jak dla mnie serwer ma duże szanse od nowa,i jest mega pompa

P.S Ogólnie zróbcie ts3 serwerowy

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Up. Tak samo jak  można polecić coś komuś, tak samo można odradzać. Zasady demokracji :) Więc jeśli "gimbusku" masz z tym problem to pamiętaj że jest to tylko i wyłącznie TWÓJ problem i każdy włącznie z Nami wszystkimi ma to w głębokim poważaniu

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Jeżeli eq nie zostanie to dużo gracyz nie zobaczycie tych co grali, dużo osób pewnie wjebało w IS.., więc troche nie fer.

Sam dałem z 200 zł. A grałem bardzo długo.

Opublikowano

to jest logiczne że eq nie będzie.. Robią restart, sam Dark napisał, że wszystko od nowa bez zachowywania czegokolwiek ( on to inaczej napsiał ). Jaki sens byłby w tym by restartować server, ale zachować itemki? :D Żaden.. Za kilka dni znowu bd max lvl z tym eq który był i będzie tak samo jak przed restartem.. Zostanie prawdopodobnie usunięte eq także dlatego, żeby od nowa kupować w IS : )

Poza tym dlaczego Dark tak mało pisze w tej prezentacji? Nawet server nie ruszył, a już został olany? Szybko..

Opublikowano

Podeślij link albo temat gdzie była udostępniona baza gladora bo skoro coś mówisz to musisz mieć na to ostry dowód

Zapytaj swojego drugiego administratora. Wysyłałem mu tą listę na GG dawno temu, gdy Ty miałeś już od jakiegoś czasu serwer w dupce.

Specjalista
Opublikowano

Wbije,brakuje tego typu serwerów,bez takich nowości jakie teraz wychodzą.

Client kiedy będzie dostępny ??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Cześc tutaj Front ;pp

Wiec i ja sie wypowiem.

Server jeden z najlepszych na jakich gralem, zaraz po divine.
Atmosfera byla tam jak na zadnym innym serverze.
Wojny jak na zadnym innym.

Ideał.

Ale.

Dark, gralem na gladorze kilka miesiecy, poza kilkoma eventami zuo ktore polagaly na twoim spamowaniu komendami na pustyni przez 5 minuty i jednym updatem ktorego zrobienie zajelo ci 2 dni nie zrobiles kompletnie nic, zero kontaktu z wami.

Pewnie tez dlatego ten server byl tak dobry, bo żył swoim zyciem, pod dyktando graczy nie twoje.

Osobiscie zagram, ogarniam juz ze sproumem ekipe i napewno zawitamy na server ale zdania o tobie nie zmienie nigdy.

Do tego nie mysl ze jestes cwany, wszyscy wiemy ze reaktywujesz gladora po to zeby zdobyc graczy na nowo i miec graczy na swoj nowy projekt nad ktorym pracujesz.
Wątpie ze ci sie to uda, bo kto ma olej w głowie zostanie na s3 bądź wgl nie zagra.

I taka rada dla ciebie, przypomnij sobie jakie miales zyski za czasow swietnosci servera, i taką swietnosc mozna mu przywrocic, bez wiekszego wysilku, samo wejscie na godzine na forum czy server, dbanie o graczy o ich propozycje da bardzo duzo.
Udowodnij ze sie starasz to moze zyskasz graczy spowrotem,

Bo server pomimo swoich lat nie odstaje od nowych serverow az bardzo, jest klasykiem za ktorymi wszyscy tęsknimy.

Wiec tak jak pisalem zagram, oczywiscie z ekipą, mam nadzieje ze jak najwiecej graczy ze starej ekipy spotkam i ze sie do nas przyłączą. Mam nadzieje ze stworzymy gildie złożoną ze starej gwardi.  Oczywiscie piszcie PW.

I dark, nie spierdol tego.

@PS oczywiscie zapomnialem dodac ze musimy sie przygotowac ze dark nadal gowno bedzie robil bo bedzie pracowal nad nowym serverem, a jak nowy server wystartuje to juz potem go nie zobaczymy.
Ale mysl o tym ze moglbym jeszcze raz przezyc tą przygode co wtedy mnie zacheca i tak czy siak zagram, a przynajmniej na starcie, zobaczymy co potem.

rYD9JSA.png

Opublikowano

@MadaFacker 'gimbusku' to możesz mówić do swoich kolegów z podwórka nie do mnie, za smarkaty na to jesteś. Proponuję również zapoznać się z pojęciem opinia oraz hejt. Szkoda mi była na Twoją osobę robić oddzielnego posta więc edytowałem. Nie pozdrawiam.

Dark był chyba na Madagaskarze prostować Banany xD

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...