Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile graczy wieczorem online? klasy zbalansowane? jak to wyglada? dostaje max level i musze wbijac bony czy jak?

wieczorem z 200 moze więcej czy klasy zbalansowane hmm chyba tak a lv wbijasz przez zabijanie innych graczy i bony do eq wbijasz i odpalasz bs-a 

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jeszcze stoi? Beczka, kiedyś jak i teraz widzę, że się CJ nie zajmujesz serwerem. :) 

Powodzenia, stać Cię tylko na 'ref'. ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma sensu grac gra  moze z 20-30 osob kazdy ma isa od adminow :D albo z eventow 

Nowy gracz nie ma szans zaczac na tym serwerze :)

Bez isa w kazdym pvp sie przegra :)

+ 6/7 z tego co pamietam za PZTY czy jakos tak sie kupuje. a zeby zdobyc "pz" trzeba zabijac. wiec nowy gracz jestem ciekaw jak ma sobie poradzic :v

nie pozdrawiam

ZROB REWORK !

Opublikowano

nie ma sensu grac gra  moze z 20-30 osob kazdy ma isa od adminow :D albo z eventow 

Nowy gracz nie ma szans zaczac na tym serwerze :)

Bez isa w kazdym pvp sie przegra :)

+ 6/7 z tego co pamietam za PZTY czy jakos tak sie kupuje. a zeby zdobyc "pz" trzeba zabijac. wiec nowy gracz jestem ciekaw jak ma sobie poradzic :v

nie pozdrawiam

ZROB REWORK !

Jedyne co CJ potrafi to kraść pliki xD. Serwer to DNO najgorszy na świecie PVP jaki kiedykolwiek wyszedł. Nic nie potrafi zrobić,po za wgraniem plików i pisaniem "ref". Gracze zadają pytania a ten tylko "ref ref ref"... Moim zdaniem ta prezentacja powinna zostać zamknięta..  Nie polecam grać na serwerze,bo nowy gracz jedyne co może zrobić to "ustawić się" na dropienie PŻ za pomocą botów z innym...  W pvp bez IS'a nie masz szans..

Opublikowano

Kiedyś tutaj było tak:

Niby był ban za nabijanie PŻ(waluta na dodania 6/7 jakies tam ulepki kd itd juz nie pamiętam do konca)  a i tak 100% servera nabijało xD

Idziesz z 2 graczem, oboje na 2 okna gry.

Jedno okno bugowało się spacje by cały czas biło, a na drugim koncie naciskałeś tylko Wstań tutaj :D GJ EZ ZAROBEK

Jednak potem za dużo osób tak robiło i PŻ nic nie były warte, wtedy tylko Eq z ISu si muszę przyznać, że wydałem tutaj chyba 20zł SMS'em...XDD

Opublikowano

CJ albo zaczynasz odpowiadać na pytania graczy albo gwarantuje Ci,że ta prezka będzie w koszu. Ostatnie ostrzeżenie dostałeś.

Pomocnik
Opublikowano

CJ albo zaczynasz odpowiadać na pytania graczy albo gwarantuje Ci,że ta prezka będzie w koszu. Ostatnie ostrzeżenie dostałeś.

jest gdzieś napisane, że mam obowiązek odpowiadać na pytania w prezentacji? temat jest informacyjny dla graczy ktorzy szukaja takiego serwera, polowa pytan jest juz w poprzednich stronach tematu, nie trzeba ich powtarzac ponownie, wiec w czym jest problem? Gdzie jest pytanie na ktore mam odpowiedziec z wyzej napisanych postow? Brak, więc nie mam na co odpowiadać

Opublikowano

Tobie z kolei powinni zdjac range za zastraszanie, bo to jest nie pojete.

Nie bronie go bo mam to w czterech literach ale nie ma nigdzie ze ma OBOWIAZEK odpisywac na bezsensowne pytania a nawet dobrze robi - ignoruje syf. ;)

@topic

Jak z balansem ? 

Pomocnik
Opublikowano

zależy jak prowadzisz postać, znam kilka osób z każdą klasą, która jest dobra, więc bez znaczenia

Opublikowano

Zrobisz rework ?

Podobno odpowiadasz na pytanie ktore nie zostaly podane w temacie a nie chce mi sie szukac w 30 kartach odpowiedzi .

Wiec ?
Jaki jest powod ze nie chcesz zrobic reworka ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...