Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duże zainteresowanie widzę serwerem xD dwie strony ref, ref. Patologiczna administracja, dzieci i przekręty. 50 osób online max. Nie polecam.

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duże zainteresowanie widzę serwerem xD dwie strony ref, ref. Patologiczna administracja, dzieci i przekręty. 50 osób online max. Nie polecam.

Uroki 4Death ^^

Opublikowano

Gdyby nie dawały takiej przewagi jak piszecie, to nie kosztowały by tyle tych PŻ czy co wy tam macie.

Poza tym w full wojennym 3x wychodzę z koła i dostaje po ryju, bo jakiś nerd sobie ponabijał te zjebane punkty i ma wszystko wymaxowane, przez co wybicie się teraz na serwerze graniczy z cudem.

Grałem, ale w tym momencie to nie ma sensu. Napociłem się jak skurwysyn, żeby wybonować chociaż jedną wojenkę z 6/7 i wszystko na darmo, bo teraz każdy debil wchodzący na serwer może ją mieć kilka razy krócej. Bezsens. Już lepiej było zostawić tą ilość PŻ, niż marnować czas graczom, którzy na zdobycie 6/7 poświęcili naprawdę dużo czasu.

1z67dxt.png

Opublikowano

Dodajcie coś nowego, stare sety, które według mnie są beznadziejne. Na internecie jest bardzo dużo nowych setów, ładnych...

sds.jpg

Opublikowano

Gdyby nie dawały takiej przewagi jak piszecie, to nie kosztowały by tyle tych PŻ czy co wy tam macie.

Poza tym w full wojennym 3x wychodzę z koła i dostaje po ryju, bo jakiś nerd sobie ponabijał te zjebane punkty i ma wszystko wymaxowane, przez co wybicie się teraz na serwerze graniczy z cudem.

Grałem, ale w tym momencie to nie ma sensu. Napociłem się jak skurwysyn, żeby wybonować chociaż jedną wojenkę z 6/7 i wszystko na darmo, bo teraz każdy debil wchodzący na serwer może ją mieć kilka razy krócej. Bezsens. Już lepiej było zostawić tą ilość PŻ, niż marnować czas graczom, którzy na zdobycie 6/7 poświęcili naprawdę dużo czasu.

Tylko wstaje sie co 10sekund i za nabijanie jest  ban. Wiec osoby ktore nabijaja dostaja bana lub cofke levela :3 

Opublikowano

Tak...

Jakby CJ chcial to by mogl zrobic reset wszystko od nowa.....

Wystartowal z dobra reklama i byla by gitara ale mu sie nie chce :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...