Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death [Dedyk] [4Fun/PvP]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 753
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio wróciłem na serwer, i jestem mile zaskoczony.

Przy wymianie serwerowej zostałem oszukany, napisałem do GM'a który szybko zareagował i 

wyjaśnił sprawę - odzyskałem ekwipunek, zaś tamten został zbanowany. Serwer może nie ma 1000+ graczy, ale jeżeli ktoś

chce się pobić, to polecam serdecznie. A powiem że jest co robić, i IS nie jest potrzebny.

Podsumują, polecam Lango :)

i Zapraszam.

sygna2.png460x60.gif

Będzie zabawa, będą noce nie przespane.. :D

Opublikowano

Malo graczy nikt nie gra =Rework...

Nowa reklama

Zmiany na serwerze =duzo graczy....

Q_Q ale CJ robi rework prawie miesiac pytajac ludzi o "zmiany na serwerze" XDDDDDD

Opublikowano

Malo graczy nikt nie gra =Rework...

Nowa reklama

Zmiany na serwerze =duzo graczy....

Q_Q ale CJ robi rework prawie miesiac pytajac ludzi o "zmiany na serwerze" XDDDDDD

.Gosciu po co ma robic rework skoro w ankiecie wyszlo ze chca Aktualizacje? Inteligencja nie grzeczysz zbytnio czlowieku. :) Robic rework dla 10osob faktycznie jest po co... 

Serwer ma rowniez taka opinie ze mu reklama nawet nie pomoze, chyba ze CJ by zmienil nazwe i zrobil cos nowego i otworzyl po kilku tygodniach czy cos. :3 Bez urazy CJ :) 

Opublikowano

Chodzilo mi o rework takiego typu ze wszystko od nowa.Nowa reklama wiecej ludzi by bylo...

A aktualizacja to co ? jest 10osob po aktualizacji bedzie dalej 10 osob ..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z klijentem , zciągłem klijenta + nowego autopatchera , założyłem konto , po wyborze postaci ładuje mi pasek do połowy i wywala klijenta , jak próbuje jeszcze raz autopatchera uruchomić to on się "zapętla" sprawdza i po sprawdzeniu jeszcze raz sprawdza ... i tak w kółko .

Opublikowano

Co wy chcecie od tego serwa? Jest to jeden z lepszych serwerów pvp. Znajdzcie jakieś serwery które trzymałyby się dwa lata! Ja podziwiam ten serwer i administracje że zamiast odpuścić sobie i zamknąć serwer to się starają dalej rozwijać!

mrsg.png

Opublikowano

Gra ktoś w to wgl ? 

Bo nie wiem czy opłaca się pobierać.

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Co wy chcecie od tego serwa? Jest to jeden z lepszych serwerów pvp. Znajdzcie jakieś serwery które trzymałyby się dwa lata! Ja podziwiam ten serwer i administracje że zamiast odpuścić sobie i zamknąć serwer to się starają dalej rozwijać!

Tak znajdę i jest to ProMT2 :)  I trzyma/ł się chyba 4 lata :D 

Opublikowano

XDDD rozwijać? Serwer stoi pusty a @CJ- niby coś chce robić ale robi to od 10 stron refów i nic z tego nie wynikło pomimo podania mu tego co potencjalni gracze chcieli :) 

Opublikowano

Ale tak czy siak serwery 4Fun trzymają się max miesiac dwa a ten przez rok czasu miał przyzwoitą liczbę graczy więc jak na serwer pvp trzymał się dobrze

mrsg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...