Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akame ga KILL!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahh, miałem nadzieję, że ktoś wyskoczy z jakimś konkretnym terminem  xD no trudno... 

^ Też uwielbiam to anime  <3

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

( z 2-3 ostatnie odcinki )

Mine zakochana w Tatsumim po uszy, walczyła z generałem Budou - pokonała go ale umarła z przemęczenia.

Tatsumi walczył z robotem - imperatorem. Uratował miasto, powalił robota ale zginął. Imperator ( to dziecko ) przeżył ale go stracono nieco później.

Prawa ręka imperatora - czyli Honest, walczył z Leone. Swoim sygnetem zniszczył moc Leone. Strzelił do niej ale Leone go wbiła w ziemie ( później Leone umarła w samotności, w uliczce, z utraty krwi )  

Esdeath walczyła z Akame. Akame dostała mega powerup'a. Pokonała Esdeath. Esdeath wiedziała że umrze to zamroziła się wraz z Tatsumim, lód rozpadł się na kawałki.

Kończy się tak że prawie wszyscy z Night Raid umarli ( oprócz Akame i szefowej ) Miasto jest szczęśliwe bo nie ma już imperatora, i jego prawej ręki. Piją, bawią się ( żona Bolsa żyje i pomaga w odbudowie. W mandze żona Bolsa została zabita, zgwałcona przez Shure z tego co pamiętam - syna Honesta ) Akame wyrusza w dalszą podróż a szefowa zostanie w mieście - chyba nic nie przekręciłem

Opublikowano

( z 2-3 ostatnie odcinki )

Mine zakochana w Tatsumim po uszy, walczyła z generałem Budou - pokonała go ale umarła z przemęczenia.

Tatsumi walczył z robotem - imperatorem. Uratował miasto, powalił robota ale zginął. Imperator ( to dziecko ) przeżył ale go stracono nieco później.

Prawa ręka imperatora - czyli Honest, walczył z Leone. Swoim sygnetem zniszczył moc Leone. Strzelił do niej ale Leone go wbiła w ziemie ( później Leone umarła w samotności, w uliczce, z utraty krwi )  

Esdeath walczyła z Akame. Akame dostała mega powerup'a. Pokonała Esdeath. Esdeath wiedziała że umrze to zamroziła się wraz z Tatsumim, lód rozpadł się na kawałki.

Kończy się tak że prawie wszyscy z Night Raid umarli ( oprócz Akame i szefowej ) Miasto jest szczęśliwe bo nie ma już imperatora, i jego prawej ręki. Piją, bawią się ( żona Bolsa żyje i pomaga w odbudowie. W mandze żona Bolsa została zabita, zgwałcona przez Shure z tego co pamiętam - syna Honesta ) Akame wyrusza w dalszą podróż a szefowa zostanie w mieście - chyba nic nie przekręciłem

Dobrze to ująłeś  :P

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

Jedno z moich ulubionych anime, się wie xD

PS. Za kilka dni wychodzi 2 część soundtracków z anime ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To anime należy do mojej top listy. Zakończenie trochę zjebali. Mogli inaczej je zrobić żeby wszyscy (prawie) nie zginęli. Dzięki temu mógłby powstać 2 sezon. Jeden sezon był za krótki o wiele za krótki.

IDcncno.png

Opublikowano

Jeszcze żadne anime, mnie tak nie zaskoczyło. Po prostu, na zakończeniu, myslałem, że się rozpłacze. Troche szkoda, że tak sie to skończyło. Mam nadzieje, że będzie 2 sezon.

Opublikowano

Jeszcze żadne anime, mnie tak nie zaskoczyło. Po prostu, na zakończeniu, myslałem, że się rozpłacze. Troche szkoda, że tak sie to skończyło. Mam nadzieje, że będzie 2 sezon.

Raczej się nie zanosi po takim filerze na koniec a szkoda  <_<

3JcjhIq.png
MyAnimeList

• 1 rok później...
Opublikowano

A czasem nie było tak, ze jak ktoś dotknie oszcza Akame to umiera? tak więc, dlaczego Akame to przeżyła?

Z tego co pamiętam to chyba była w tym swoim super trybie i dlatego.

Co do anime to faktycznie bardzo dobre i zakończenie mimo, że dość oryginalne to jednak zabolało strasznie ;_;

Opublikowano

Wszystkich uśmiercili, co tu k***a kontynuować? xD

Opublikowano

Wszystkich uśmiercili, co tu k***a kontynuować? xD

Ej noo xD Nie wszystkich. Zostały dwie postacie xD

IDcncno.png

Opublikowano

Miałem skrytą nadzieje, ze Tatsumi w końcu zarucha, a tu taki klops. Zostawił biedną Akame.

Ja miałem nadzieje, że będzie z Akame, a wybrał najgorszą z możliwych k***a xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...