Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 12.10.2020 o 20:01, JokerDemoN napisał:

Witam potrzebowal bym skrypt na XenoBot bo czesto mam Xenobot can not find a path to the current waypoint taki anty stuck  jesli jest cos takiego  zeby np wrocil na poczatek trasy i zaczal biegac znowu od poczatku  i jesli mozna to prosze powiedziec co wpisac w skrypcie lub podmienic  czy poprostu zapisac go i tylko uruchomic bo nie powiem nie jestem jakos bardzo obeznany w xenobocie 😛

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Bot: XenoBot

Opis skryptu: Witam Poszukuje skrypt na RuneMakera w Depo Ja sam otworze np depot box 1 nic ma sam nie otwierac zamykac, Mianowicie chciałbym żeby wyciagało mi z depot boxa do Main Bp np 100x Blank Rune , tworzylo runy  np Avalanche i po zrobieniu okreslonej ilosci Avalanchy, chowalo je do dp i refillowalo spowrotem Blank Runy jak sie skoncza.

Edytowane przez filipo123
Opublikowano (edytowane)

Witam  potrzebowal bym skryptu do Xenobota ktory uzywa Gold Token [ ID 22721]  co 1h  jest  mozliwosc zrobienia takie skrypty bo na servie gdzie gram  mozna uzywac gold token co 1h i on daje 10% wiecej expa 

Druga Prosba skrypt na Xenobota na bullseye potion [ ID 7443]  co 8-10 min zeby uzywal mi tego pota ?

Edytowane przez JokerDemoN
Opublikowano
Dnia 9.11.2020 o 03:43, JokerDemoN napisał:

Witam  potrzebowal bym skryptu do Xenobota ktory uzywa Gold Token [ ID 22721]  co 1h  jest  mozliwosc zrobienia takie skrypty bo na servie gdzie gram  mozna uzywac gold token co 1h i on daje 10% wiecej expa 

Druga Prosba skrypt na Xenobota na bullseye potion [ ID 7443]  co 8-10 min zeby uzywal mi tego pota ?

zyje tu ktos ma ktos taki skrypt na gold token uzywanie co 1h ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Witam, poszukuje skryptu na otwieranie reward container (id 19202) z cial minibossow
Wiadomo, looter zrobi dalej swoje

Dodatkowe informacje: Brak

Dziękuję i powodzenia na tibijskich szlakach!

Opublikowano

Bot:
Xenobot

Opis Skryptu:
Sortowanie itemkow z Loot Bag do depo, np mam itemy do roznych npc na sell i chce zeby skrypt sortowal je tak ze Rashid items ida do depo 1, blue djinn depo 2, green djinn depo 3, others/yasir depo 4 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Potrzebowal bym skrypt na Xenobota  auto dolaczanie do party  jesli jestem afk ziomek mnie zaprosi albo ja jego to automatycznie dolaczy do party jedno z nas  jest takie cos mozliwe ?

Opublikowano
1 godzinę temu, JokerDemoN napisał:

Witam Potrzebowal bym skrypt na Xenobota  auto dolaczanie do party  jesli jestem afk ziomek mnie zaprosi albo ja jego to automatycznie dolaczy do party jedno z nas  jest takie cos mozliwe ?

z tego co pamiętam to nie

Opublikowano
Dnia 20.12.2020 o 20:32, Marchwj napisał:

z tego co pamiętam to nie

Ok no szkoda  a jest mozliwosc taka zeby np gracz waldek {afk}  zaprosil do party gracza michal i automatycznie zrobil pass leader ship zrobil ?

i tez bym prosil  o skrypt na xenobota  auto kupowanie parcele / trash zeby wyrzucal je na ziemie taki smiec bot i tez z coinsy jesli mozliwosc jest dzieki z gory 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, potrzebuje skypt do xenobota na robienie royal star, gdy będzie mniej niz  xx to zacznie robic co 2 minuty CD. 

z góry dziękuję 

Opublikowano

Witam potrzebuje skrypt do xenobota na otwieranie quiver w miejscu tarczy za każdym razem gdy bot wyłączy wszystkie bpki z góry dzięki 

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Witam , potrzebuje patent na targeting , jak robie full afka na elfy feyrist za tp to chce by po drodze bil te same potwory co na expie gdy tylko bedzie zablokowany a mogl sobie spokojnie dobiedz do tp i nie targetowal dopóki nie będzię w nim 

Edytowane przez lechu12345
Opublikowano
Dnia 4.02.2021 o 23:12, lechu12345 napisał:

Witam , potrzebuje patent na targeting , jak robie full afka na elfy feyrist za tp to chce by po drodze bil te same potwory co na expie gdy tylko bedzie zablokowany a mogl sobie spokojnie dobiedz do tp i nie targetowal dopóki nie będzię w nim 

wczytuj ustawienia targetingu w drodze na expa i z expa inne niż na expie masz

https://xenobot.fandom.com/wiki/Global/loadSettings

Opublikowano
7 godzin temu, TheOutcastedOne napisał:

Siemka, mam pytanie czy juz ktos ma skrypt na otwieranie "quiver"? lub jakas porada jak xeno moze otwierac bp w ręce (tarcza)???

jak to czy ktoś już ma? na jakim ots to dodali?

da się to zrobić

To jest ukryta treść, proszę

parametry od góry eq: "head", "amulet", "backpack", "armor", "shield", "weapon", "legs", "feet", "ring", "ammo"

Opublikowano (edytowane)

@Marchwj na guzodus/ezodus 😄 dzieki pobawie sie troche moze ogarne 😄

Dzieki bardzo btw mam jeszcze jedno pytanie czy jak dodam go jakp "ammobp" to bedzie go otwierac co reset bp czy calkiem inna zbawa z tym?

Edytowane przez TheOutcastedOne
Podziekowanie
Opublikowano
4 godziny temu, TheOutcastedOne napisał:

@Marchwj na guzodus/ezodus 😄 dzieki pobawie sie troche moze ogarne 😄

Dzieki bardzo btw mam jeszcze jedno pytanie czy jak dodam go jakp "ammobp" to bedzie go otwierac co reset bp czy calkiem inna zbawa z tym?

to zależy od skryptu, co chcesz osiągnąć

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Marchwj napisał:

to zależy od skryptu, co chcesz osiągnąć

chodzi mi o to 

Self.CloseContainers()
            wait(200,400)
            Self.OpenMainBackpack(true):OpenChildren({_goldBackpack,true}, {_suppliesBackpack, true}, {_stackBackpack, true}, {_lootBackpack, true}, {_ammokpack, true})
            wait(200,400)

i tu jest problem bo jak dodam w config ammobp 'quiver' to niestety tego nie widzi, jak dodam osobny skrypt ktory podeslales ladnie pieknie otwiera tylko ze i tak "xeno" nie widzi odpowiedniej ilosci ammo :S i tu wlasnie mysl taka czy dalo by rade te dwa skrypty jakos ze soba polaczyc?

Edytowane przez TheOutcastedOne
Opublikowano

To na tym ots można używać kuszy/łuku mając amunicję w bp, nie trzeba mieć na slocie prawo od legów? jak tak to otwórz plecak z ammo, może zadziała wtedy