Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: [300+ M] Lizard City PROBLEM z shooterem.

Dodatkowe informacje: W tym afku shooter nie ma safe mode - nawala wszystkich równo z ava i UE.

Wiecie jak ustawić safe moda do tego shootera? Bradzo łatwo złapac rsa przez to.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bot: XENOBOT

Opis skryptu: wyciąganie itemów z inbox i przekładanie do bp

Dodatkowe informacje: potrzebuje skrypt do wyciągania itemów z inbox i przekładania do bp ale tak, że otwiera kolejne które są w bp do którego wkłada

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: zbieranie itemów z ziemi

Dodatkowe informacje: potrzebuje dwie wersje skryptu do zbierania wszystkich itemów z ziemi jak i wybranych

Opublikowano
Dnia 5.03.2018 o 15:49, xAmigo napisał:

Opis skryptu: Zatrzymanie cavebota gdy na ekranie pojawi się mob o nazwie xyz

Dodatkowe informacje: Jest ktoś w stanie wystrugać skrypt który zatrzyma cavebota w momencie w którym na ekranie pojawi się dany monster?

To jest ukryta treść, proszę

9DCM6pG.gif

1 godzinę temu, bohun3 napisał:

Opis skryptu: zbieranie itemów z ziemi

Dodatkowe informacje: potrzebuje dwie wersje skryptu do zbierania wszystkich itemów z ziemi jak i wybranych

Wpisz itemki w pierwszej linijce:

zcX8Wt5.gif

Opublikowano

Opis skryptu: scrypt na follow

Dodatkowe informacje: bot podąża za postacią na mc nawet jeśli atakuje moby nie pauzuje follow podczas bicia innych

Opublikowano

Profesja: Knight

Opis skryptu: Potrzebuję skryptu na tzw. 'safe exori', czyli jeśli na ekranie bot zobaczy gracza będzie bił z czaru exori hur, nie wiem czy to skrypt czy ustawić można w magic shooterze jakoś, prosiłbym o pomoc

Opublikowano
4 godziny temu, pansuchar napisał:

Opis skryptu: Potrzebuję skryptu na tzw. 'safe exori', czyli jeśli na ekranie bot zobaczy gracza będzie bił z czaru exori hur, nie wiem czy to skrypt czy ustawić można w magic shooterze jakoś, prosiłbym o pomoc

Można ustawić w Magic Shooterze, ale jeżeli ktoś będzie 'skakał na schodach/drabinie itp.' to i tak postać wbije skulla, tego delayu zmian pięter nie ominiesz w żaden sposób.

Opublikowano

Opis skryptu: Mój xenobot po ustawieniu waypointów i lootera nie otwiera bagów znajdujących się w monsterze, jak to ustawić żeby otwierał? Akurat najcenniejszy item znajduje się w bagu :P

Opublikowano

Opis skryptu: Zbieranie wszystkich itemów, które leżą na depo (oprócz kostki) do backpacka w depo. Po zapełnieniu jednego bp, otwiera drugi itd.

Dodatkowe informacje: Ludzie zasypują mi kostkę śmieciowymi itemami, potrzebuję w/w skryptu.

Opublikowano

Opis skryptu: Idz do X,Y, Z, gdy 75 mana potion

Dodatkowe informacje: nPotrzebuje skryptu ktory w momencie posiadania przez postac np. 60 manasow pojdzie w dane miejsce, sprawdzi czy nie ma w poblizu potworow, sprawdzi czy nie jest zatruty(jesli tak to "exana pox"), po sprawdzeniu powyzszych dwoch wylaczy walkera i targeting oraz bedzie probowal sie wylogwac.

Zbieram Minus.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: drakeny wallsy ek 270 

Dodatkowe informacje: aby chodził po schodach bił exori gran ico lub exori ico jak widzi kogoś i wracał do pz gdy zostanie mu 50mana potów a 20supreme

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Marchwj napisał:

Dawałem parę razy, wystarczy przejrzeć parę postów ostatnich ;d

Moglbys mi taki sam skrypt pod exevo gran res sac ???

bo pozmienialem wait itp w tym i  niestety nie dziala

Wszystko DZIALA DZIEKI !!!!!!!

Edytowane przez TaTuSDwX
...
Opublikowano

Bot: ElfBot NG 4.5.4

Opis skryptu: Mystic Flash Attack (Fala) + Double Flash (Fala) + Big Bang canon (Target)
Dlaczego mam z tym problem? Ponieważ Mystic Flash Attack oraz Double Flash to nie są zwykłe Fale.
Mystic Flash Attack puszcza przed siebie jedną falę na wprost lecz następnie pojawiają się falę boczne a sam Double Flash to również same fale boczne a więc chodzi mi o to aby postać się obracała tak aby mogła trafić wszystkim spellami w zaznaczony cel. 

Dodatkowe informacje: https://gyazo.com/b7db014ce801202c301adb1708cfc9dd

Opublikowano

Opis skryptu: hive script west tower

Dodatkowe informacje: potrzebuje skrypta na hive west tower ek 300+nie musi byc full afk 

Opublikowano

Bot: xenobot

Miejsce: yalahar na grim reapery

Profesja: 215 RP

Dodatkowe informacje: chciałbym żeby chodził mi do dp po assasin stars oraz po ultime spirit potiony do shopa :) 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano (edytowane)

Bot: Xenobot

Miejsce: --

Profesja: --

Dodatkowe informacje: Poszukuję ''Shadowhud'', bardzo mi się podobał i kiedyś go miałem, jednak teraz kiedy jest mi potrzebny trafiam tylko na niedziałające linki. Jeżli ktoś go posiada byłbym wdzięczny za udostępnienie.

Ewentualnie gdyby ktoś potrafił wyizolować hud z oficjalnych skryptów do xenobota też bardzo chętnie przygarnę :)

Edytowane przez Chorongie
Opublikowano

Bot: Xeno

Miejsce: zao mury

Profesja: EK

Dodatkowe informacje: :>

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.05.2018 o 01:17, Chorongie napisał:

Miejsce: --

Dodatkowe informacje: Poszukuję ''Shadowhud'', bardzo mi się podobał i kiedyś go miałem, jednak teraz kiedy jest mi potrzebny trafiam tylko na niedziałające linki. Jeżli ktoś go posiada byłbym wdzięczny za udostępnienie.

Ewentualnie gdyby ktoś potrafił wyizolować hud z oficjalnych skryptów do xenobota też bardzo chętnie przygarnę :)

https://pastebin.com/raw/JwgELGpm

masz na pastebin, bo wrzucając w kod to na 1/2 strony się robi.

Edytowane przez pajacerka

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

UP - dzięki wielkie :)

Funkcja: Lootsort

Dodatkowe informacje: Cały skrypt działa jak należy tylko pytanie czy dało by się przerobić ten skrypt w taki sposób aby inbox czytało jako Main backpack?
Z góry dziękuje :)

https://pastebin.com/YZS4Yqa7

Cytat

Funkcja: Lootsort

Dodatkowe informacje: Cały skrypt działa jak należy tylko pytanie czy dało by się przerobić ten skrypt w taki sposób aby inbox czytało jako Main backpack?
Z góry dziękuje :)

https://pastebin.com/YZS4Yqa7

Nie widzę opcji edycji, więc pisze drugi post.

Poradziłem sobie wystarczyło zamienić Main = "Brocade backpack" na Main = "Your inbox"

Na prawdę świetny lootsorter polecam każdemu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Bot Xenobot

Opis skryptu: [RP/EK] yielothax + resp Raging Mage

Dodatkowe informacje: potrzebuje skrypta który bedzie bić yelothaxy i wychodził co jakis czas sprawdzac czy jest mag i go zabijał super byłby full afk ale nie musi byc :)) 

Edytowane przez mleko456