Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 1.08.2014 o 23:09, JestemPolakiem napisał:

Bot:  Blackd Proxy

Opis skryptu: Potrzebuję skryptu, który będzie automatycznie odpowiadał na PW innych ludzi.

Dodatkowe informacje: Chodzi o to, że często zostawiam bota, a na serwerze często spamuje botem o sprzedaży różnych przedmiotów. Chciałbym, aby bot odpisywał automatycznie osobie, która do mnie pisze na PW, że aktualnie mnie nie ma i odpiszę, jak tylko wrócę do domu. Da się zrobić?

Opublikowano

Xenobot

potrzebuje scrypt zeby bil falcon bossy " Preceptor Lazare " "Grand Canon Dominus" i "Grand Commander Soeren"  bo jak daje All Creatures albo "*" to nie dziala samo zaznaczanie tylko musze kliknac zeby bil 

Opublikowano

Xenobot,

Potrzebuje skryptu lua, który otwiera skrzynki z ziemi.

Poszukalem troszke po internecie, ale nie moglem znalesc nic konkretnego. Znalazlem jeden

To jest ukryta treść, proszę

Tyle ze ten skrypt otworzy jednego boxa, poczym sie wylacza. Ewentualnie moze cos zle robie ?

Pozdro.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 27.11.2018 o 18:45, JokerDemoN napisał:

Xenobot

potrzebuje scrypt zeby bil falcon bossy " Preceptor Lazare " "Grand Canon Dominus" i "Grand Commander Soeren"  bo jak daje All Creatures albo "*" to nie dziala samo zaznaczanie tylko musze kliknac zeby bil 

Ciężko wpisać nazwy tych bossów do targetingu aby je zaznaczał?

Edytowane przez Goatee
Opublikowano

Siema, potrzebuję skrypt do blackd proxy, mianowicie chodzi mi o to, aby moja postać dawała exit gdy jakiś gracz o konkretnym nicku jest online, np gdy w mojej vip liście świeci się na zielono, da radę coś takiego zrobić? Z góry dzięki!

Opublikowano
Dnia 15.12.2018 o 09:50, Goatee napisał:

Ciężko wpisać nazwy tych bossów do targetingu aby je zaznaczał?

a myslisz ze nie probowalem tego serio ? -.-   zreszta juz niewazne mam scrypt 

Opublikowano
Dnia 29.12.2018 o 22:25, pajacerka napisał:

Są tu gracze hexery? mam skrypt na kostke(NPC) gra h/l anti martingale. Będzie zainteresowanie to na dniach Wam udostępnie

Po co pytasz, po prostu wrzuć w nowy temat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Potrzebuję skryptu, żeby bot używał Empty GoldFish Bowl z plecaka na ziemi, na której znajduje się złota rybka. I ma spamować cały czas w złotą rybkę póki się nie skończą puste miski na złotą rybkę.

Dodatkowe informacje: < >

Opublikowano

Bot: Xenobot - Masteria

Miejsce: Zao Dragon Lords i drugi Na jakieś hydry wedle uznania osoby która się podejmie :)

Profesja: Knight 150lv.

Dodatkowe informacje: Szukałem takich skryptów Full AFK lecz nie ma ich gotowych na EK, myślałem o zedytowaniu danego z RP na EK, kopiowaniu waypointow itp ale nie znam sie na tyle żeby zrobić to dobrze, z góry dziękuję i czekam na szybką odpowiedź, PS. softów brak więc można ominąć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Bot: Xenobot - potrzebuje skryptu by stawial i poprawial krzaki, i aby przenioslo na dany label refill gdy jedna z postaci pojdzie na refill, i na exana pox albo inny spell zdejmujaCy trucizne gdy stoi w danym miejscu/labelu

Edytowane przez undeadheh
Opublikowano (edytowane)

Bot: <Elfbot NG>

Opis skryptu: <czekanie 1000ms co waypoint>

Dodatkowe informacje: < Chciałbym żeby postać co waypoint (mam ustawione stand) odczekała 1 sekunde po osiągnięciu waypointa i dopiero szła do kolejnego >

Edytowane przez Knevex

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CFmw83t ale nie działa mam hotkeye ale nic nie daja jedynie jeżeli zaznacze potwora to on wtedy bije chce aby sam atakował tak ze on chodzi sobie po mape i je zabija a ja sobie korzystam naprzykład z internetu mam waypoints ustawione i działa https://imgur.com/a/CFmw83t

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: potrzebuje skrypt na tworzenie i zakladanie wand of darkness co 15min

Dodatkowe informacje: <Brak >

Opublikowano (edytowane)

Witam piesze skrypt i buguje mi nie wiem z jakiego powodu. Mam prośbę do 1337 aby wyjaśnili mi  który "end" źle stoi 

:22:53 XenoScript Error:
           Script: PIATEK.lua
           Line #: 213
           Chunk: C:?Users?WIELKI?1?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??PIATEK.lua
           Error: 'end' expected (to close 'if' at line 60) near '<eof>'                  - do jakiej sytuacji do się donosi ? 
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.

213 to ostatnia linia skryptu 

---- ROZWIAZANE PROSZE USUNAC POST ----

Edytowane przez studnia zlo
solved
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam, jestem nowy zarowno tu jak i w botowaniu, poszukuje skryptu, a mianowicie sprawa ma sie tak:

Bot: tibia NG (pod tibie 8.54 jesli ma to znaczenie)

Opis skryptu:  atakuje mobka z targetingu+spella ofc do danej ilosci % hp, nastepnie przerywa atk, uzywa itemku i wznawia atk po jego uzyciu.

Dodatkowe informacje: mysle ze wyzej napisalem dokladnie o co mi chodzi, Probowalem kombinowac laczac skrypty, ale cos mi nie wychodzi typu:

auto 200 if [$monstersaround.5 <= 1 && $target.hppc => 25  say "spell" &&  $target.hppc <= 3] useoncreature 7391 target

Nie wiem kombinowalem na pare sposobow, to akurat jest przyklad, rzecz w tym ze nie wiem jak ogarnac ze ma bic ze spella dopoki nie zbije do przykladowo 10% hp, potem uzyje itema i wznowi atakowanie, albo chociaz jakos to ograniczyc, bo np. ppc => 25] say "spell" w polaczeniu z monster arounds dziala, ale chodzi o to zeby zrobic cos w stylu zamiast targetmonster, dzialalo monsters aroud. ze jak mnie bije 5 mobkow i 5 jest bliskie smierci, to nie uwalil wszystkich na raz.

Edytowane przez lKobraSl
Opublikowano

Bot: <XENOBOT>

Opis skryptu: <gdy ma 10sd i 50gmp wylacza targeting i walkery i czeka na loga/lub daje>

Dodatkowe informacje: <dziekuje za wszelka pomoc  >

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opis skryptu: Potrzebuje całego skryptu na "TeamHunta" (Ed, Sorc, RP, EK)

*Elite Knight wali Exeta Res

*Royal Palladyn wali czary targetowe

*Master Sorcerer wali Czary obszarowe

*Elder Druid Leczy knighta

Dodatkowe informacje: Jak mógłbym prosić, aby konta biegały za sobą na follow i biły wspólnie.

Opublikowano
57 minut temu, MocnyPolaczek napisał:

Opis skryptu: Potrzebuje całego skryptu na "TeamHunta" (Ed, Sorc, RP, EK)

*Elite Knight wali Exeta Res

*Royal Palladyn wali czary targetowe

*Master Sorcerer wali Czary obszarowe

*Elder Druid Leczy knighta

Dodatkowe informacje: Jak mógłbym prosić, aby konta biegały za sobą na follow i biły wspólnie.

Follow możesz tylko dać na nicki postaci

local player = "Nick"

Module.New("AutoFollow", function(module)

for i = CREATURES_LOW, CREATURES_HIGH do

local creature = Creature.GetFromIndex(i)

if creature:isValid() and creature:ID() ~= Self.ID() then

if creature:isOnScreen() and creature:isVisible() and creature:isAlive() and creature:isReachable() then

local name = creature:Name()

if creature:isPlayer() and creature:Name():lower() == player:lower() and not creature:isFollowed() then

creature:Follow()

end

end

end

end

module:Delay(1000)

end)

Tu masz sio

--Advenced script for elder druid who using sio spell for healing friends--

local PercentHPtoHeal = 90 -- PERCENTAGE of health and below to sio party members/war allies
local RandHP = 3 -- Health randomization percentage (over 5% is unnecessary and can cause slow heal times)
local SelfMP = 500 -- Minimum amount of mana to have when using sio (actual mana, not a percentage)
local RandMP = 3 -- Mana randomization percentage (over 5% is unnecessary and can cause slow heal times)
local SelfHP = 700 -- Minimum health to have before using sio (actual health, not a percentage)
local RandHP2 = 3 -- Self health randomization percentage (over 5% is unnecessary and can cause slow heal times)
local HealParty = true -- Heal Party, true/false
local HealWarAllies = true -- HealWarAllies, true/false
local HealWhiteList = true -- Heal White list players, true/false

local WhiteList = {"Player Name 1", "Player Name 2", "Player Name 3", "Player Name 4"} -- names of players to heal as long as "HealWhiteList" is true

-- ! ! ! ! ! ! ! ! ! DO NOT TOUCH BELOW HERE ! ! ! ! ! ! ! ! ! --
function AutoSio()
local PercentHPtoHeal = (PercentHPtoHeal + (math.random((RandHP*-1),RandHP)))
local MPpercent = ((Self.Mana() / Self.MaxMana())*100)
local HPpercent = ((Self.Health() / Self.MaxHealth())*100)
local SelfMP = (((SelfMP / Self.MaxMana())*100) + (math.random((RandMP*-1),RandMP)))
local SelfHP = (((SelfHP / Self.MaxHealth())*100) + (math.random((RandHP2*-1),RandHP2)))
local mob = Self.GetSpectators(false)
for i = 1, #mob do
if mob:isPlayer() then
playername = mob:Name()
AfriendPos = mob:Position()
if (HealWarAllies and mob:isWarAlly()) or (HealParty and mob:isPartyMember()) or (HealWhiteList and table.find(WhiteList, playername, false)) then
if (mob:HealthPercent() <= PercentHPtoHeal) and (MPpercent >= SelfMP) and (HPpercent >= SelfHP) and (Self.DistanceFromPosition(AfriendPos.x, AfriendPos.y, AfriendPos.z) <= 7) and (Self.Position().z == AfriendPos.z) then
Self.Cast("exura sio ""..playername, 140)
wait(800,900)
break
end
end
end
end
end
while true do
AutoSio()
wait(100,125)
end

exeta res

while (true) do Self.Cast("exeta res") end

a obszarówki ogarnij sobie w targetingu

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

Opublikowano

Opis skryptu: Szukam skryptu do huda który wyświetlałby licznik z cooldownem czaru np. castuje summona > bot pokazuje ile czasu zostało do kolejnego summona.