Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o skrypt dla EK'a.

Sea serpenty "North" w svar :) 

Oraz czy ktoś posiada skrypta na rosha? Potrzebny mi tylko plik z lootem..

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

BOT Xeno

Skrypt 1.Po zabiciu moba/mobow dookoła zatrzymanie walkera naładowanie many do x po naładowaniu ponowne włączenie walkera
Skrypt 2.Korzystanie z czarów haste (utani tempo hur,utani hur etc" gdy jest włączony walker (nie bije mobow tylko biegnie swobodnie)

Najlepiej jak oba skrypty będą oddzielnie 

Edytowane przez Zeqter
Opublikowano
Dnia 25.05.2017 o 14:09, Panie Polej napisał:

a jak będzie blisko, lub na ekranie to od razu alarm daje Tibia.

Jeżeli postać nie wpisana na white-liste pojawi się na ekranie to włączy się alarm.

To jest ukryta treść, proszę

alarm.gif

Dnia 28.05.2017 o 22:30, Pavlusek napisał:

Prosiłbym o skrypt dla EK'a.

Sea serpenty "North" w svar :) 

Oraz czy ktoś posiada skrypta na rosha? Potrzebny mi tylko plik z lootem..

A co to za problem pobrać np. Solid Scripty, otworzyć notatnikiem i przekopiować część z lootingiem do swojego skryptu?

Zrobię to za ciebie, łap:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot: <Xenobot>

Opis skryptu: <Magic Level Trainer Full afk przy npc>

Dodatkowe informacje: <potrzebuje full afk magic lvl trainer + kupowanie potionow od npc >

Opublikowano
40 minut temu, exeq napisał:

Opis skryptu: <Magic Level Trainer Full afk przy npc>

Dodatkowe informacje: <potrzebuje full afk magic lvl trainer + kupowanie potionow od npc >

Cytat

--						[[ SETTINGS START ]]
local MinMana = 5 -- Amount to buy new potions
local MaxMana = 10 -- Amount to buy up to
local MinCash = 1100 -- Stops is below x gps
local ManaName = "mana potion" -- Name of your mana potion
--						[[ SETTINGS END ]]
function Self.ManaPercent()
local x = math.ceil(math.abs(Self.Mana() / (Self.MaxMana() * 0.01)))
return x
end

function BuyItems(item, count)
wait(900, 1200)
if (Self.ItemCount(item) < count) then
Self.ShopBuyItem(item, (count-Self.ItemCount(item)))
wait(200, 500)
end
end

Module.New('ManaTrain', function(module)
if (Self.ItemCount(Item.GetID(ManaName)) <= MinMana) and (Self.Money() >= MinCash) then
Self.SayToNpc({"hi", "trade"}, 65)
BuyItems(Item.GetID(ManaName), MaxMana)
wait(500)
Self.SayToNpc("bye")
end
module:Delay(1500)
end)

ihkibyc.gif

Daje po raz setny, czasem warto przejrzeć parę stron wstecz.

Opublikowano

Opis skryptu: <Looter >

Dodatkowe informacje: <potrzebuje takiego lootera gdy sam recznie otwieram ciała potworków zbiera mi wybrane itemy >

Opublikowano
32 minuty temu, exeq napisał:

Dodatkowe informacje: <potrzebuje takiego lootera gdy sam recznie otwieram ciała potworków zbiera mi wybrane itemy >

Serio? Zobacz 6 postów wyżej, jest dokładnie ten skrypt, o który prosisz.

Opublikowano
Dnia 12.06.2017 o 20:22, exeq napisał:

tam gdzie masz ( BP= "jewelled backpack" ) ustawiasz sobie jaki chcesz

LIST = {}

w tej tabeli sobie wprowadzasz jakie itemki chcesz, aby Ci zbierał jak sobie otworzysz ciało. Pamiętaj tylko że jak wrzucisz np. 100 itemków do tabeli to skrypt może nie wszystkie rzeczy Ci podnosić, także polecam 'rozłożenie' loota na np. 2 skrypty do różnych backpacków :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Bot: Windbot

Poszukuję skryptów dla knightów na facc makery żeby postawić na kilka światów [te które działają w 100%]: Thais Collector, Thais Honeycomb colletor, Venore Coryms, Thais Undeads -2, -3, -1, i coś jeszcze jak macie działającego :D

Windbot

Skrypt: auto looter, który działa tak szybko jak w xenobocie

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bot: Magebot

Opis skryptu: Bot rzuci MW w 1 wolny sqm obok mnie, jak nie bedzie gracza mw czy grava , wiec jesli otoczy mnie 8 osob i 1 odejdzie to bot rzuci mw w jego miejsce tak samo z mw i gravem ze jesli jestem zablokowany i zrobi sie wolne miejsce obok mnie to bot rzuci mw

Opublikowano
Dnia 12.06.2017 o 20:03, Marchwj napisał:

Daje po raz setny, czasem warto przejrzeć parę stron wstecz.

ten skrypt na magic level co wrzuciłeś to mi nie działa kupuje mana potiony ale nie spamuje exury vity i utana vid 

Opis skryptu: <Walker+depotiser >

Dodatkowe informacje: <potrzebuje skryptu na warlocki/infernalisty yalahar magician east -2 plus depotiser/mana/sd buyer >

Opublikowano
6 minut temu, exeq napisał:

ten skrypt na magic level co wrzuciłeś to mi nie działa kupuje mana potiony ale nie spamuje exury vity i utana vid 

Bo to ustawiasz przez GUI bota. Zakładka Support.

Opublikowano
6 minut temu, Marchwj napisał:

Bo to ustawiasz przez GUI bota. Zakładka Support.

o To chodzi że w support nie ma takiego efektu jak przez config bo spamuje albo exure vite albo utana vid a widzialem ze ludzie stoją spamuja i exure i utane co chwile a przez support tak sie nie da

Opublikowano

No jak się nie da kolego? Ustawiasz, żeby pisało utana vid gdy ma więcej niż 200 many a potowanie ustawiasz gdy ma mniej niż 100 many, trudne? Trzeba trochę pomyśleć trochę.

Opublikowano
4 minuty temu, Marchwj napisał:

No jak się nie da kolego? Ustawiasz, żeby pisało utana vid gdy ma więcej niż 200 many a potowanie ustawiasz gdy ma mniej niż 100 many, trudne? Trzeba trochę pomyśleć trochę.

Nie rozumiesz ... 1 czar będzie używać a chce ze by dwa używał bot ale w supporcie się tak nie da ustawić. btw. na utana vid jest cooldown wiekszy niz na exure dlatego chce by w miedzy czasie gdy puści utana vid spamował też exura vita.

Dodatkowe informacje: <potrzebuje skryptu na warlocki/infernalisty yalahar magician east -2 plus depotiser/mana/sd buyer >

Opublikowano
22 godziny temu, exeq napisał:

dlatego chce by w miedzy czasie gdy puści utana vid spamował też exura vita.

Spamuje czary które wpiszesz, gdy ma więcej niż podana przez Ciebie wartość many. Potowanie ustaw przez gui.

Opublikowano (edytowane)

Dodatkowe informacje: <potrzebuje skryptu na Cyclops/ coś na 39lvl Knight FACC Skille 66/65 EQ: Royal helmet, crown armor, fire axe, demon shield, knight legs, steel boots>

Z góry dziękuje :)

Edytowane przez matixus1996
Opublikowano

Dodatkowe informacje: <demony na goromie lub asylum/heliar na hexerze 250ek+>

Opublikowano

Dodatkowe informacje: <yalahar grim reapery cemetery dla 270rp> ktoś posiada może?

Opublikowano
Dnia 14.06.2017 o 13:41, pajacerka napisał:

tam gdzie masz ( BP= "jewelled backpack" ) ustawiasz sobie jaki chcesz

LIST = {}

w tej tabeli sobie wprowadzasz jakie itemki chcesz, aby Ci zbierał jak sobie otworzysz ciało. Pamiętaj tylko że jak wrzucisz np. 100 itemków do tabeli to skrypt może nie wszystkie rzeczy Ci podnosić, także polecam 'rozłożenie' loota na np. 2 skrypty do różnych backpacków :)

Ktoś mi powie jak dodać tutaj drugi backpack ??

Opublikowano
48 minut temu, exeq napisał:

Ktoś mi powie jak dodać tutaj drugi backpack ??

możesz wziąć ten skrypt i zapisać jako 2 lua ze zmienionym bp i itemkami :)

Opublikowano

Bot: xenobot

Opis skryptu: potrzebuje skryptu (nie na label), ktory bedzie wylaczal targeting i looter, gdy bede mial x capa.

Dodatkowe informacje: mam skrypt z labelem, ktory sprawdza pod koniec wpt ile ma capa, ale problem w tym, ze jesli bot nie bedzie mial capa na item przed labelem sprawdzajacym, to sie zatrzyma przy ciele potworka i do labelu nie dojdzie. Potrzebny mi wiec skrypt na wylaczanie targetingu i lootera, wtedy jesli bot nie bedzie mial capa, to nie bedzie bil potworkow tylko dojdzie do labela sprawdzajacego i wyjdzie z respa.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 1.07.2017 o 22:55, jmoriarty napisał:

Bot: xenobot

Opis skryptu: potrzebuje skryptu (nie na label), ktory bedzie wylaczal targeting i looter, gdy bede mial x capa.

Dodatkowe informacje: mam skrypt z labelem, ktory sprawdza pod koniec wpt ile ma capa, ale problem w tym, ze jesli bot nie bedzie mial capa na item przed labelem sprawdzajacym, to sie zatrzyma przy ciele potworka i do labelu nie dojdzie. Potrzebny mi wiec skrypt na wylaczanie targetingu i lootera, wtedy jesli bot nie bedzie mial capa, to nie bedzie bil potworkow tylko dojdzie do labela sprawdzajacego i wyjdzie z respa.

Nie wiem czy przemyślałeś sytuacje, w której postać będzie obkupiona w potiony/jedzenie itp. i przyjdzie na respa ze skryptem, który chcesz dostać. Spowoduje to tylko to, że będzie biegał po respie i będzie się wastował dopóki nie osiągnie wystarczającego capa żeby włączył Targeting a być może będzie latał w kółko na respa, zrobi check i wyjdzie. Moim zdaniem lepszym sposobem będzie skrypt, który wyłączy Ci sam looter poniżej X capa a targeting będzie dalej włączony, z tego względu że jeżeli np. byś się gdzieś po drodze 'trapnął w potworach' to  mogłyby Cie zwastować.

Jeżeli jednak chcesz skrypt, o który prosiłeś to wrzucam go poniżej 

Edytowane przez pajacerka