Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bot: XenoBot

Opis: Potrzebuje skryptu który będzie działał na zasadzie, że jak ktoś do mnie napisze wiadomość to bot odpisz np. Nie ma mnie przy komputerze, jak odczytam tą wiadomość odpiszę"

Z góry dzięki :)
@Marchwj

Edytowane przez MongooseHere
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potrzebuje skrypt na Auto Follow - niech biega po schodach za daną postacią, jak da rade to po drabinach :D no i ogólnie niech biega na powierzchni. :D

Za pomoc będzie +++

Opublikowano

Xenobot - Skrypt na pisanie co kilka sekund danej frazy na Local Chacie + Advertising co 2 minuty.

Nie da się ustawić, żeby pisał na innym kanale niż local/npcs. Po prostu nie ma odpowiedniego parametru, zresztą zobacz Self.Speak.

Łap skrypt na pisanie na local chacie, użyłem Self.Yell, żeby było pisane z capsem (dalszy zasięg widzenia w Tibii).

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

@Marchwj

Czy mógłbyś podrzucić wszystkie scripty scripty pod xenobota jakie posiadasz?

Wszystkich jakie mam Ci nie wyślę, sorry.

Ew. tylko Knightowe (solid scripts, pandX, etc.)

SolidScripts | Skan

Dziękuję dobry człowieku, jesteś dobry dla mnie.

Ogólnie przelurowałem część forum i wszystko co wrzucałeś na speedy.sh wygasło

Edytowane przez Yun-Seong
Opublikowano

Dziękuję dobry człowieku, jesteś dobry dla mnie.

Ogólnie przelurowałem część forum i wszystko co wrzucałeś na speedy.sh wygasło

Niestety, też mi przykro, bo formata robiłem i tego nigdzie więcej nie zapisałem ;/

Bot: XENO

Skrypt Przenoszenie itemow z dp do bp

Edytuj pod siebie, nazwę plecaka i itemek, wpisujesz nazwę w cudzysłowie.

9d8XBf5.gif

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Gra w kasynie ze sposobem podwajania betu po przegranej

Dodatkowe informacje: Skrypt na Hexerę, jeżeli ktoś ma owy skrypt, a tak bardzo nie chce udostępnić go za darmo, to możemy się dogadać o jego cenie.. ( Kontakt tu pw na forum/ msg Yung Christ na Hexerze

.

Opublikowano

Opis skryptu: Coś dla 50+ palla facc

Dodatkowe informacje: zależy mi na dobrym expie. Może być waste. Skille dobre, eq dobre. Aktualnie boce z wyłączonym lootingiem.

reklama

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Szukam skryptu do wbijania mlvlu

Dodatkowe informacje: Obojętnie jakie miasto ,fajnie by było jakby skrypt sam kupował manasy i stał obok npc i castował utana vid+exure vite. Jeżeli ktoś ma taki ,że stoi przy depo ,spamuje utana vid i exurke i wyciąga z depo manaski to również poproszę!

Dziękuję z góry!:)

Opublikowano

Dodatkowe informacje: zależy mi na dobrym expie. Może być waste. Skille dobre, eq dobre. Aktualnie boce z wyłączonym lootingiem.

Poszukaj tutaj, albo tutaj.

Dodatkowe informacje: Obojętnie jakie miasto ,fajnie by było jakby skrypt sam kupował manasy i stał obok npc i castował utana vid+exure vite. Jeżeli ktoś ma taki ,że stoi przy depo ,spamuje utana vid i exurke i wyciąga z depo manaski to również poproszę!

Dziękuję z góry! :)

Łap skrypt na stanie koło npc i kupowanie manasów, gdy będziesz miał poniżej x, skonfiguruj pod siebie i będzie śmigać. Oczywiście picie potków, jak i spamowanie czarem ustawiasz w zakładce support. Jeżeli wolisz taki z depo, to napisz :)

ihkibyc.gif

Bot: Elfbot

Opis skryptu: Skrypt który automatycznie obraca się głową do targetu i bije z wave !

Dodatkowe informacje:  -

Wystarczy w targetingu ustawić jak ja na screenie:

shzxlYC.png

Opublikowano

Poszukaj tutaj, albo tutaj.

Dziękuję z góry! :)

Łap skrypt na stanie koło npc i kupowanie manasów, gdy będziesz miał poniżej x, skonfiguruj pod siebie i będzie śmigać. Oczywiście picie potków, jak i spamowanie czarem ustawiasz w zakładce support. Jeżeli wolisz taki z depo, to napisz :)

ihkibyc.gif

Dziękuję ,sprawdzę :))

Opublikowano

Xenobot:

Skrypt na wychodzenie ze starego rooka (tego wielkiego nie ten co na RL teraz jest :D)  - wystarczy żeby po zalogowaniu biegł na raty expił tam do 8 levela po czym wyszedł na powierzchnie, poszedł do NPC, napisał do niego HI, yes, Venore, Yes, Paladin Yes. Najlepiej jakby można było ustawić, wybieranie i zmienianie profesji którą ma napisać. Nie musi nic zbierać, nie musi nic jeść, tylko niech expi :D

Za pomoc będzie +++

Opublikowano

Xenobot:

Skrypt na wychodzenie ze starego rooka (tego wielkiego nie ten co na RL teraz jest :D)  - wystarczy żeby po zalogowaniu biegł na raty expił tam do 8 levela po czym wyszedł na powierzchnie, poszedł do NPC, napisał do niego HI, yes, Venore, Yes, Paladin Yes. Najlepiej jakby można było ustawić, wybieranie i zmienianie profesji którą ma napisać. Nie musi nic zbierać, nie musi nic jeść, tylko niech expi :D

Za pomoc będzie +++

Nie ma takiego i nigdy nie było, jak już to na Dawnport.

Opublikowano

Miejsce: Roshamuul (początek, te małe mordki+silencery poziomy +1 i +2, może być też 0 tam po prawo ale żeby nie wchodził na te duże mordki)

Profesja: EK

Dodatkowe informacje: Zależy mi żeby był full AFK i wracał po poty itp... najlepienie do Thais bo tam PK tylko np Yalahar. Poty mogą być Supreme ale to sobie najwyżej sam ustawie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CHętnie przygarnę jakieś skrypty na Farmine dla 120-150 EK Gdyby ktoś miał to chętny jestem, postaram się jakoś odwdzięczyć.

Nie napisałeś jaki bot, jeżeli Xeno to w SolidScriptach masz na Killer Caimany koło Farmine.

Opublikowano

Miejsce: Roshamuul (początek, te małe mordki+silencery poziomy +1 i +2, może być też 0 tam po prawo ale żeby nie wchodził na te duże mordki)

Profesja: EK

Dodatkowe informacje: Zależy mi żeby był full AFK i wracał po poty itp... najlepienie do Thais bo tam PK tylko np Yalahar. Poty mogą być Supreme ale to sobie najwyżej sam ustawie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png