Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o skrypty/waypointy/caveboty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stealth ringów z DP oraz ich zakladanie !

Zakłada ringa gdy się skończy, w 2 linijce wpisz nazwę plecaka z pierścionkami. Oczywiście wszystko w nowym pliku lua. Reszta - przerabianie całego skryptu, jest zbyt czasochłonna, jak pisałem na gg.

To jest ukryta treść, proszę

Shl0Uof.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Dziala super :)

Moge zrobic update do Tibi 11? ze wzgledu na to ze nie widze na 10 tutaj prey... nie bedzie to mialo wplywu na bota ?

Edytowane przez MargaS

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bot: Xenobot

Opis skryptu: Szukam skryptu do expa 2 eków w MC. Otóż 1 ek jest dużo szybszy od drugiego i tak no zanim 1 dojdzie to drugi all ubije xD. Ma ktoś coś takiego żeby 2 eków poruszało się mniej wiecej obok siebie i nie wchodzili sobie zbytnio pod exori?

Dodatkowe informacje: --

Dziękuję z góry :)

Opublikowano

Opis skryptu: Szukam skryptu do expa 2 eków w MC. Otóż 1 ek jest dużo szybszy od drugiego i tak no zanim 1 dojdzie to drugi all ubije xD. Ma ktoś coś takiego żeby 2 eków poruszało się mniej wiecej obok siebie i nie wchodzili sobie zbytnio pod exori?

Na obu postaciach odpal ten sam skrypt, z tym że na jednej trochę później :)

Opublikowano

Na obu postaciach odpal ten sam skrypt, z tym że na jednej trochę później :)

Niee no i tak w pewnym momencie się rozbiegają , coś się zrespi jednemu wolniejszemu , potem się spotkają gdzieś i tak w kółko ;dd Ja tu szukam team-play'u :D I żeby się odsuwali od siebie od exori bo trochę jeden na pyre dostaje xD

Opublikowano

Bot: xenobot

Miejsce:  Rottin Wood and the Married Men Quest chodzi mi dokładnie żeby ja się luguje zaznaczam tego i potem sam chodzi pisze i wylogujie sięna końcu

Profesja: <Tutaj piszemy jaką mamy profesję>

76561198046924593.png
Opublikowano

Opis: Potrzebuje skryptu który będzie używał rusty remover po lootnięciu rusty armor!. Dokładniej, expie na Fury i chciałbym żeby używał removera na armorach do achievementa!

Opublikowano

Opis: Potrzebuje skryptu który będzie używał rusty remover po lootnięciu rusty armor!. Dokładniej, expie na Fury i chciałbym żeby używał removera na armorach do achievementa!

Działa, testowałem. Wywala śmieciowe itemy a te dobre zostawia (do zmieniania w configu).

do pokazania zmieniłem lootera, żeby nagrać - po zmianie lootingu wszystko będzie się robiło samo)

rfjGty3.gif

Opublikowano

Bot:  XenoBot

Opis skryptu: Wyciąganie wszystkich itemków z poczty i wrzucanie ich do założonego plecaka tak aby był full cap 

Dodatkowe informacje: Najlepiej gdyby była możliwość zmiany limitu minimalnego capa 

Opublikowano

Opis skryptu: na pewien label w walkerze rob czar utana vid i exana pox

Dodatkowe informacje: potrzebuje, aby bot wychodzac z expa, wrzucal ów dwa czary 

Opublikowano

Opis skryptu: na pewien label w walkerze rob czar utana vid i exana pox

Dodatkowe informacje: potrzebuje, aby bot wychodzac z expa, wrzucal ów dwa czary 

Można to zrobić w bardzo prosty sposób bez żadnych dodatkowych linijek w lua w następujący sposób:

Dodajesz do wpt script w ten sposób L9ThyG8.png wpisując w to okienko, które wyskoczy:  Self.Say("exana pox")  i następnie to samo z Self.Say("utana vid"). [wielkośc liter ma znaczenie - self.say nie zadziała]

Jeżeli jednak wolisz to mieć w lua z użyciem if labelName to napisz :)

eBhenty.gif

Opublikowano

Bot: XENOBOT

Opis skryptu: Skrypt po zalogowaniu na inną postać/chara automatycznie od nowa uruchomi walker.

Dodatkowe Informacje: Skrypt ma na celu wspomóc mnie w bieganiu po tinderboxy na Hexerze ;_;

Opublikowano

Bot: XENOBOT

Opis skryptu: Skrypt automatycznie odbierze TinderBoxa z kości poprzez kliknięcie na niego prawym przyciskiem myszy.

Opublikowano

Opis skryptu: Skrypt po zalogowaniu na inną postać/chara automatycznie od nowa uruchomi walker.

Dodatkowe Informacje: Skrypt ma na celu wspomóc mnie w bieganiu po tinderboxy na Hexerze ;_;

Hmm, może spróbuj tak:

Jeżeli postać nie będzie się ruszała przez 15 sekund (możesz zmienić na 3, ale wtedy nie możesz się zatrzymywać nigdzie w drodze) to wczyta ustawienia, które podasz w 3 linijce od dołu.

Opis skryptu: Skrypt automatycznie odbierze TinderBoxa z kości poprzez kliknięcie na niego prawym przyciskiem myszy.

Mógłbyś podać ID tego Tinder Boxa?

Opublikowano

Hmm, może spróbuj tak:

Jeżeli postać nie będzie się ruszała przez 15 sekund (możesz zmienić na 3, ale wtedy nie możesz się zatrzymywać nigdzie w drodze) to wczyta ustawienia, które podasz w 3 linijce od dołu.

Mógłbyś podać ID tego Tinder Boxa?

Niestety go nie posiadam ;/ Moge podać zaraz id kości z których sie odbiera tinder boxa

Opublikowano
Niestety go nie posiadam ;/ Moge podać zaraz id kości z których sie odbiera tinder boxa

Co mi po tym, muszę znać ID tej kratki, którą trzeba kliknąć, żeby Ci pomóc. ID możesz zdobyć przez kliknięcie look na ten item, ale najpierw zaznacz w XenoBocie opcję Look IDs - CMSJWQX.png

Opublikowano

Niee nie trzeba po prostu kliknąć tylko prawym przyciskiem myszy

Id tych kości to 4285 je sie klika prawym i do plecaka jest tinder box