Marchwj Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) No witam, udostępnię Wam parę skryptów dobrych na cashmakery. Skrypty robiłem sam (full afki są od @rafaeru) bociłem na nich parędziesiąt kilkaset!? godzin. Nie wszystkie są full afk, ale mając spory zapas fooda można lecieć 24/7. Oczywiście zakładkę Support sobie zmieńcie pod siebie. Wiem, że niedługo XenoBot nie będzie działać na RL, ale na pewno komuś się przyda na ots'ach typu Hexera, Furora #1 Waspy [Ab'Dendriel] Full afk: Poziom: 8+ Profesja: każda Eq: z rooka Exp: 3k-9k/h Plecaki: główny wystarczy Potwory: Profit: 7-11/h Pobierz | Skan #2 Waspy [Thais] Full afk: Poziom: 8+ Profesja: każda Eq: z rooka Exp: 3k-7k/h Plecaki: główny wystarczy Potwory: Profit: 5-10/h Pobierz | Skan #3 Cyklopy [Mount Sternum] Full afk: Poziom: 45+ Profesja: knight Exp: 20k-40k/h Eq: minimum knight set Plecaki: główny a w nim 3 inne (kolor bez znaczenia)[w trzecim plecak w plecaku itd. na złoto] Potwory: Profit: 7-15/h, ,,,, Pobierz | Skan #4 Swamp Trolle [Venore] Full afk: Poziom: 8+ Profesja: każda Eq: z rooka Exp: 2k-8k/h Plecaki: główny wystarczy, w nim następny itd. Potwory: Profit: ,, Pobierz | Skan #5 Amazonki [Carlin] Full afk: Poziom: 25+ Profesja: knight Eq: plate set Exp: 15-25k/h Plecaki: główny, w nim następnym itd. Potwory: Profit: Pobierz | Skan #6 Amazonki [Venore] Full afk: [wszystko do ustawienia w pliku lua] Poziom: 25+ Profesja: knight Eq: plate set Exp: 25-35k/h Plecaki: główny - pomarańczowy, czerwony - na złoto Potwory: Profit: Pobierz | Skan #7 Peninsula [Ankrahmun] Full afk: [wszystko do ustawienia w pliku lua] Poziom: 14+ Profesja: sorcerer/druid Eq: plate set Exp: 17-22k/h Plecaki: główny - pomarańczowy, czerwony - na złoto Potwory: Profit: Pobierz | Skan #8 Earth Elemental [Edron] Full afk: [wszystko do ustawienia w pliku lua] Poziom: 33+ Profesja: sorcerer Eq: terra set Exp: 80-110k/h Plecaki: główny - czerwony, pomarańczowy - na złoto Potwory: Profit: Pobierz | Skan #9 Dragony [Venore] Full afk: Poziom: 60+ Profesja: knight Eq: knight set Exp: 50-100k/h Plecaki: główny a w nim plecak w plecaku Potwory: Profit: Pobierz | Skan #10 Piraty [Yalahar] Full afk: [wszystko do ustawienia w pliku lua] Poziom: 60+ Profesja: knight Eq: knight set + Exp: 50-80k/h Plecaki: [zobacz w pliku lua] Potwory: Profit: Pobierz | Skan ????? [?????] napisz w poście na co byś chciał skrypt a postaram się zrobić Na razie tyle, będę dodawał nowe skrypciki Jeżeli ktoś chce się odwdzięczyć czy coś to może wysłać coś w Tibii parcelem/bankiem/Tibia Coinsami na postać Marchwj (Secura), albo po prostu kliknij Minimapki stąd- http://tibiopedia.pl/maps/tibiaZdjęcia loota i potworów stąd - http://www.tibia-wiki.net/wiki/Main_Page Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Marchwj Riau, DamixXx0101, MPCpiotr i 13 innych 16 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Bardzo dobre skrypty, dzięki za udostępnienie Odnośnik do komentarza
krzychalo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wydaje mi się że, Tibia 10 pozostanie jeszcze długi czas z nami ( oby ) każdy narzeka na niestabilność i lagi na 11 ( . Y . ) Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wydaje mi się że, Tibia 10 pozostanie jeszcze długi czas z nami ( oby ) każdy narzeka na niestabilność i lagi na 11 Oby Możecie pisać w tym temacie na co byście chcieli skrypty Odnośnik do komentarza
Kacapek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Masz może skrypt na OF zewnątrz. Taki dla low lvl? @Edit Najlepiej dla pallka ale jak masz dla knighta to sam jakoś przerobię. Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Kacapek reklama Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Masz może skrypt na OF zewnątrz. Taki dla low lvl? @Edit Najlepiej dla pallka ale jak masz dla knighta to sam jakoś przerobię. Zrobię w wolnym czasie + dodam full afki od @rafaeru! Odnośnik do komentarza
Guanabanan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) ja chetnie otrzymam skrypt na terramity czy inna miejscowke gdzie mozna zarobic na ok 50lvlu PALKIEM Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Guanabanan Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dodałem Amazonki ja chetnie otrzymam skrypt na terramity czy inna miejscowke gdzie mozna zarobic na ok 50lvlu PALKIEM Które? Zao czy Ankh? Odnośnik do komentarza
assocati Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Miałbyś może jakiś skrypt na exp dla Knighta 30 lvl na facc ? Oprócz amazonek z Carlin. Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Miałbyś może jakiś skrypt na exp dla Knighta 30 lvl na facc ? Oprócz amazonek z Carlin. Z góry dzięki ! Na cyklopach dasz radę z dobrym eq. Nie mam pomysłu na co, Elvenbane? Odnośnik do komentarza
assocati Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Miałbyś może jakiś skrypt na exp dla Knighta 30 lvl na facc ? Oprócz amazonek z Carlin. Z góry dzięki ! Na cyklopach dasz radę z dobrym eq. Nie mam pomysłu na co, Elvenbane? Mógłbyś podrzucić ten skrypt na Elvenbane ? Faktycznie spróbuje również na cyklopach w Thais. Odnośnik do komentarza
Guanabanan Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Dodałem Amazonki ja chetnie otrzymam skrypt na terramity czy inna miejscowke gdzie mozna zarobic na ok 50lvlu PALKIEM Które? Zao czy Ankh? Na ankh duzo ludzi chodzi, to moze byc zao jesli tych termitkow troche tam jest:) Ew inna miejscowka gdzie idzie zarobic okolice 60lvl Chetnie przytulibym tez skrypt, który pozwoli na szybki exp przy 0 waste Oczywiście w oby przypadkach myślę o afk 100% Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Guanabanan Odnośnik do komentarza
krzychalo Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 a masz moze na minotaury na kazo i mintwallin, albo rotwormy venore? ( . Y . ) Odnośnik do komentarza
Guanabanan Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 A może masz jakiś poradnik jak pisać własne skrypty? Bo podejrzewam że nie jest to jakieś mega trudne i mógłbym coś swojego zrobić Odnośnik do komentarza
mate606 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) A może masz jakiś poradnik jak pisać własne skrypty? Bo podejrzewam że nie jest to jakieś mega trudne i mógłbym coś swojego zrobić http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial/#entry9478653 BTW. Podaje skrypta mojej roboty. START AB DEPO. Miejsce: Dragon Lair przy Dwarf Bridge Lvl: 80+ Exp: 40-45k/h Profit: 5-10k/h Full afk ale wymaga delikatnych poprawek w script.lua . LINK: https://www.mediafire.com/?yqr7nhwns6w1ycq SKAN: https://virustotal.com/pl/file/091badc6e8ce4fb6758a93f9334450d4d69cf503e57f28e20dafb7b344830c43/analysis/1483637999/ Jak jakieś zastrzeżenia itp to priv, jak ktoś chciałby poratować goldem to też się nie obrażę - Sir Honderer (Secura) Posiadam jeszcze wiele miejscówek na mniejsze lvl na faccu (+- do 60) także piszcie co potrzeba. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez mate606 assocati 1 Odnośnik do komentarza
Guanabanan Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A może masz jakiś poradnik jak pisać własne skrypty? Bo podejrzewam że nie jest to jakieś mega trudne i mógłbym coś swojego zrobić http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial/#entry9478653 To jest aktualne od 2013 roku? oO Odnośnik do komentarza
mate606 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja na podstawie tego wszystkie skrypty robiłem. Działa w 100% Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 To jest aktualne od 2013 roku? oO Dokumentacja XenoBota się nie zmienia, najwyżej dodają nowe funkcje, więc jak najbardziej działa. Jak jakieś zastrzeżenia itp to priv, jak ktoś chciałby poratować goldem to też się nie obrażę - Sir Honderer (Secura) To nie temat od tego, ale niech Ci będzie Posiadam jeszcze wiele miejscówek na mniejsze lvl na faccu (+- do 60) także piszcie co potrzeba. Wyślij mi jak możesz na pw, dodam je tutaj w pierwszym poście assocati 1 Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dodałem full afka od @rafaeru na AC. @assocati tam będziesz miał git 30 knightem assocati 1 Odnośnik do komentarza
assocati Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Dodałem full afka od @rafaeru na AC. @assocati tam będziesz miał git 30 knightem Dzięki Teraz już z 30 knighta, zrobił się 44 i tak się zastanawiam gdzie bocić na tym lvlu na facu. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez assocati Odnośnik do komentarza
krzychalo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) elfy venore chyba beda najlepsze nawet jak sie pali forteca niema waste i 30k/h expa jest ale na amazon camp bedziesz mial sporo wiekszy profit Edytowane 7 Stycznia 2017 przez krzychalo assocati i magram12 2 ( . Y . ) Odnośnik do komentarza
mate606 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Od 50 lvla możesz iść na wejście na POI. Ghoule + kilka ds . Lvl i hajs lecą jak szalone. Odnośnik do komentarza
assocati Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Od 50 lvla możesz iść na wejście na POI. Ghoule + kilka ds . Lvl i hajs lecą jak szalone. Masz może skrypt do xeno ? Testuje skrypt Amazon Venore od @rafaeru i po około godzinie postać idzie sama do depo zostawia itemu i wpłaca kasę do banku, czy można jakoś usunąć tą czynność, żeby postać nie wychodziła z expowiska ? Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Testuje skrypt Amazon Venore od @rafaeru i po około godzinie postać idzie sama do depo zostawia itemu i wpłaca kasę do banku, czy można jakoś usunąć tą czynność, żeby postać nie wychodziła z expowiska ? Zmień w configu, wychodzi bo nie masz capa/potów. Odnośnik do komentarza
assocati Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Testuje skrypt Amazon Venore od @rafaeru i po około godzinie postać idzie sama do depo zostawia itemu i wpłaca kasę do banku, czy można jakoś usunąć tą czynność, żeby postać nie wychodziła z expowiska ? Zmień w configu, wychodzi bo nie masz capa/potów. W jaki sposób otworzyć ten plik ? Co tam zmienić ? Nigdy nie przerabiałem tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Marchwj,
0 reakcji
Pokaż odpowiedź