Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy z EULA uda się ten serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tak to chce odnich kase abym utrzymał server. Po 2 210zł mam płacic jak ojciec zarabioa 2100 gdzie 75% na oplaty i ciuchy rezta paliwo i jedzenie. Notch nie myśli o tym

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak tak to chce odnich kase abym utrzymał server. Po 2 210zł mam płacic jak ojciec zarabioa 2100 gdzie 75% na oplaty i ciuchy rezta paliwo i jedzenie. Notch nie myśli o tym

Po takim nastawioeniu twój serwer już można zaliczyć do #niewypałów. Ile jest serwerów na którym masz tylko peta, /tpa /spawn i vipy schodzą jak świeże bułeczki? Serwer paywin w tym przypadku twój, nie ma sensu, już lepiej iść na zwykłe pvp. Powodzenia i wszystkiego nie najlepszego.

Opublikowano

ja jakoś wykombinuje [nie kradziez] nie patne vipy ale sie jakoś uda

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Ktoś wie może czy shopy mineplexu (a?) i hypixela są już zgodne z EULA?

POoddali sie im juz 3 dni temu

Opublikowano

Hypixel/Mineplex do jutra maja czas zmienic sklepiki, i jeżeli tego nie zrobią i zostanie jak jest wyłaczą im serwer (zablokują IP) lecz z tego co wiem kombinują ale im coś nie wychodzi :)

Opublikowano

Podejżewam, że MOJANG będzie brał się tylko i wyłącznie za większe serwery typu mineplex/hypixel.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

to k***a nie rob serwera jak cie na niego nie stac 

jak bys mial serwer ktory ma duzo graczy to bys nie narzekal 

a tak to teraz dzieci ktore maja max 50 slotow albo oferte nielimitowany ram z jakiegos gownianego hostingu 

beda plakac bo nie beda mogli adminow sprzedawac za 20 zl ...

Opublikowano

Umnie to bdzie darowizna i dotacja jak EULA nakzuje [z darowizna]

Opublikowano

a od kiedy niby craftbukkit czy spigot udostępnia opcja do nopremium?

na forum bukkita nawet zamykają każdy temat który dotyczy no-premium

Kobieto myśl chyba jest linijka

online-mode=

Poco mojang przywala się do serverów lepiej przywalił by się do CB lub Spigota za to że wlg taka opcja jest w server.properties

a skoro forum bukkita  zamyka każdy temat dotyczący non-premium to po jakiego grzyba jest ta opcja

Lepiej jakby nie było jej a graczy zmusić do kupna premium

Jakby tak było to mojang nie wyskoczył by teraz z  EULĄ

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Kobieto myśl chyba jest linijka

online-mode=

Poco mojang przywala się do serverów lepiej przywalił by się do CB lub Spigota za to że wlg taka opcja jest w server.properties

a skoro forum bukkita  zamyka każdy temat dotyczący non-premium to po jakiego grzyba jest ta opcja

Lepiej jakby nie było jej a graczy zmusić do kupna premium

Jakby tak było to mojang nie wyskoczył by teraz z  EULĄ

Ta opcja jest niezbędna podczas łączenia się z serwerem kiedy nie ma dostępu do bazy danych @mojang

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Zgadzam sie w 70% co piszesz ale noth nie myśli że kogoś nie stać. Że ktoś jest za mnoldy lub sie boi zaklada PP

Opublikowano

UPx2 @ no i co z tego to niech mojang zakupi lepsze servery żeby nie padałya nawet jakby padły to nie ma grania wtedy mojang by był zmuszony przenieść baze na lepszy server

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

z tym postem zgdadzam sie 90% bo są zadrośni że komuś lepiej sie układa niz IM a tu jak dokladają sie do programowania mc i Może tak będzie w EULĄ  http://media.moddb.com/cache/images/groups/1/5/4201/thumb_620x2000/297qrp.gif

Opublikowano

@topic

Ziomuś... EULA zabrania serwerów Pay2Win...

Serwer dla kasy = Mojang go blokuje

Jedynie co możesz sprzedawać to unbany lub kolorki na czacie...

Oni chcą ogarnąć tego minecrafta...

TERAZ VIP BĘDZIE RÓWNY GRACZOWI!! O TO IM CHODZI

NIE BĘDZIECIE JUŻ ZARABIAĆ NA GRACH...

Jeżeli chcesz zrobić serwer to zrób bez Vipów i SVipów...

Najlepiej zrób serwer Minigame i napisz czy możesz sprzedawać zwierzątka za małą opłatą xD

WIĘCEJ O EULA:

Link: http://mcland.pl/?p=673

Opublikowano

pozwala dawać od graczy jak czytałem na polkiej stronie dareów w postaci kasy np 20 zł a tu filmik co 1 gospciu opisuje https://www.youtube.com/watch?v=In8erDHqsx0

Zrobie white list dodanie kazdej 1 osoby SMS 3,64 [płaność za dostęp za który tylko pozwalają

Opublikowano

Ta opcja jest niezbędna podczas łączenia się z serwerem kiedy nie ma dostępu do bazy danych @mojang

I niezbędna do działania proxy (bungeecorda).

UPx2 @ no i co z tego to niech mojang zakupi lepsze servery żeby nie padałya nawet jakby padły to nie ma grania wtedy mojang by był zmuszony przenieść baze na lepszy server

Nie ma fizycznej możliwości posiadania 100% uptime. Nawet TIER-4 wymaga tylko/ aż 99.995% uptime

NIE BĘDZIECIE JUŻ ZARABIAĆ NA GRACH...

Za poproszeniem - pier*olenie.

z tym postem zgdadzam sie 90% bo są zadrośni że komuś lepiej sie układa niz IM 

No fakt firma o wartości kilkunastu mln $$$ obawia się tego, że osoby takie jak ty czyli dzieciaki próbujące robic nieudolne serwerki na swoich 20 slotowych serwerach zarobi więcej niz oni.

Opublikowano

@nblc tylko nie 20 slot ja planuje 200 survival+hardcore+frakcje z i conoamy kupno elite i warrior za 150 000$ w mc na 14 sni [ma w harcore go pspmagister]

Opublikowano

Ja widzę to tak. Mojangowi haj$y się skończyły i chcą sobię zarobić na Minecraft Realsm. Moim zdaniem minecraft jest już za 3 minuty najgorszą grą, bo jeżeli będzie tylko singiel to....

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

To oddadza kase za premium i zbankrutują z EULA swoją  plany na mc 2.3 lub 1.25 na usunięcie w 70% nie zostalo udowodnione

Opublikowano

Ja widzę to tak. Mojangowi haj$y się skończyły i chcą sobię zarobić na Minecraft Realsm. Moim zdaniem minecraft jest już za 3 minuty najgorszą grą, bo jeżeli będzie tylko singiel to....

Pozdrawiam Mistrz.

Realm nie ma co konkurować z ofertami hostingów. Realms są dla amerykańskich dzieciaków, które nie ogarniają serwerów, a których rodzice chcą być pewni, ze ich dziecko jest bezpieczne. Słowa zapożyczane bodajże od @Karolina_666

@nblc tylko nie 20 slot ja planuje 200 survival+hardcore+frakcje z i conoamy kupno elite i warrior za 150 000$ w mc na 14 sni [ma w harcore go pspmagister]

Nie wiem dlaczego, ale ja kompletnie nie rozumiem co ty piszesz. Podszlifuj polski, bo kiepsko z nim u ciebie.

To oddadza kase za premium i zbankrutują z EULA swoją  plany na mc 2.3 lub 1.25 na usunięcie w 70% nie zostalo udowodnione

Nadal nie rozumiem twoje składni.

-----

EDIT: Przywitajcie się z EULA! :D

I bez paniki, będzie dobrze.

Opublikowano

ja w nocy nie pisze dobrze pisze na  półśnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...