Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy z EULA uda się ten serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje wycinek

elite:
    prefix: '&6&l'
    permissions:
    - essetials.spawn
    - essentials.repair.all
    - essentials.back
    - essentials.kits.elite
    - essentials.kit
    - essentials.enderchest
    - essentials.feed
    - essentials.chat.color
    - essentials.chat.format
    - essentials.chat.shout
    - trail.all
    inheritance:
    - Gracz
  warrior:
    prefix: '&9&l'
    inheritance:
    - Gracz
    permissions:
    - essetials.spawn
    - essentials.kits.warrior
    - essentials.repair
    - essentials.enderchest
    - essentials.repair.all
    - essentials.back
    - essentials.enderchest
    - essentials.feed
    - essentials.chat.color
    - essentials.chat.format
    - essentials.chat.shout
    - trail.all

Cena ich np na 30 dni za SMS 30 zł ale nie zrobie sklepiku internetowego tylko bede ładował sobie przez dotpaya w tajemniczym sklepiku

set elita 3/2 miecz 4/2 i 15 kox a warriora 4/3 i miecz 5/3 i 20 kox

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje że nie, bo szykuje sie kolejny gówniany server pay2win, a właśnie takie chce blokować eula, takie gównianie coś co nawet nie powinno być nazwane serverem...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Haha, odpuść sobie z tym serwerem... Możesz dodać tylko estetryczne dodatki dla Vip'a a nie "set elita 3/2 miecz 4/2 i 15 kox a warriora 4/3 i miecz 5/3 i 20 kox" 

Wszystko daj Graczu, oprócz 

- essentials.chat.color

- essentials.chat.format

- essentials.chat.shout

Opublikowano

ale czemu mam dać robiłem sever 10 mies i mam to wszystko zmineic +4 miesiące. Ja znajde fajny kruczek że eula mi nic nie zrobi

Mam [ale nie podam]

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

jprld... tak ja widzę wszystkie te wasze "hacki" na eule:

#By changing the setting below to FALSE you are indicating your agreement to our EULA (https://account.mojang.com/documents/minecraft_eula).
#Dem Ort 34 25:76:-45 CEST 2016
eula=true 

Ha, oszókaem! zmieniuem sze to FALSE znadzy agcebdacje i tada jest wałrzyfa! nidz mi nie mogom zrobić! jezdem taki inteligientny! (jeszcze moszecie ling zmienidz! ftety do jusz nidz na was nie bedom mieli!)

EULA to EULA, zabrania ci tworzenia takich rzeczy, i żadnymi dodatkowymi śmieciami jak danie możliwości by gracz zodbył vip-a za darmo to tylko czyste kretynizmy... czy wszelkie inne zabawy

BukkitSmerf

Opublikowano

Tak noth dzieckiem minecrafta oni są zadrosni ze cała poka lepiej zarabia na serverach niz oni na miesiac 

Po 2 oni chcą nas nieznechecic i juz

Npp cubegame straci ok 250 tys na rok lub na 6 mies

Wygrać totka tak z 15 mil i zaladowac za to server :D jedyny sposób bo u nic to milioardy mozna wygrać

Po 3 umnie na tym sevie eula.txt się nie utworzyła :D tylko na innym który odzuvciłem historyczny gdzie som równo uprawnienia

Opublikowano

Tak noth dzieckiem minecrafta oni są zadrosni ze cała poka lepiej zarabia na serverach niz oni na miesiac 

Po 2 oni chcą nas nieznechecic i juz

Npp cubegame straci ok 250 tys na rok lub na 6 mies

Wygrać totka tak z 15 mil i zaladowac za to server :D jedyny sposób bo u nic to milioardy mozna wygrać

Po 3 umnie na tym sevie eula.txt się nie utworzyła :D tylko na innym który odzuvciłem historyczny gdzie som równo uprawnienia

a czy to ważne czy się utworzyła czy nie? jak podana informacja na ich stronie i termin wprowadzenia tego w życie, i nie masz nic do gadania.

A wasze drobne zarobki nie interesują Mojangu który tyle kasy to na redbulle dla dinnerbone wydają, i ciastka... co tydzień

Z tego co piszą nie-officjalnie, czyli prywatne przemyślenia Notcha... robią tak bo mają dość matek głupich dzieci chcących zwrotu kasy za to że ich dziecko kupiło vip-a na jakimś tam serverze za 1000zl

BukkitSmerf

Opublikowano

za 1000zł u mnie są tanie do max 35 zł z Paypalem

Opublikowano

za 1000zł u mnie są tanie do max 35 zł z Paypalem

bez różnicy... chcą to zlikwidować i tyle.

I jestem za... jesta masa rzeczy które tak abrdzo nie wpływają na gameplay, a jakoś kilkanaście miesięcy temu jak jeszcze instniały servery freebuild (teraz są same PVP... czy inne gie) "jedyne" co miał vip a typowym serverze:

- kolor rangi

- możliwość zmiany nicku

- możliwość wysyłania zaproszeń do TP

- brak czekania przy tp

- możoiwośc tworzenia [gate]

- [bridge]

- pierdyliarda innych elementów z craftbooka czy wtedy bardziej popularnego falsebooka

i ewentualnie tańszych działek.

i żadna z tych rzeczy nie powodowała by server stawał się pay2win, a vipy schodziły jak ciepłe bułeczki.

BukkitSmerf

Opublikowano

Ja nie pochwalam tego, ludzie gdzie sens minecrafta teraz tylko wszyscy kaaaasa kaaaaaasa kaaaaaaaaasa nosz k***a ile mozna,ostatnio robimy z kolega serwer rpg taki z prawdziwego zdarzenia ale to nie czas na reklame i vip bedzie sie sprowadzal do dobrowolnego "Donate" i nie bedzie dawal nic poza paczka ablo dwoma z malo znaczacymi drobiazgami, nic co dawalo by przewage w jakikolwiek sposób

Opublikowano

Ja myśle zrobić tak Za dotacje dostanie się itki [u mnie kontakt zemna] SMS 30zł Paypalem 40zł i tak można zrobić usune ale duzoroboty ok 3 tyg zajmie mi

Opublikowano

Mam chaczyk niczną mc jak wprowadzą Eula ja chce zwotu kasy za premke po 2 mam 1.7.9

Opublikowano

ohohoh tak tak... jeszcze czego...

Jest EULA i tyle, albo się zgadzasz albo nie używasz

Ja się nie zgadzam i używam. Gówno zrobi ta EULA, i tak będą rangi sprzedawać, taka sytuacja.

Co do pytania z tematu - rangi rzeczywiście do dupy ustawione, czyste Pay2Win, ale chcesz - rób. Nikt Ci nie zabroni, nawet ta cała EULA. ;)

Opublikowano

1.7.9 mam a to wprowadzja od 1.7.10 ja porobie jescze permisje i zostawie te sety

Opublikowano

1.7.9 mam a to wprowadzja od 1.7.10 ja porobie jescze permisje i zostawie te sety

... oni tego nie wprowadzaja od 1.7.10

tylko od 1 sierpnia (za 2 dni), wszystkie servery maja być zgodne, nawet te na becie itd :)

Ja się nie zgadzam i używam. Gówno zrobi ta EULA, i tak będą rangi sprzedawać, taka sytuacja.

Co do pytania z tematu - rangi rzeczywiście do dupy ustawione, czyste Pay2Win, ale chcesz - rób. Nikt Ci nie zabroni, nawet ta cała EULA. ;)

wiem że raczej nic nie zdziałają... a szkoda :(

BukkitSmerf

Opublikowano

... oni tego nie wprowadzaja od 1.7.10

tylko od 1 sierpnia (za 2 dni), wszystkie servery maja być zgodne, nawet te na becie itd :)

wiem że raczej nic nie zdziałają... a szkoda :(

Szkoda? Zależy jak do tego podejść, Karolino. ;)

Ja też nie trawię serwerów 40 slotowych dzieciaków, postawionych za pieniądze rodziców i myślą, że miliony będą zarabiać nie mając pojęcia o zarabianiu pieniędzy, rozliczaniu się z zarobku etc., ale zarabianie z głową na serwerach jest naprawdę okej. Spójrz na Metina, jakie tam są zarobki, w Minecraft i tak nie są to aż tak duże kwoty. Fajnie jest prowadzić duży serwer, powiedzmy 300 graczy, sprzedawać rangę VIP, jakieś małe dodatki do gry i zarabiać na tym kwoty rzędu 3000 zł, co jest możliwe. Poświęcamy czas na prowadzenie takiego dużego projektu, popatrz jakich umiejętności trzeba do prowadzenia czegoś dużego - znajomość języków programowania, podstaw prawa, rozliczeń podatków, działalności gospodarczych, jest to też praca z ludźmi, a ta jest najtrudniejsza - trzeba umieć rozwiązywać problemy, rozmawiać z ludźmi, często dochodzi też robienie grafik, pisanie stron etc.

Ja teraz nie mogę wyjechać na tydzień na wakacje, bo dostaję taki spam, że się w głowie nie mieści prowadząc dość spory serwer. To wszystko wymaga czasu, umiejętności i zarabianie na tym jest jak najbardziej na miejscu, pod warunkiem, że nie okrada się swoich graczy nie nadając im obiecanych uprawnień, zamykając serwer itp. Fajnie jest jak wpada co miesiąc kasa za to, co się lubi, za to, co sprawia frajdę. ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Szkoda? Zależy jak do tego podejść, Karolino. ;)

Ja też nie trawię serwerów 40 slotowych dzieciaków, postawionych za pieniądze rodziców i myślą, że miliony będą zarabiać nie mając pojęcia o zarabianiu pieniędzy, rozliczaniu się z zarobku etc., ale zarabianie z głową na serwerach jest naprawdę okej. Spójrz na Metina, jakie tam są zarobki, w Minecraft i tak nie są to aż tak duże kwoty. Fajnie jest prowadzić duży serwer, powiedzmy 300 graczy, sprzedawać rangę VIP, jakieś małe dodatki do gry i zarabiać na tym kwoty rzędu 3000 zł, co jest możliwe. Poświęcamy czas na prowadzenie takiego dużego projektu, popatrz jakich umiejętności trzeba do prowadzenia czegoś dużego - znajomość języków programowania, podstaw prawa, rozliczeń podatków, działalności gospodarczych, jest to też praca z ludźmi, a ta jest najtrudniejsza - trzeba umieć rozwiązywać problemy, rozmawiać z ludźmi, często dochodzi też robienie grafik, pisanie stron etc.

Ja teraz nie mogę wyjechać na tydzień na wakacje, bo dostaję taki spam, że się w głowie nie mieści prowadząc dość spory serwer. To wszystko wymaga czasu, umiejętności i zarabianie na tym jest jak najbardziej na miejscu, pod warunkiem, że nie okrada się swoich graczy nie nadając im obiecanych uprawnień, zamykając serwer itp. Fajnie jest jak wpada co miesiąc kasa za to, co się lubi, za to, co sprawia frajdę. ;)

Pozdrawiam!

Ale oni właśnie głównie chcą zlikwidować takie pay2win :) i jestem jak najbardziej za tym...

Dawanie jakiś diaxowych itemków dla vipów itp... to już nie jest wtedy gra.

BukkitSmerf

Opublikowano

Ale oni właśnie głównie chcą zlikwidować takie pay2win :) i jestem jak najbardziej za tym...

Dawanie jakiś diaxowych itemków dla vipów itp... to już nie jest wtedy gra.

I tutaj się zgadzam, dawanie przedmiotów enchantowanych, to idiotyzm w czystej postaci - zdecydowanie. ;)

Opublikowano

tak pacuja w mojangu http://media.moddb.com/cache/images/groups/1/5/4201/thumb_620x2000/297qrp.gif

@Insideq pisałem beziesz w sądzie jak powiem kto to zrobiłó i będziesz im sponorować to tylko ok 3,5 tys-10 tys na miesiąc

Opublikowano

Po tym co przeczytałem aż musiałem się dołączyć do konwersacji.

Mojang będzie miał masę zgłoszeń o takie coś prawdziwych, oraz fałszywych, zapewne po jakimś czasie to oleją a ludzie będą reagować na to jak zapiski z kodeksu karnego dot. piractwa gier i innych dupereli(softu itp). Jak dla mnie to tylko kilka marnych linijek w jakimś tam regulaminie, jakoś się tego nie boję, zamkną mi serwer to zamkną, na razie robię z tego niezłe hajsy i niech tak zostanie. Ja bym się nie bał.

Opublikowano

Po tym co przeczytałem aż musiałem się dołączyć do konwersacji.

Mojang będzie miał masę zgłoszeń o takie coś prawdziwych, oraz fałszywych, zapewne po jakimś czasie to oleją a ludzie będą reagować na to jak zapiski z kodeksu karnego dot. piractwa gier i innych dupereli(softu itp). Jak dla mnie to tylko kilka marnych linijek w jakimś tam regulaminie, jakoś się tego nie boję, zamkną mi serwer to zamkną, na razie robię z tego niezłe hajsy i niech tak zostanie. Ja bym się nie bał.

Diverse bogacz! :O Ale przynajmniej plus, że się przyznajesz - robię na tym kasę, lubię to, zarabiam na tym - ja tak samo, identycznego zdania jestem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...