Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy z EULA uda się ten serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tej EULI. Myślę iż zrobienie serwera na jej podstawie prawnej nie jest trudne,wystarczy troszkę pokombinować , ludzie którzy posiadają przykładowo serwery FreeBuild są w stanie tak zmanipulować rangami iż będą one tak dopasowane że nie będą nawet ocierać o "granicę zakazu EULA". Wystarczy troszkę pomysłu i zlikwidowania tych smsshop'ów itp. Jeżeli gracz zobaczy iż twój serwer jest naprawdę godny uwagi to sam postara się jakoś ci pomóc nie chcąc za to nic !!! Sam wpadnie na pomysł iż dofinansuje twój serwer ! To jest moje zdanie , ja swój serwerek przerabiam tak jak to było kilka ładnych lat temu :) 

Pozdrawiam xD

csHDdb6.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tej EULI. Myślę iż zrobienie serwera na jej podstawie prawnej nie jest trudne,wystarczy troszkę pokombinować , ludzie którzy posiadają przykładowo serwery FreeBuild są w stanie tak zmanipulować rangami iż będą one tak dopasowane że nie będą nawet ocierać o "granicę zakazu EULA". Wystarczy troszkę pomysłu i zlikwidowania tych smsshop'ów itp. Jeżeli gracz zobaczy iż twój serwer jest naprawdę godny uwagi to sam postara się jakoś ci pomóc nie chcąc za to nic !!! Sam wpadnie na pomysł iż dofinansuje twój serwer ! To jest moje zdanie , ja swój serwerek przerabiam tak jak to było kilka ładnych lat temu :)

Pozdrawiam xD

Ja nie jestem pwein ale podobno maja mutli usunąć i na realms iść

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Kobieto myśl chyba jest linijka

online-mode=

Poco mojang przywala się do serverów lepiej przywalił by się do CB lub Spigota za to że wlg taka opcja jest w server.properties

a skoro forum bukkita  zamyka każdy temat dotyczący non-premium to po jakiego grzyba jest ta opcja

Lepiej jakby nie było jej a graczy zmusić do kupna premium

Jakby tak było to mojang nie wyskoczył by teraz z  EULĄ

to nie jest żaden tryb dla no-premium....

człowieku myśl, ta opcja określa tylko czy chcesz się łączyć z mojangiem, bo bez neta wtedy servera nie odpalisz.

A jak by jej nie było... to ktoś by ją dorobił pluginem w 3/4 godziny po powstaniu.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Hehe, po co ta kłótnia?
EULA jest od dawna tylko dopiero teraz pojawiła o tym informacja w plikach serwera. Nawet jeśli będzie jak wy mówicie - myślicie że ten system będzie tak dobrze działał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...