Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exordia.pl | Shakes & Fidget | Nowe spojrzenie | Hard/Medium | BETA

Nitr0o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z czego tak się cieszysz?

Serwer jest dokańczany na maszynie eksperymentalnej, gdy już zostanie ukończony automatycznie powstanie Oficjalna wersja serwera!

Pracę nie ustały

Co takiego dokanczacie, że aż tyle wam z tym schodzi? :> Coś dodajecie? Zmieniacie?

Opublikowano

Najwidoczniej padł, a fajnie się grało :x

W grze znajdziesz mnie pod nickiem Blaachaaa

Chcesz ze mną pograć? Pisz na PW :P

Opublikowano

nITRO aktywujecie ten serwer czy nie?

A i nitro, jak powiedziec, aha wiem yyy, JAK ZAINSTALOWAC SILNIK NA WWW? Bo wy umiecie bo ja nie umiem a po pierwsze mam strone na friko.pl chyba oszedza sie tam ladowac sfa?

bez gif.

Opublikowano

nITRO aktywujecie ten serwer czy nie?

A i nitro, jak powiedziec, aha wiem yyy, JAK ZAINSTALOWAC SILNIK NA WWW? Bo wy umiecie bo ja nie umiem a po pierwsze mam strone na friko.pl chyba oszedza sie tam ladowac sfa?

Wszystko w swoim czasie. Jeśli nie potrafisz założyć serwera to nie zakładaj + to nie jest odpowiedni temat!

KIEDY TA EXORDIA ZOSTANIE URUCHOMIONA?! DO JASNEJ CHOLERY?!

'Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć'.

Opublikowano

Wszystko w swoim czasie. Jeśli nie potrafisz założyć serwera to nie zakładaj + to nie jest odpowiedni temat!

'Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć'.

W tym roku.

Ale pierdolisz głupoty. By serwer działał płynnie i w 100% to musisz napisać cały silnik od nowa a ty tego nie potrafisz ;-) (twoja gimbo ekipa też)

Opublikowano

Ale pierdolisz głupoty. By serwer działał płynnie i w 100% to musisz napisać cały silnik od nowa a ty tego nie potrafisz ;-) (twoja gimbo ekipa też)

Hahaha. Masz poczucie humoru ;)

Plików nie chce mi się pisać od nowa. Zajęłoby mi to ok. kilku miesięcy. 

Sądząc po nicku raczej Ty chodzisz to gimnazjum [nie obrażając gimnazjalistów].

Właśnie przez te pliki mamy opóźnienia. Niektóre opcje musimy napisać od nowa + nie ma 2 admina.

PS. Jeśli będzie start serwera napiszemy wszystko w tym temacie.

Opublikowano

69, gimbo ekipa? Gra chodziła płynnie to nowy silnik?(hahaha} wybacz ziomek, gimbem jesteś ty patrząc na twój nick. Lagi powoduje plik swf a nie plik php. Optymalizacją pliku swf zajmuję się osobiście... Skrypty w swf są napisane, że tak to ujmę "na odpier..." więc jeżeli chcesz zabłysnąć znajomością php + js + sql pisz śmiało;)

(Ja też mam życie prywatne, nie mogę poświęcić całego czasu exordi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...