Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exordia.pl | Shakes & Fidget | Nowe spojrzenie | Hard/Medium | BETA

Nitr0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej wątpie ,by ktos wiedzial jak z expem w karczmie skoro prawie kazdy wbijal poziomy na lochach a co do tych 2 pierwszych osob moglo im sie zbugowac loch i moga robic jednego bossa w nieskonczonosc a na tym exp leci szybko.Na start kazda klasa powinna dostawac bron bo pięsciami czasami ciezko wygrac a ludzia szkoda grzybków na rolowanie. Co do tego expa w karczmie to zalozylem nowa postac spróbuje zobaczyc co i jak. 

Mam tez pare pytac, mianowicie czy lochy , wojny gildi oraz portal zostana wproadzone?
Można by tez dodac cos w stylu wpisywania ilosci statystyk które chcemy kupic, poniewaz ciagle wciskanie klawiszy jest trochę męczące

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na nowej postaci zużywając cały pasek avanturniczości udało mi się vbic 20 poziom viec exp vydaje mi sie ok , ze zlotem problemóv tez nie zauvazylem , jednak jesli chodzi o lochy to zaczalem przechodzic pierszy jak sie okazalo do 8 przeciwnika bylo ok i dostavalem po okolo 50%-75% expa vymaganego do vbicia poziomu jednak na przecivniku 9 dostalem ponad 500 000 expa przez co z 30 poziomu przezkoczylem odrazu do 36 co przydaloby sie popravic. Uvazam tez ze zdecydovanie za malo dostaje sie zlota za przejscie lochu.

Edit2: Przechodząc drugi loch po piątym bossie zaczęło mi przeskakivac co 3-5lvl v góre viec exp jest dalej za duzy.
Edit3 : Z trzecim lochem ten sam problem od piatego przecivnika vskakuje po 3-5lvl.
Edit4: Na 80lvl exp v karczmie jest tak maly ze sie go navet nie odczuva za misje 5min dostaje po okolo 30 000 expa gdzie do poziomu potrzeba ponad 1,5ml.

Sorry ze zamiast w pisze v ale przycisk mi sie popsuł a nie chce mi sie za kazdym razem vklejac jednej literki

Opublikowano

Przypadkowo zmieniłem język, i teraz nie moge wejść do gry B), jak to można naprawić?  Mój nick to kieszonkowiec.

1. Wejdź inną przeglądarką

2. Zresetuj dane przeglądarki

3. Poczekaj na aktualizację serwera w której dodamy języki [może za ok. miesiąc będzie ;0]

Opublikowano

Wkrótce...                 

8661714076833961130967.jpeg

9363514076833961130967.jpeg

9944814076833961130967.jpeg

Nowe epiki xD Też je mam :D

Opublikowano

Zmień grafikę, bo możecie za to wybulić.

Wątpie. Na początku "ery" privów było dużo szumu. Teraz ucichło i chyba prawa autorskie etc. nikogo już nie interesują. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...