Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exordia.pl | Shakes & Fidget | Nowe spojrzenie | Hard/Medium | BETA

Nitr0o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmień grafikę, bo możecie za to wybulić.

Za co?

Grafiki są dostępne dla każdego. W razie czego jest napisane, że korzystamy z grafik img.playa-games.

Jeśli nie możecie się zarejestrować, podajcie a-mail z końcówką .com!

Opublikowano

Czarny ekran ;c

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Ej a będzie kiedyś portal do piekieł? Bo przeszedłem wieżę i jest 1 potwór z portalu ( w 60% ucięty :D)  I nie da się na niego iść....

Opublikowano

Ej a będzie kiedyś portal do piekieł? Bo przeszedłem wieżę i jest 1 potwór z portalu ( w 60% ucięty :D)  I nie da się na niego iść....

Portal już mamy, gildyjny także wystarczy go wgrać na serwer.

Opublikowano

Serwer ogólnie rzecz biorąc jest okey, ale jednak jest pare "ale":

1) Zbyt łatwe lochy.

2) Brak wojen gildi, wypraw gildi.

3) Cholernie mały exp z karczmy, mam 432lvl, wbicie następnego levla graniczy z cudem..

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Serwer całkiem fajny :)

Zobaczymy jak będzie na oficjalnym starcie.

Opublikowano

Fajny serwer, tylko wbiłem 453 lvl, grzybki się kończyły, za misję nic lvl mi się nie podwyższał (około 4x odnawiałem karczme za grzyby czyli około 500 grzybów wydałem i nawet o milimetr nie wzrosło) Za lochy też mało się dostaje (więcej za wieżę ale nie da się zrestartować) pzt. restart lochów sporo kosztuje a czekać tydzień, czy tam ile (nie wiem dokładnie) to tez się nie chce.. Musicie coś dodać żeby było ciekawiej:) Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...