Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exordia.pl | Shakes & Fidget | Nowe spojrzenie | Hard/Medium | BETA

Nitr0o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server zapowiada sie fajnie i z checią bym zagrał . jednak mam problem z rejestracja . Mianowicie taki jak ktos juz wcześniej pisał nie moge sie zarejestrować pomimo uzupełnienia wszstkich wymaganych pól i zaznaczeniu iż akceptuje regulamin po wciśnięciu przycisku "OK" nic sie nie dzieje.

Edit: ok zrobilem tak jak powiedziałes i działa dzieki za pomoc .

Opublikowano

Server zapowiada sie fajnie i z checią bym zagrał . jednak mam problem z rejestracja . Mianowicie taki jak ktos juz wcześniej pisał nie moge sie zarejestrować pomimo uzupełnienia wszstkich wymaganych pól i zaznaczeniu iż akceptuje regulamin po wciśnięciu przycisku "OK" nic sie nie dzieje.

Wpisz email z końcówka .com, wkrótce zostanie to naprawione

Opublikowano

Znalazłem buga który uniemozliia mi pokonywanie lochów .Mianowicie po przejsciu lochu 11 tzn po pokonaniu ostatniego bossa wykonalem zadanie w karczmie i dostalem klucz do lochu 9 po jego uzyciu loch 11 zamknal sie razem z 12 i 13 , jednak dalej moge przechodzic loch 10 pomimo ze mam juz 23/10 ciagle powtarza sie ostatni boss- Rycesz podstepnego Czerepu

Edit: Mój nick to Rococo , byłbym wdzieczny gdyby udalo sie cos z tym zrobic

Edit2: tak to wyglada http://scr.hu/0mu4/gq2wn

Edit3: Mam pare pytan :

-co z wojnami gildi , oraz lochami?

-czy zostanie wproadzony portal?
-czy ilosc zdobywanego zlota  stosunku do expa nie jest zbyt mala?

Chciałem tez poinforowac o koleinym bugu tym razem  w wierzy , nieraz po zalozeniu przedpiotu na pomocnika cos sie buguje i znikaja przedmioty ktore wczesniej mial zalozone trzeba wtedy od nowa wejsc do wierze :P

Opublikowano

Znalazłem buga który uniemozliia mi pokonywanie lochów .Mianowicie po przejsciu lochu 11 tzn po pokonaniu ostatniego bossa wykonalem zadanie w karczmie i dostalem klucz do lochu 9 po jego uzyciu loch 11 zamknal sie razem z 12 i 13 , jednak dalej moge przechodzic loch 10 pomimo ze mam juz 23/10 ciagle powtarza sie ostatni boss- Rycesz podstepnego Czerepu

Edit: Mój nick to Rococo , byłbym wdzieczny gdyby udalo sie cos z tym zrobic

Wkrótce zostanie to poprawione, spodziewajcie się Przerwy

Opublikowano

Rozważymy taką propozycję!

131291407177989750861.jpg

Edycja grafiki? surrender at 20min

Hmm, ciekawie się zapowiada :)

@Nitroo

Wbiłem i mówiąc o edycji grafiki miałem też na myśli przyciski :)

Opublikowano

Nie wiem czy tak jest tylko na mniejszych lvl czy ogólnie ale zdobywane złoto jest zbyt niskie w porównaniu do cen handlarzy ;/ ale ogólnie z serwera jestem bardzo zadowolony :) a i baardzo żadko zdobywam grzybki z karczmy może mam poprostu pecha :P

ps. szukam Gildi nick : Casta

Opublikowano

moim zdaniem exp z lochów jest zbyt duzy  w bardzo szybkim tępie przeskakuje sie kolejne lochy ze względu ,że np po pokonaniu 1bossa w 1lochu wskakuje nam około 40lvl przez co nastepni przeciwnicy w tym lochu sa tak slabe ze ich pokonanie nie daje satysfakcji a to jest chyba najważniejsze.

Opublikowano

moim zdaniem exp z lochów jest zbyt duzy  w bardzo szybkim tępie przeskakuje sie kolejne lochy ze względu ,że np po pokonaniu 1bossa w 1lochu wskakuje nam około 40lvl przez co nastepni przeciwnicy w tym lochu sa tak slabe ze ich pokonanie nie daje satysfakcji a to jest chyba najważniejsze.

Dzięki za zgłoszenie, My się tutaj głowimy nad tym skąd takie lvle, a to wina lochów!

Podaj nick

Poprawione

41 postaci wiedziało o tym, że za duży exp ale nikt nie zgłosił doje4v.jpg

Opublikowano

No wlasnie co pare dni  a oni w 1 dzien wbili 754lv i maja 110 lochow zrobione. Dalsza gra po zrobieniu wszystich lochow nie ma sensu bo exp z karczmy jest tak niski ,ze wbicie lv graniczy z cudem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...