Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dohema.pl - Nowy POLSKI serwer z jajami [Dedyk] [Medium]

lolpkp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś chcę postawić taki sam serwer jak ten nie ma z tym problemu dacie radę w 10 minut

tu macie linka:

http://www.mpcforum.pl/topic/784160-dl-pliki-serwerowe-by-derin/

idz na snoe bo gra tam amx 50 os :) tyle co na tym  tylko tu moze bedzie wiecej :) po 2 do  servera jest potrzebna maszyna ktorej ty nie masz  no chyba ze  maszyna jest darmowa xD   szkoda ze z tych plikow widze tylko mape gnoli i mape handlowa  i nic wiecej tak ze te pliki zostaly edytowane system ulepszen jest inny niz tam tak ze chlopczyku   nie gadaj glupot ...

osoby +16  z ts chetne  do zrobienia gilldi  PW :) lub na gg pisac 37860291

Opublikowano

Jak dla mnie mogliści stworzyć harda lub hard/medium 

Max 120 + 1 nowe expowisko i tylko z partyzany robi się 2 nowe bronie to mało jak dla mnie .

Mogliście dać na start przynajmniej 150lv

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

prezentacja z epvp, była taka zielona hehe

pliki derina, czy cos na podobieństwo tego :)

nie zagram i nie polecam, jeszcze 50 tych prezentacji wrzuć, nic nie jest zmienione, jedynie co to nazwa.. :)

Opublikowano

Jak ktoś chcę postawić taki sam serwer jak ten nie ma z tym problemu dacie radę w 10 minut

tu macie linka:

http://www.mpcforum.pl/topic/784160-dl-pliki-serwerowe-by-derin/

prezentacja z epvp, była taka zielona hehe

pliki derina, czy cos na podobieństwo tego :)

nie zagram i nie polecam, jeszcze 50 tych prezentacji wrzuć, nic nie jest zmienione, jedynie co to nazwa.. :)

Widze konkurencja hejtuje pełną parą :P

Opublikowano

Widze konkurencja hejtuje pełną parą :P

przepraszam bardzo ale czy ty jakiś tępy jesteś? gdzie ja startuje z serwerem?

downa udajesz czy jesteś? to jest czysty derin gowno zmienione, handlarze tacy sami nawet system ulepszen, a moze przetestujemy go na bugach rozwalających serwer?

Opublikowano

Dobra koleś ten serwer robiła osoba który pierwszy raz w życiu miała pliki w rękach i pierwszy raz robi taki serwer więc wiesz. Ja że tak powiem tylko go prezentuje. To nie jakiś Terenzo, że kurde odwali serwer z dokręconą każdą śrubką. Może powiesz, "to po co się bierze za serwer jak nie umie"? Otóż bierze się po to żeby się nauczyć, chyba z dupy ci umiejętności nie wyjdą.

Opublikowano

nie wiem czemu ludzie  od razu  zle oceniaja server jak nawet nie wbili inny system ulepszen itp a  oni gadaja co z tego ze gotowiec jak moze bedzie sie gralo na nim przyjemnie ? ehhh co za cywilizacja ...

Opublikowano

nie wiem czemu ludzie  od razu  zle oceniaja server jak nawet nie wbili inny system ulepszen itp a  oni gadaja co z tego ze gotowiec jak moze bedzie sie gralo na nim przyjemnie ? ehhh co za cywilizacja ...

Dziwisz sie ?? jestes smieszny spamisz sam w temacie podbijajac wszystkoe hejty jak bys zrobil cos swojego a nie wgrac gotowe pliki derina to by Ci tak nie hejtowali nikt ci nie wbije na serwer bo napiszesz ,ze serwer "edytowany" chuja rawda to co przedstawiles w prezentacji to czysty gotowiec i skoncz sie mazac :)

Opublikowano

Z tego co wiem to plany tego serwera wygladaja tak ze start ze tak powiem jako przyslowiowa larwa ktora przemieni sie moze w przyszlosci w motyla. Ma byc tak ze beda czeste patche z nowosciami i dodatkami. Jak to sie mowi, pozyjemy zobaczymy...

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy . Ciekawe , czym wy sie chcecie wybić? partą i lwią w sklepach? . Polotu ludzie , nowe zbroje , bronie , pomysły . Są serwery o głowe lepsze od tego , z renomą , z nowościami .. 

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy . Ciekawe , czym wy sie chcecie wybić? partą i lwią w sklepach? . Polotu ludzie , nowe zbroje , bronie , pomysły . Są serwery o głowe lepsze od tego , z renomą , z nowościami .. 

powiedz mi  gdzie jest jakis fajny server ? nie ma jedyne to ravia  i virutalmt2  tylko ze virtual to takie gowno ze szkoda gadac 2 xenox tylko ze o ulepki  latwiej  mi tam sie server podoba nie ma tych bronie z derina i to dla mnie wielki+  i dotego wszystko u npc jest prawie   z reszta oni  zrobili server 1 raz tak ze nie oczekuj zbyt wiele ... nie zagrales a  juz piszesz jezu ... szkoda mi cie brak dziecinstwa chyba przykre xD

moze prezentacja nie zacheca    ale nie liczy sie okladka tylko zawartosc  tak ze pozdro i c**j w d*pe takim osoba jak wy :)

Opublikowano

Dobra koleś ten serwer robiła osoba który pierwszy raz w życiu miała pliki w rękach i pierwszy raz robi taki serwer więc wiesz. Ja że tak powiem tylko go prezentuje. To nie jakiś Terenzo, że kurde odwali serwer z dokręconą każdą śrubką. Może powiesz, "to po co się bierze za serwer jak nie umie"? Otóż bierze się po to żeby się nauczyć, chyba z dupy ci umiejętności nie wyjdą.

Terenzo wczoraj dokręcił każdą śrubke xD xD  Co do tego serwera download i zobaczę co tam wymociliście. :)

qolJA1e.png

Opublikowano

A mi się wydaje ,że to pliki by Derin prezentacja też do najładniejszych nie należy. Ale was nie znam więc życzę powodzenia. 

Opublikowano

A mi się wydaje ,że to pliki by Derin prezentacja też do najładniejszych nie należy. Ale was nie znam więc życzę powodzenia. 

nie ocenia sie ksiazki po okladce :) no wiesz oni dopiero zaczynaja robienie servera tak ze wiesz  z czasem  naprawde moze wyjsc cos dobrego :)

Opublikowano

Niby fajnie się zapowiadam ale odpychają mnie zbroje a najbardziej ta ostatnia jak to sie mówi: "z painta" - strasznie nie lubię takich zbroi no i po pewnym czasie całe m1 będzie żółte :P

Mimo wszystko życzę powodzenia :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Niby fajnie się zapowiadam ale odpychają mnie zbroje a najbardziej ta ostatnia jak to sie mówi: "z painta" - strasznie nie lubię takich zbroi no i po pewnym czasie całe m1 będzie żółte :P

Mimo wszystko życzę powodzenia :)

to napisz do admina z propozycja  zmiany zbroi  mi tam to obojetne  srednio mi sie ona podoba :P   bo  duzo radzy ja widzialem juz xD

i kiedy o ktorej start :P

Opublikowano

Na stronie all jest off jak w rzeczywisttosci bo nwm czy pobierac?

Start jest o 18, to pewnie go włączą dopiero około 18, co nie?? :)

Tak, btw to zawitam. Klienta już zassałem

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...