Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dohema.pl - Nowy POLSKI serwer z jajami [Dedyk] [Medium]

lolpkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu off i kiedy bedzie on ? czy nie bedize ?

1. Serwer gówno
2. Pliki Derin

3. Prezka c*****a

4. Strona c*****a.

5. VPS zamiast dedyka.

6. 0 Reklamy.

Jak tutaj zagra +50os to życze powodzenia... ; /

Lato czas na otwieranie serwerów przez gimby ;_; A potem mamy takie opinie że polskie serwery spadły na psy ;_;

IDZ NA SWOJA Z*****Ą ISARIC  przynajmniej tu sie lepiej gralo przez 20 min niz na twoim 2 godziny

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Serwer gówno

2. Pliki Derin

3. Prezka c*****a

4. Strona c*****a.

5. VPS zamiast dedyka.

6. 0 Reklamy.

nawet po dice im w********a <beka> HAHAHAHA

hehpng_esrnree.png

Opublikowano

Kurde czy mi się przewidziało

1. Serwer gówno
2. Pliki Derin

3. Prezka c*****a

4. Strona c*****a.

5. VPS zamiast dedyka.

6. 0 Reklamy.

Lato czas na otwieranie serwerów przez gimby ;_; A potem mamy takie opinie że polskie serwery spadły na psy ;_;

Nie żeby coś ale dla mnie jest o wiele lepszy niż ten twój Isaric ;)

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Kurde czy mi się przewidziało

Nie żeby coś ale dla mnie jest o wiele lepszy niż ten twój Isaric ;)

Nie żeby coś ale mój to nie gotowiec : [

isaricbaner.png

Opublikowano

Nie żeby coś ale mój to nie gotowiec : [

no wlasnie i  co o tym swiadczy ? ze gotowiec jest lepszy od tego twojego smietnia xD <beka>

SERVER   ON-LINE !!

Opublikowano

server z*******y tylko te off'y   jak te offki ogarniecie bedzie super no ale jakas  PIZDA ddosuje ... pozdro dla takich ludzi server ktory 0 konkurensji  i ddosuja heh smieszne

Opublikowano

OSOBO DDOSUJACA PODAJ MI SWOJE IP W TEMACIE ALBO NA  PW TO DOPIERO ZOBACZYSZ CO TO JEST DDOS TY K***O RUDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehhh  te dzieki  i co im to da ze beda ddosowac i to slaba maszyne ma  ten kto ddosuje bo server pada max na 5/10min heh   slabiak jakis ddosuje  to juz bym z komputerow zombi lepszego powera wyciagnac smiech na sali xD

adminie z  metka 85 nie dropia stalki i truty z 90 jeszcze nie wiem napewno z 90 dropi ??

Opublikowano

Nie są to ddosy ale jedna z komend, która nigdzie nie została udostępniona i występuję na każdym game. :)

Opublikowano

OSOBO DDOSUJACA PODAJ MI SWOJE IP W TEMACIE ALBO NA  PW TO DOPIERO ZOBACZYSZ CO TO JEST DDOS TY K***O RUDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehhh  te dzieki  i co im to da ze beda ddosowac i to slaba maszyne ma  ten kto ddosuje bo server pada max na 5/10min heh   slabiak jakis ddosuje  to juz bym z komputerow zombi lepszego powera wyciagnac smiech na sali xD

adminie z  metka 85 nie dropia stalki i truty z 90 jeszcze nie wiem napewno z 90 dropi ??

Fajnie masz w tym swoim świecie.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

1.zrobiłem rejestracja

2.Włączam Clienta Gry

3.Wpisuje passy poprawnie

4. i Pisze że złe passy wpisuje 

5.Wchodze na przypomnij hasło podaje E-Mail i co nie ma na przypomnienia hasła na E-Mailu...

Opublikowano

1.zrobiłem rejestracja

2.Włączam Clienta Gry

3.Wpisuje passy poprawnie

4. i Pisze że złe passy wpisuje 

5.Wchodze na przypomnij hasło podaje E-Mail i co nie ma na przypomnienia hasła na E-Mailu...

zrob nowe  konto ale raczej passy  zle wpisujesz :P

Opublikowano

A Laneris to na czym był ? :P czyste aline2

Też miałeś z SurMistrzem serwer na gotowcach, ale to nie ważne wy też wtedy chyba zaczynaliście ;P

Ty raczej nie powinieneś wypominać serwera który stał pół roku fakt pliki aline2 ale pokaż mi jakiś inny serwer który startował na tych plikach i się utrzymał tyle czasu ? Nie pokażesz bo nie ma takiego nitro 300k subów reklamował to coś od zielaka i 1 mc wytrzymało albo i nie ( również pliki aline2) 

Laneris z początku był gotowcem ale nie w późniejszej fazie... 

I powiem Ci więcej planuje zrobić jego reaktywacje ja nie zmieniam nicków i mam wywalone  w zdanie młotów po zawodówce. 

@ edit. 

Serwer długo nie postoi w sumie zaraz może go nie być takie luki zostawić? Ehh rozumiem ,że zaczynacie ale troszkę ogar. 

Opublikowano

Serwerowi trochę zwisają jaja jak na medium,bardziej pasuje na hard/medium.

heh w av2  exp jest jak na easy :)

SERVER JEST SUPER  MEGA  ZAPRASZAM SERDECZNIE ADMINISTRACJA POMAGA  PD SIE ZBUGOWAL KOLEDZE I ODBUGOWAL :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...