Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dohema.pl - Nowy POLSKI serwer z jajami [Dedyk] [Medium]

lolpkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ocenia sie ksiazki po okladce :) no wiesz oni dopiero zaczynaja robienie servera tak ze wiesz  z czasem  naprawde moze wyjsc cos dobrego :)

Widzę ,że dopiero zaczynają :) dlatego też nie zjechałem ich za pliki derina tylko żeby z is nie przesadzili bo jak na gotowcu chcą zarobić kokosy to niestety ale serwer długo nie postoi. 

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę ,że dopiero zaczynają :) dlatego też nie zjechałem ich za pliki derina tylko żeby z is nie przesadzili bo jak na gotowcu chcą zarobić kokosy to niestety ale serwer długo nie postoi. 

A Laneris to na czym był ? :P czyste aline2

Też miałeś z SurMistrzem serwer na gotowcach, ale to nie ważne wy też wtedy chyba zaczynaliście ;P

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

A Laneris to na czym był ? :P czyste aline2

Też miałeś z SurMistrzem serwer na gotowcach, ale to nie ważne wy też wtedy chyba zaczynaliście ;P

kazdy sie kiedys uczyl no ale wiekszosc tego nie wie ...  isamu nie zrobil odrazu mega pro ravi tez dlugo uczyl sie nad tym i pracowal az wyszlo mu takie cacko   tu tez moze cos sie wykluc :D

Opublikowano

kazdy sie kiedys uczyl no ale wiekszosc tego nie wie ...  isamu nie zrobil odrazu mega pro ravi tez dlugo uczyl sie nad tym i pracowal az wyszlo mu takie cacko   tu tez moze cos sie wykluc :D

Zdecydowanie ciebie popieram ziomeczku.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Nie polecam gotowiec , prezentacja biedna zero nowości.

Serwer pewnie padnie po tygodniu jak nie po kilku dniach + pewnie zrobiony dla kasy.

Jeszcze raz nie polecam są lepsze serwery niż ten gotowiec

Opublikowano

Nie polecam gotowiec , prezentacja biedna zero nowości.

Serwer pewnie padnie po tygodniu jak nie po kilku dniach + pewnie zrobiony dla kasy.

Jeszcze raz nie polecam są lepsze serwery niż ten gotowiec

skoro sa lepsze to poco ty tu  jeszcze jestes ? szkoda mi cie ehhh (********************CENZOR********************************)  bo by jakis gay flame dal :)

jak z bilogiem ?? co 1s

Opublikowano

skoro sa lepsze to poco ty tu  jeszcze jestes ? szkoda mi cie ehhh (********************CENZOR********************************)  bo by jakis gay flame dal :)

jak z bilogiem ?? co 1s

Tak, co sekunde :)

Opublikowano

Isamu stworzył ravie? XDDDD To serwer Asiga i tylko jego. Miał Asig przedtem serwer Wyraj.eu i Nawie.eu ale nie wypaliły (mimo, że pliki Ravii) a wiesz czemu? Bo nie miał reklamy i gracze uciekli z powodu małej ilości osób. Gdy powstawała Ravia poznał się z Isamu i miał reklamę dużą. Isamu jest nikim na Ravii.. jest tylko maskotką co ma gówno aktualnie do gadania ;]

A na tym nie mam raczej zamiaru grać bo wolę zagrać na pewniaku.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego posty typu :

"Kolejne gówno z derina..."
Dostaje warna...
To jest wyrażenie własnej opinii na temat serwera która ja także popieram.

Tą prezentacje wyrzuciłbym do kosza. Nie ma praktycznie nic opisanego.
Medium 120 lv max gdzie masz bron na 65 w shopach ? Nie dla mnie.

Nie polecam i nie zagram
Prezka 2/10

Ema

37215277764282770396.png

Opublikowano

jak z bilogiem ?? co 1s

Ehh dzieciaczku wyzywasz wszystkich pod tą prezentacją jak napiszą że nie polecają i napiszą dlaczego a zresztą szkoda mi czasu na ciebie sam się przekonasz że to nie wypał będzie i gówno :)

Pozdrawiam napinaczu

Opublikowano

Isamu stworzył ravie? XDDDD To serwer Asiga i tylko jego. Miał Asig przedtem serwer Wyraj.eu i Nawie.eu ale nie wypaliły (mimo, że pliki Ravii) a wiesz czemu? Bo nie miał reklamy i gracze uciekli z powodu małej ilości osób. Gdy powstawała Ravia poznał się z Isamu i miał reklamę dużą. Isamu jest nikim na Ravii.. jest tylko maskotką co ma gówno aktualnie do gadania ;]

A na tym nie mam raczej zamiaru grać bo wolę zagrać na pewniaku.

IsAmU miał PompaMT2 i te serwery zostały włączone w jeden "Ravia" I isamu miał duży wkład w serwer. Kolejna bez sensu informacja..

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

ludzie hejtujecie server chociaż nie widzieliście go od środka każdy zaczynał od 0 a ten Pan co stworzył ten server dopiero zaczyna się uczyć bo jak on to napisał z dupy mu to nie wyjdzie moim zdaniem powinniście mieć troszkę więcej wyrozumiałośći a nie hejtowac od razu że gotowiec i pliki derina ja chętnie zagram sobie na plikach derina i server polecam bo będzie na czym pograć :) 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

ludzie hejtujecie server chociaż nie widzieliście go od środka każdy zaczynał od 0 a ten Pan co stworzył ten server dopiero zaczyna się uczyć bo jak on to napisał z dupy mu to nie wyjdzie moim zdaniem powinniście mieć troszkę więcej wyrozumiałośći a nie hejtowac od razu że gotowiec i pliki derina ja chętnie zagram sobie na plikach derina i server polecam bo będzie na czym pograć :)

za 2 dni zobaczysz serwer off weź sobie w łeb zajeb normalna osoba nie robi serwera na tak gownianych plikachXDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

za 2 dni zobaczysz serwer off weź sobie w łeb zajeb normalna osoba nie robi serwera na tak gownianych plikachXDDDDDDDDDDDDD

człowieku on się uczy dopiero jak coś zrobić może mu akurat wypali i zrobi coś z tego servera nic nie wiadomo ;D 

Ps w łeb bił się nie będę bo aż do tego stopnia mnie nie pojebało żebym sobie sam przyjebał :p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Pracuje na plikach Derina i powiem tak. Serwer jak i klient jest okupowany przez błędy. Widze tu samego derina, a gdzie twój wkład ? Jeśli takiego nie ma to wyobraź sobie że ten serwer cie zasypie błędami a raczej gracze to zrobią. Drugi raz nie wybrałbym tych plików ale w tym momencie ogarnąłem 98 % błedów i mase innych innych rzeczy. Pliki to jeden wielki bałagan tylko tyle chciałem powiedzieć ale jak ktoś już napisał do nauki są dobre. Dodam też że nie każdy chce miećall skile na P twój quest nie pozwala na wybór skili g czy m i wątpię że to zorganizowałeś.

Opublikowano

Słabe zabezpieczenia :((((

w sumie 5 minut i można serwer wyjebać xddd

1. Serwer gówno

2. Pliki Derin

3. Prezka c*****a

4. Strona c*****a.

5. VPS zamiast dedyka.

6. 0 Reklamy.

Jak tutaj zagra +50os to życze powodzenia... ; /

Lato czas na otwieranie serwerów przez gimby ;_; A potem mamy takie opinie że polskie serwery spadły na psy ;_;

isaricbaner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...