Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MineBox - polski serwer mineplex?! Czy to możliwe?! Poważny projekt! Czy ma szanse istnieć? Zależy od was!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak nigdy nie zrobicie nawet w 5 % takiego serwera jak oni.

Ale warto próbować :)

Nie nie warto!

Taki serwer to wydatek minimum 5000 zł to się poważnie zastanów...

I ogólnie moja opinia to że to temat dla "Lajków" a serwer gdy wystartuje będzie zbugowany i po kilku dniach padnie :)

To tylko moja opinia :)

Powiem tak nawet go nie otwieraj :)

76561198057996853.png

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nie warto!

I ogólnie moja opinia to że to temat dla "Lajków" a serwer gdy wystartuje będzie zbugowany i po kilku dniach padnie :)

Zacznijmy od tego że nie musimy od razu stawiać serwera 42000 slotów, na początek około 500,chyba wystarczy. Co lajków ja tylko chciałem się spytać, a nie zbierać lajki :P.
Opublikowano

Ciągle mini gry, skyblocki, survivale, hardcory. Tym można się zerzygac... Pomyślcie o własnym projekcie a nie kopia games...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Ciągle mini gry, skyblocki, survivale, hardcory. Tym można się zerzygac... Pomyślcie o własnym projekcie a nie kopia games...

Kopia mini games, ale my oferujemy autorskie tryby, chcemy również wprowadzić inne tryby, ale to w dzisiejszym update będzie :).
Opublikowano

Nie nie warto!

I kto to mówi, że temat jest dla polubień? Proszę Cię, spadłem z krzesła i nie wstaję.

Ps. Jak Twoje autorskie silniki bez lagóf, bugóf, z autologowanię użyszkodnikóf premióm, z pobieranię mapy z fałpeesa? (ironia)

Opublikowano

I kto to mówi, że temat jest dla polubień? Proszę Cię, spadłem z krzesła i nie wstaję.

Ps. Jak Twoje autorskie silniki bez lagóf, bugóf, z autologowanię użyszkodnikóf premióm, z pobieranię mapy z fałpeesa? (ironia)

@_const Dziękuje, ale jak byście mogli takie sprawy załatwiać na PW :).

Opublikowano

Update wykonany!

MINEBOX dodaję nową mini grę!

"Gorący ziemniak!"

Coś o grze?!

Gra "gorący ziemniak", to kolejna gra serwera minebox.

Wszyscy gracze, którzy dołączyli do gry otrzymują miksturę szybkości. Jeden z gracz,ma  10 sekund, aby oddać innemu graczowi owego ziemniaka.

Gdy mu się nie uda gracz wybucha, czyli odpada z areny.

Gracz, który posiada ziemniaka otrzymuję, również czapkę w postaci tnt.

Kiedy czas naszej gry się skończy, ten kto jest najbliżej gracza, który posiada ziemniaka, otrzymuję 10 monet, które może wydać w sklepie :).

Kilka ss'ów z gry!

Postęp prac 15%,hockey skończony!

Hockey, został skończony, niestety nie mamy jeszcze aren :), ale wkrótce również zobaczycie pierwsze ss'y z gry :).

Rekrut
Opublikowano

Jak na własną rękę to jakieś dobre nawilżenie stosuj ;) Niestety, ale obawiam się że serwer nie wypali, im więcej szumu tym mniej efektów.

Opublikowano

Jak na własną rękę to jakieś dobre nawilżenie stosuj ;) Niestety, ale obawiam się że serwer nie wypali, im więcej szumu tym mniej efektów.

Stary zniszczyłeś tym xD

@topic bo dostane kochanego warna i punkciki Czekam na te wasze wielce autorskie pomysły, bo póki co widzę tylko Hot Potato 

Opublikowano

Tak, wiem, ale uwierz mi na serwerem pracujemy dzień i noc, a od pisania pluginów też trzeba odpocząć, widzę również że noteblock polubiło twoją odp, a oni też tworzą serwer i efektów nie widać :P,

@nblc to czekaj :P. My tworzymy serwer :P. Będziemy posiadali wszystkie autorskie pluginy (wszystkie!).

Opublikowano

Ja umiem trochę eule oszukać [może się uda]

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Rekrut
Opublikowano

xD, taki plugin napisać to trzeba trochę czasu poświęcić :P.

To nie pisz, że wszystkie pluginy będą napisane przez was, skoro dobrze wiesz że nie będą.

Opublikowano

To nie pisz, że wszystkie pluginy będą napisane przez was, skoro dobrze wiesz że nie będą.

A Ty masz autorski WE i WG? Nie ośmieszaj się i nie wymagaj niemożliwego ;) No chyba, że jesteś programista Diverse i zmieniasz nazwy plików na "diverse<OryginalnaNazwa>" ;)

Opublikowano

A Ty masz autorski WE i WG? Nie ośmieszaj się i nie wymagaj niemożliwego ;) No chyba, że jesteś programista Diverse i zmieniasz nazwy plików na "diverse<OryginalnaNazwa>" ;)

Mam nadzieje że pan @_const Ci wytłumaczył :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...