Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MineBox - polski serwer mineplex?! Czy to możliwe?! Poważny projekt! Czy ma szanse istnieć? Zależy od was!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma szansę istnieć z dobrą ekipą,pluginami,trybami,mapą i co najważniejsze reklamą(najlepiej skkf lub kogoś sławnego) @Rettiwer weż bo ci uwierzy ktoś,minepixel itd sami piszą pluginy :) poza tym wątpię by polak pisał dla anglików c;

Opublikowano

Ma szansę istnieć z dobrą ekipą,pluginami,trybami,mapą i co najważniejsze reklamą(najlepiej skkf lub kogoś sławnego) @Rettiwer weż bo ci uwierzy ktoś,minepixel itd sami piszą pluginy :) poza tym wątpię by polak pisał dla anglików c;

Dziękuję za opinię, a i chyba przesada z skkf'em :P.
Opublikowano

Witam, czy szukacie programistów?

Moje doświadczenie:

plugin na dragonescape oraz turfwars zostały napisane prze zemnie dla mineplex'a.

Pozdrawiam!

Hahaha większej bzdury nie słyszałem mineplex ma własny team deweloperski. Czytając temat czekam aż dodasz więcej info oraz SS z serwera przez które będę mógł Coraz nie cierpliwie czekać na start serwera jak wystartuje to wbije na pewno :D tylko opisz bardziej tego hokeja teraz

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMAROSKiNG Ale gdyby skkf zareklamował sefer suvival - frakcje to też by grali a na dopracowanym tym bardziej :)

Tak ale, my nie potrzebujemy jakiegoś tam skkf'a :P

Hahaha większej bzdury nie słyszałem mineplex ma własny team deweloperski. Czytając temat czekam aż dodasz więcej info oraz SS z serwera przez które będę mógł Coraz nie cierpliwie czekać na start serwera jak wystartuje to wbije na pewno :D tylko opisz bardziej tego hokeja teraz

Dobrze zaraz cała prezentacja będzie ulepszona i dodam nowy tryb :P.
Opublikowano

Hah you made my day, bro!

I to ten rettiwer z tego filmiku "pracował" dla mineplex ...

30 raz już widzę takie serwery ...

chcecie dorównać hypixelowi?

W POLSCE?

Hahahaha

Widzę że ciebie też nie uniknę ...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMAROSKiNG

Spodobał się warnik? :)

Nie rozumiem dlaczego taki jesteś do mnie uprzedzony ..

Jak już mówiłem pomysł może i ciekawy, ale nie ma szans istnieć w POLSCE. Nawet jakbyście jużstworzyli coś takiego to się nie przebijecie.

Ja do ciebie nic nie mam, tylko nie lubię jak ktoś hejtuje, a sam nie jest lepszy :P, co do serwera, zobaczymy jak nie wypali to nic, ja mam nadzieje że wypali :P.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMAROSKiNG

Ja hejtuję nie dlatego, że lubie, tylko dla tego żeby upomnieć ludzi, którzy ciągle tworzą to samo, żeby zrobili to lepiej/w inny sposób. 

Żeby się czegoś z tego nauczyli. A wierz mi, sam prowadziłem kilka serwerów i wiem mniej więcej co przyciąga graczy.

Rozumiem, ja do ciebie nic nie mam, co do serwera liczę na to że moi youtuberzy nagrają taką reklamę że ... będzie tyle ludzi (ale to są zawsze marzenia :P).

Opublikowano

Po 1 odrzuciła mnie już na wstępie ankieta:

"Czy z miłą --->chęciom<--- będziesz grał na serwerze?"

" Nie, wiem"

Po 2 mało informacji i mam wrażenie, że administracja jest trochę nie ogarnięta. Jak wszystko ma być dopięte na ostatni guzik to ortografia i gramatyka na 1 miejscu.

Nie zagram.

Opublikowano

Po 1 odrzuciła mnie już na wstępie ankieta:

"Czy z miłą --->chęciom<--- będziesz grał na serwerze?"

" Nie, wiem"

Po 2 mało informacji i mam wrażenie, że administracja jest trochę nie ogarnięta. Jak wszystko ma być dopięte na ostatni guzik to ortografia i gramatyka na 1 miejscu.

Nie zagram.

Dziękuję za opnie, a administracja sięga wieku na 20 lat, a co do błędów, każdemu może się zdarzyć :P.

I dodaj jak najszybciej więcej trybów i ss'ów z tego 1 trybu :)

Tak zaraz, dodam, około 15, pojawi się update :P.

Opublikowano

Wkońcu ;D

Update dzisiaj nie będzie ponieważ mamy problem z ekipą (sprawy prywatne), ale z racji tego że jest nas strasznie mało piszcie na PW, że chcecie dołączyć do naszej ekipy :P. Piszcie na jakie stanowisko. Przepraszamy, ale postaramy się wam to wynagrodzić :P.

Opublikowano

Hah you made my day, bro!

I to ten rettiwer z tego filmiku "pracował" dla mineplex ...

30 raz już widzę takie serwery ...

chcecie dorównać hypixelowi?

W POLSCE?

Hahahaha

Juz wole moje zainwestowane 400+ zł na rangi na hypixel niz wydawac na vipy na non premium.

Serwer nie wypali, albo bedzie mial 2 minigry przez pol roku

Nie sadze w jego istnienie

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jesteś pewnie dzieciakiem który ma z 16 lat (dzieciakiem dlatego że nie równasz się całej administracji mineplex, hypixel itp, którzy mają +20 lat.)
Na takich serwerach jest dużo administratorów i wszyscy są pełnoletni, twój "serwerek" to będzie gówno.

Opublikowano

Juz wole moje zainwestowane 400+ zł na rangi na hypixel niz wydawac na vipy na non premium.

Serwer nie wypali, albo bedzie mial 2 minigry przez pol roku

Nie sadze w jego istnienie

To już twój problem, zobaczymy serwer cały czas będzie się rozwijał :).

Jesteś pewnie dzieciakiem który ma z 16 lat (dzieciakiem dlatego że nie równasz się całej administracji mineplex, hypixel itp, którzy mają +20 lat.)

Na takich serwerach jest dużo administratorów i wszyscy są pełnoletni, twój "serwerek" to będzie gówno.

Zobaczymy :), a serwer cały czas się rozrasta   :)

Opublikowano

Uważam tak 20x128GB [lub 10x256GB ] ram i min 8 rdzeni samo lobby min 64GB max 10 tys slot itd. Polecam lepiej zrobic polska wersje hypi**l.net

@_Lewis_  jak jesteś mądry pomóż jej/jemu  ZA darmo

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...