Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MineBox - polski serwer mineplex?! Czy to możliwe?! Poważny projekt! Czy ma szanse istnieć? Zależy od was!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam tak 20x128GB [lub 10x256GB ] ram i min 8 rdzeni samo lobby min 64GB max 10 tys slot itd. Polecam lepiej zrobic polska wersje hypi**l.net

@_Lewis_  jak jesteś mądry pomóż jej/jemu  ZA darmo

Za darmo umarło :)

Zobaczymy  :), a serwer cały czas się rozrasta    :)

No to nie mów że na miarę wielkości mineplexa, nie będziesz lepszy od cubegame a napewno już nie od mineplexa czy hypixela.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic

Jak dla mnie bomba :>

Serwer powinien wypalić, jeżeli dodacie jeszcze pare własnych trybów to będzie okey.

Z chęcią zawitam na serwerze jeżeli wystartuje, zaprosze kolegów/koleżanki na serwer

Opublikowano

McLobby i cubegame was zniszczą

Nie przebijecie sie nawet przez polandcraft, trollcraft itd.

Poza tym chciałbym wiedzieć ile kasy przeznaczyłeś na maszynę.

Jak mniemam 2x SMS 30.72zł na slotex aby zwiekszyc liczbe slotow do 10000 przy 512mb ram :)

Co ty przesadziłeś myślałem że 2x 2,50 wystarczy :P.

A czy ja pisałem że chcemy być tacy jak CubeGame, albo McLobby? Widzisz gdzieś coś takiego? No i co z tego, tyle ile będzie graczy będzie dobrze, dla mnie nie liczy się $$, tak jak dla ciebie mały hejterku :P.

@topic

Jak dla mnie bomba :>

Serwer powinien wypalić, jeżeli dodacie jeszcze pare własnych trybów to będzie okey.

Z chęcią zawitam na serwerze jeżeli wystartuje, zaprosze kolegów/koleżanki na serwer

Dziękuję bardzo, i tak będziemy dodawali więcej trybów :).

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMAROSKiNG

Koleś pisze że chce być tacy jak mineplex, a do trollcraftów, cubegameów nie dorasta...

My nie chcemy być tacy sławni jak oni, my chcemy posiadać dopracowany serwer oraz autorskie tryby :P.

@1361622928-U485574.png_Lewis_

chcecie* a nie chce 

Dokładnie się zgadzam, chcecie być jak Mineplex, a nie dorastacie do pięt choćby temu nieszczęsnemu trollcraftowi. 

Pan MarosKing czy jak mu tam, nie może znieść uzasadnionej krytyki i wprowadzić poprawki :) Uważa mnie hejterem, bo krytykuje, ale przynajmniej uzasadnienie. Hejter to ktoś kto krytykuje non stop, każdego bez powodu. 

Dziękuję Ci za wypowiedz mały, zabawny hejterku, do pięt mi nawet nie dorastasz :P.

Jeżeli ludzie tacy jak @1361622928-U485574.png_Lewis_ , @Heiler zapraszam na PW, to sobie wtedy pogadamy, a nie robicie tutaj spam -.-,

Opublikowano

Masz takie wysokie mniemanie o sobie, że gdybym z niego skoczył, to został by po mnie placek ;/

Widać, że jeszcze mało wiesz o życiu i mało rozumiesz ;/

Ja nic do ciebie nie mam, ty ciągle sie plujesz i warczysz jak ten pies.

Dziękuję że jesteś tak miły i odświeżasz mi temat, ale sam sobie poradzę, a z tego co wiem ty swoją opinię już wyraziłeś i nie musisz tego robić kilka razy -.-, jako ten mądrzejszy chciałbym Cię poprosić o to że jak chcesz hejtować mnie, albo serwer to zapraszam na PW, a nie robisz tutaj zbędny spam -.-.

Opublikowano

@Heiler

W wielu tematach, które widziałem, w których był twój post każdy był uznany przeze mnie jako hejt ;) Tutaj jest to samo ;/ Zawsze hejtujesz. Co to by było za życie bez takich hejterów jak ty ? Oj nie wiem ;/

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMAROSKiNG

Ja hejtuję nie dlatego, że lubie, tylko dla tego żeby upomnieć ludzi, którzy ciągle tworzą to samo, żeby zrobili to lepiej/w inny sposób. 

Żeby się czegoś z tego nauczyli. A wierz mi, sam prowadziłem kilka serwerów i wiem mniej więcej co przyciąga graczy.

Tylko, że Ty tylko hejtujesz. W Twoich wypowiedziach brak jakichkolwiek SENSOWNYCH argumentów na poparcie Twoich teorii -  z góry zakładasz, że coś gdy nie jest Twoje jest c*****e i tyle. 

Opublikowano

Tylko, że Ty tylko hejtujesz. W Twoich wypowiedziach brak jakichkolwiek SENSOWNYCH argumentów na poparcie Twoich teorii -  z góry zakładasz, że coś gdy nie jest Twoje jest c*****e i tyle. 

Zgodzę się z tobą :)

Opublikowano

Dziękuję drogi panie @_const za oddanie swojej opini.

Opublikowano

Z czego będziecie utrzymywać serwer? Wątpię, aby każdy dawał dotacje... Szkoda, że jest wprowadzone EULA. Według mnie - to gracz powinien decydować czy grać na takim serwerze. Gdyby nie chciał - nie grałby tam gdzie są VIP'y. Mojang ostro przesadza, a założę się, że znajdzie się Polak, który was wkopie...

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

@Trupioblady Ale Vipy mogą być, ale jak to Mojang mówi nie może mieć ulepszeń. Każda ranga musi mieć dostęp do wszystkiego takie równouprawnienie. Z mojej strony myślę, że to jest zły krok Mojangu.

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

@Trupioblady Tak naprawdę jak to EULA mówi gracz musi mieć to samo co np. Vip itp. Nie może się wyróżniać. Moim zdaniem, duże serwery takie jak CubeGame i Hypixel upadnie już niedługo tzn. po pierwszym sierpnia.

Pozdrawiam Mistrz.

Opublikowano

Nie rozumiesz mojego pytania? Napisałeś, że moga być VIP'y, więc co te VIP'y mieć będą?

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

@Trupioblady Tak naprawdę nic. Tutaj masz linka co np. na takim hipxelu zrobią z EULA : http://hypixel.net/ . Niestety jest po angielsku :c

Moim zdaniem "EULA" to jest głupi pomysł. Duże serwery muszą teraz modyfikować cały serwer bo Mojang tak chciał...

Pozdrawiam Mistrz.

Opublikowano

Cześć wszystkim!

@Heiler

W swoim wcześniejszym poście wspomniałem o Cubegame i o McLobby.

Mam do Ciebie pytanie.

Dlaczego Twoim zdaniem McLobby jest lepsze od "projektu" autora? I w ogóle skąd sądzisz, że zniszczymy konkurencję?

Jesteśmy tak bardzo popularni?

Przyznam, że Twój post dość mnie zdziwił. xD

@1361622928-U485574.pngautor
Nie przedstawiłeś żadnych zrzutów ekranu, żadnych dowodów na istnienie serwera, projektu czy samych postępów w pracy i dziwisz się dlaczego spotkałeś w temacie takiego "Heilera"?

Nawet ja nie wróżę Ci nic dobrego, ponieważ jeszcze nie przedstawiłeś nam tak naprawdę nic.

Składu ekipy nie widzę, screenów też, ip serwera (Tutaj zrozumiem, ale tak rzuciłem), adresu strony, nawet propozycji pluginów na serwerze nie napisałeś to po czym my mamy sądzić, że "projekt" wypali?

Od początku wymigujesz się tym, czy tamtym przed wstawieniem screenów (O ile te w ogóle istnieją). Nie wprowadzasz nic nowego do tematu tylko wykłócasz się z innymi na temat Twojego (Urojonego?) pomysłu na serwer.

Naprawdę nie wróżę Tobie, ani realizacji "projektu-widmo".

PS: Jeżeli masz mnóstwo pomysłów na mini-gry i inne pierdoły, to gdzie ty znajdziesz tak naiwnych programistów, którzy będą pisać Ci pluginy za darmo, hę?

@Mistrz25566

Jeżeli jestem jeszcze na bieżąco, to zawsze Hypixel może wprowadzić płatny dostęp do serwera.

10zł - miesiąc dostępu.

Nie jestem pewien, ponieważ już dawno przestałem śledzić temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Cześć wszystkim!

@Heiler

W swoim wcześniejszym poście wspomniałem o Cubegame i o McLobby.

Mam do Ciebie pytanie.

Dlaczego Twoim zdaniem McLobby jest lepsze od "projektu" autora? I w ogóle skąd sądzisz, że zniszczymy konkurencję?

Jesteśmy tak bardzo popularni?

Przyznam, że Twój post dość mnie zdziwił. xD

@1361622928-U485574.pngautor

Nie przedstawiłeś żadnych zrzutów ekranu, żadnych dowodów na istnienie serwera, projektu czy samych postępów w pracy i dziwisz się dlaczego spotkałeś w temacie takiego "Heilera"?

Nawet ja nie wróżę Ci nic dobrego, ponieważ jeszcze nie przedstawiłeś nam tak naprawdę nic.

Składu ekipy nie widzę, screenów też, ip serwera (Tutaj zrozumiem, ale tak rzuciłem), adresu strony, nawet propozycji pluginów na serwerze nie napisałeś to po czym my mamy sądzić, że "projekt" wypali?

Od początku wymigujesz się tym, czy tamtym przed wstawieniem screenów (O ile te w ogóle istnieją). Nie wprowadzasz nic nowego do tematu tylko wykłócasz się z innymi na temat Twojego (Urojonego?) pomysłu na serwer.

Naprawdę nie wróżę Tobie, ani realizacji "projektu-widmo".

PS: Jeżeli masz mnóstwo pomysłów na mini-gry i inne pierdoły, to gdzie ty znajdziesz tak naiwnych programistów, którzy będą pisać Ci pluginy za darmo, hę?

@Mistrz25566

Jeżeli jestem jeszcze na bieżąco, to zawsze Hypixel może wprowadzić płatny dostęp do serwera.

10zł - miesiąc dostępu.

Nie jestem pewien, ponieważ już dawno przestałem śledzić temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Dziękuję za opinie, jeżeli chodzi o programistów to narazie ja sam zajmuje się pluginamy :), jeżeli chodzi o prezentację za niedługo ją ulepszę dodam więcej ss'ów itd, i jeszcze raz dziękuję za opinie, jeżeli chodzi o VIP'y to many autorski pomysł :).
Opublikowano

Moim zdaniem kolejna kopia, która uważa iż dorówna serwerom angielskim pisząc jakieś banalne minigry.

Dlaczego tak myślę ?

Prosisz ludzi, aby wyrażali swoją opinię jednak o serwerze podajesz strasznie mało informacji nie ma śladu życia jeżeli chodzi o ten serwer.

Oczywiście mogę się straasznie mylić, ale jak mam coś oceniać gdzie nie mam tego w całości pokazanego.

Sugeruję się serwerom Polskim, które mnie niesamowicie wkur***** bo nie umieją nic tworzyć tylko plagiatują serwery angielskie a jak ten nie robią to tworzą jakieś zjeb*** wojny frakcji, które są kolejnymi plagiatami Polskich serwerów.

Jest to tzw. niekończące się błędne koło.

Jakbyś nagrał chociaż jakimś film, którym mógłbym się zasugerować to już bym miał inny tok myślenia i inne spojrzenie na serwer.

Opublikowano

Jak najbardziej tak tylko niech będzie lepszy wygląd map i estetyka :3
Bo na mineplex te mapy wyglądają jak gówno według mnie :<
Możesz podesłać ten txt co miałeś na screen :)

Opublikowano

Moim zdaniem kolejna kopia, która uważa iż dorówna serwerom angielskim pisząc jakieś banalne minigry.

Dlaczego tak myślę ?

Prosisz ludzi, aby wyrażali swoją opinię jednak o serwerze podajesz strasznie mało informacji nie ma śladu życia jeżeli chodzi o ten serwer.

Oczywiście mogę się straasznie mylić, ale jak mam coś oceniać gdzie nie mam tego w całości pokazanego.

Sugeruję się serwerom Polskim, które mnie niesamowicie wkur***** bo nie umieją nic tworzyć tylko plagiatują serwery angielskie a jak ten nie robią to tworzą jakieś zjeb*** wojny frakcji, które są kolejnymi plagiatami Polskich serwerów.

Jest to tzw. niekończące się błędne koło.

Jakbyś nagrał chociaż jakimś film, którym mógłbym się zasugerować to już bym miał inny tok myślenia i inne spojrzenie na serwer.

Dziękuję za opinie, i tak jak pisałem jutro będzie update, który już wam wszystko przedstawi o serwerze :). Co do filmiku to też się ujawni, ale aktualnie tak jak pisałem jestem jedynym programistom i nie mam zbytnio czasu :P, mam nadzieję że jutrzejszy update wszystko wam ujawni :p, i widzę że również użyłeś słowa "kopiowanie". My nie kopiujemy serwera, my wymyslamy autorskie mini gry jak i pomysły dotyczące nowych urozmaicenia dla serwera :P. Tak jak pisałem jutrzejszy update wam wszystko wyjaśni.

Jak najbardziej tak tylko niech będzie lepszy wygląd map i estetyka :3

Bo na mineplex te mapy wyglądają jak g****o według mnie :<

Możesz podesłać ten txt co miałeś na screen :)

Dziękuję za opinie, a co do txt to jest on aspyra, jak chcesz to jutro ci linka podeśle bo dzisiaj ni ma mnie na komputerze :P
Gość FallingCookie
Opublikowano

Co to za txt? :D

@topic

Z chęcia bym zagrał na tego typu polskim serwerze.

Opublikowano

Za darmo umarło :)

No to nie mów że na miarę wielkości mineplexa, nie będziesz lepszy od cubegame a napewno już nie od mineplexa czy hypixela.

Za darmo nie umarło bo charytatywnie możesz zrobić :P

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Co to za txt? :D

@topic

Z chęcia bym zagrał na tego typu polskim serwerze.

Dziękuję, a txt to aspyra :)

Za darmo nie umarło bo charytatywnie możesz zrobić :P

Jeżeli chodzi o pieniądze to nasza sprawa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...