Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FsBot

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam aż ktoś dostanie bana :D

Takie posty są zbędne i po twoich wszystkich postach widać że ty je tylko nabijasz ...

FsBot jest raczej bezpiecznym botem i nikt się jeszcze nie chwalił że dostał za niego Bana.

Puki co bany lecą za programy używające proxy w obsłudze ( VBot, Merkava i pare innych)

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usunąłem niby ten obraze z zielonymi skrzynkami a nadal chce je podnosić, dlaczego?

Sprawdź czy na pewno się usunął, czy przypadkiem nie został ;/

Ja usunąłem box'a i wszystko śmiga, może coś w configu popatrze i dam znać.

@top

Wkońcu coś dodali ^^

Latałem kiedyś na bocie takim jednym, potem za niego bany szły, bo wkońcu się za nie wzieli.

Koledze zbanowali fullke 12 lf4 ( 16 ) reszta lf3 (16)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Ale usunąłeś plik od zielonych skrzynek czy od boxow?

usuwasz obrazek skrzynek zielonych żółtych i niebieskich.

Opublikowano

Czy ten bot działa na win XP?

Podobno działa na każdej wersji systemu.

Spróbuj odpalić jako administrator jeśli nie chce się włączyć w XP

Opublikowano

Ten bot działa na XP.Testowane na maszynie wirtualnej.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Skądkolwiek pobierasz to i tak ci się automatycznie aktualizuje.

Opublikowano

Szansa jest zawsze,ale nikt ci nie powie ile procent...

Opublikowano

Mam problem z botem. Wszystko ustawiłem jednak po odpaleniu statek lata po mapie ale nie zbiera boxów.

742266.jpeg
Opublikowano

Zaznaczyłeś w ustawieniach bota żeby zbierał skrzynki?

Opublikowano

Bot super, gdy ktoś nigdy nie korzystał z bota to się nie polapie jak on działa (chodzi o dziwne zachowanie). Czasami klika poza obszar minimapki (mam najmniejszą), ale sobie poradziłem i zaznaczam use your own minimap I zaznaczam cały obszar. Gorszą kwestią jest to, że gdy okienko peta jest aktywne, to nawet jak mam odznaczone używanie peta, to mi klika na zakup paliwa i włącza i wyłącza. Z tym też sobie poradziłem i zamknąłem okno peta. Wtedy zaczął mi klikać na Windows Media Player to go odpiąlem od paska start xD ogólnie jest ok, zbiera 30k na może 4h

Opublikowano

Bot super, gdy ktoś nigdy nie korzystał z bota to się nie polapie jak on działa (chodzi o dziwne zachowanie). Czasami klika poza obszar minimapki (mam najmniejszą), ale sobie poradziłem i zaznaczam use your own minimap I zaznaczam cały obszar. Gorszą kwestią jest to, że gdy okienko peta jest aktywne, to nawet jak mam odznaczone używanie peta, to mi klika na zakup paliwa i włącza i wyłącza. Z tym też sobie poradziłem i zamknąłem okno peta. Wtedy zaczął mi klikać na Windows Media Player to go odpiąlem od paska start xD ogólnie jest ok, zbiera 30k na może 4h

Jak klika na media player,to nie musisz go odpinać-włącz tryb pełnoekranowy w DO :)

Opublikowano

a wiecie jak jest z premium wersja ? czym ona jest lepsza nie wliczajac tych uzywanie mocek itp , jak wyglada bicie allienow ? premium wersja zbiera lepiej boxy ? ma ktos z was premium wersje ?

tak ogolnie bot nie raz podleci do kamienia i klika na ten obrazek do stworzenia bazy bo on sie swieci w tle na taki kolor jak boxy juz to zauwazylem i potrafi kilka minut tak przestac pod kamieniem dopiero poleci dalej to samo jest z przyciskiem do przeskoku przez portal kilka razy mi sie zdarzylo ze przeskoczyl wgl warjacje heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...