Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FsBot

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio dlugo uzywam tego oto bocika . Niestety musze powiedziec ze jestem rozczarowany , pozwolcie ze wymienie powody :

1.Gdy dam obszar calego ekranu wlacza okna i nie wylacza ich , suma tego jest taka ze po 4 godzinach bocenia statek stoi i klika w otwarte okienka (Gwiezdny system i znajomi sami wiecie ile miejsca zajmuje). Latwy lup dla lordakii :P

2. Gdy utne gorny pasek nic na nim nie zostanie klikniete , a bot ma manie minimalizowania minimapy srednio raz na godzine , mape jednak probuje wlaczyc automatycznie lecz przy ucietym pasku (pkt.1) jak pisalem nie jest w stanie kliknac. suma tego jest taka ze probuje w nieskonczonosc az wleci w promieniowanie ale nie mysli o wyleceniu :/

3. Bardzo latwo go oszukac . Kilkukrotnie zwrocilem uwage na skaczacego gola obcej firmy i po chwili wracajacego juz nie widzi (hmm ale czemu nie widzi zagrozenia na minimape :P)

4. Po killu bot nie mysli nawet o odrodzeniu sie ani na bazie ani na tp .

5. Opcja polacz ponownie dla bota nie istnieje (proponuje ustawic budzik na 5:30 :D)

Sa tez jednak plusy :

1. Bicie alienkow na x-2 wychodzi mu calkiem calkiem (czasami zanim zaznaczy mija chwilka bo nie moze trafic w obiekt) . Ogolnie jest git

2. Bot zachowuje sie dosc standadowo prawie jak czlowiek (Prawde mowiac mocno pijany).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Mam problem z uruchomieniem bota.

Wyskakuje mi Request error.

****************************** FastFind 2.2 ©FastFrench 2013 ********
        Started  Thu Oct 02 23:19:32 2014

1.127mS|ChangeMode(231) => m_bDebugGraphique=1, m_DebugModeTxt=  E3

wpis z TRACER.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

OOO i napisany w autoit :D

a w czym innym zrobić łatwo pixel bota ?

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Nowy bot pewnie znowu polecą bany ...

Otóż nie FsBot nie potrzebuje SWF managera za którego idzie fala banów lecz posiada własny skrypt pozwalajacy prawidłowe poruszanie się.

4758463064.png

Opublikowano

Musi byc jakas aktualizacja bo dzisiaj go puscilem i zbieral 4/10 skrzynek bo bylo je widac ale nie wiem czemu czasami je omija i musi byc naprawiony blad bo juz od chyba 3 mies jest ten blad ze chce atakowac baze jak ja znajdzie nie wiem czwmu :/

Opublikowano

Bot działa. Zbiera bonus boxy.

Mam jednak problem.

Bot leci tylko w prawy górny róg ekranu. Nie zatrzymuje go nawet promieniowanie. Mam ustawione WSZYSTKO jak w w podanych poradnikach.

Na Golcu działa, ale Aegis leci w róg ekranu, lub w górę.

Opublikowano

Ja latam sperheadem i ustawiłem tak: w grze hp jako zielony pasek, jakość wszystkiego najniższa poza boxami i syrowcami jakość najlepsza, widok tła okien. Program " HOME" prędkość 588 zaznaczony obszar cała mapa poza górną belką kontaktami, logoutem itp "COLLECTION"  zaptaszkowane "collect selected resources" i "Collect BoxBonus". Z taki ustawieniami żadko kiedy się zdaży, że ominie jakiegoś boxa no chyba, że alien obok to zadaża mu się go zaznaczyć zamiast skrzsynki i odpalić moc "oznakowanie celu" czasem chwile też siękręci w koło skrzynki ale po 2s ją zbiera.

Opublikowano

Jest jakaś możliwość by bot nie atakował graczy ? Ustawiając bota na mapie pvp podczas zbierania boxów przez pomyłkę bot w ciągu 10 minut zaatakował dwa statki :/

Poza tym orientuję się ktoś jak można kupić bota za polskie złote, ponieważ chciałbym bocic głównie na alienkach, a z tego co widzę to ta funkcja jest możliwa jedynie na płatnej licencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...