Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FsBot

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiłęm tak i dalej nie działa...

To już sam nwm.

Masz wyrepany cały statek ?

Minimapa najmniejsza ?

hp i osłony w kolorze ?

Opublikowano

To już sam nwm.

Masz wyrepany cały statek ?

Minimapa najmniejsza ?

hp i osłony w kolorze ?

Wszystko tak jak powinno być lecz ciagle wyskakuje Error 0 (upleft.bmp) ale po podmianie nadal nie pyka

Opublikowano

Wszystko tak jak powinno być lecz ciagle wyskakuje Error 0 (upleft.bmp) ale po podmianie nadal nie pyka

czekaj az wyjdzie nowsza wersja, tez to mam a w poprzedniej wersji mi działało (znaczy sie właczało sie ale omijalo skrzynki ^^)

edit: teraz wlaczylem tego bota wszystko niby spoko ale jak juz zaczyna latac to sa takie lagi ze szok o.O co prawda to prawda mam starego kompa ale nie az tak zeby byly takie lagi :/

Opublikowano

Z tymi osiągami to koleś przesadził (bo to nie autor tematu testował ;) ) Pixel

który zbiera 7k/h(licze bez podwajacza)?

Pewnie 90 % uri zebrał pet :/ Bez peta z zbieraczem lub przynajmniej podwajaczem ten bocik jest nieopłacalny, oczywiście fajnie jest zostawić SAMEGO bota (no pet, no x2) i być do przodu ~15k, tylko trzeb a uważać na bana (każdy bot jest w jakiś sposób wykrywalny).To takie małe info. Sorry za błędy ale pisze z tel.

Opublikowano

I jeszcze bot nie jest perfekcyjny, wiele osób ma errory, których już miało nie być.

Co aktualizacje coś nie działa (raz nie zbiera pall a raz nie zabija npc) a bot zaniedługo ma być płatny.

Opublikowano

Czemu nie mogę wypakować bota? Próbowałem 7zipem oraz winrarem, żadnym nie moge rozpakować bota.

Ja na xp'ku musze avasta wylaczy bo inaczej nic nie zrobie ^^

Opublikowano

Taaa 20 zł. po becie, chyba powaliło... Ja do grania w takie gówno jak DO nie będę dawał kasy, mogą mi co najwyżej dopłacić, bym polatał pchełką na x-1. I tak to pewnie kolejny super bot i będą banany, a bynajmniej dobijecie tą grę do końca (czego serdecznie życzę każdemu botuserowi, niech BP w końcu poczuje to jak gracze są wkurwieni płatnościami).

Chociaż same mobki zabija co jest plusem, bo ostatnio to tylko palka, czy boxy.

PS Tak, tak dalej zarabiajcie na botach, to tylko wzmaga BP, by likwidować boty. Jakoś inne gry mają darmowe boty, a tutaj oczywiście trzeba praktycznie w każdym bocie co bije alienki wpieprzyć własny portfel, zupełnie jak BP... A nie sorry, bo BP jak robi gówno to zrobi z tego jeszcze większe gówno, a jak bot się wykryje czy coś to zaraz robicie nowego, czy coś tam zmieniacie.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Zbieranie palladium jest jak na ten moment niedostępne. Twórcy Bota planują stworzyć FsStealth który będzie miał funkcje do palladium :)

Opublikowano

dobry jest ten bot polecam ale znowu ban polecial dla mnie :(

to znaczy że coś już mają nie niego....

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

dobry jest ten bot polecam ale znowu ban polecial dla mnie :(

Czy to jest pewne ze przez FsBota ?  Uzywales jakis innych botów na swoim koncie? Bugi ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

failed to load fastfind.dll,aplication probably won't properly work.  check if the file fastfind.dllis installed near this script             oco chodzi i co mam zrobic jak mi takie cos wyskakuje??

Opublikowano

failed to load fastfind.dll,aplication probably won't properly work.  check if the file fastfind.dllis installed near this script             oco chodzi i co mam zrobic jak mi takie cos wyskakuje??

Czy masz najnowszą wersje FsBota ?

Posiadasz Netfromework 4 ?

Opublikowano

Pytanie: Jak jest z tym botem na palladium? Działa ? I czy jest wykrywalny jak chciałbym sobie dziennie z 3h pobocić na palladium?

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

@hokus~pokus

Zbieranie palladium jest jak na ten moment niedostępne. Twórcy Bota planują stworzyć FsStealth który będzie miał funkcje do palladium :)

W tej chwili jest rozwijany bot i trzeba poczekać na palladium.

Do tego dzisiaj była aktualizacja i zbieranie boxów jest jeszcze szybsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...